LAMPARDA LÁKAJÍ V MILÁNĚ

28.01.2007, 14:03
Aktuality
Franku Lampardovi končí za sedmnáct měsíců smlouva v Chelsea, o nové se zatím moc intenzivně nejedná a to je ten pravý okamžik pro zájem jiných velkoklubů. O anglickém reprezentantovi se dříve mluvilo v souvislosti s Barcelonou a Realem Madrid, teď se do popředí dostávají kluby z Milána.

"Je to pravda? Lampard za osm milionů liber? Pokud ano, je to velmi zajímavá novina," prozradil pro list Mail on Sunday generální ředitel AC Milán Ariedo Braida. "Lampard je skvělý fotbalista, jeden z nejlepších na světě a tahle situace je něco, s čím jsem nepočítal," pokračoval Braida.

Braida naráží na nepříliš známé pravidlo FIFA. Podle něho se může hráč, který v klubu podepíše kontrakt před svými 28. narozeninami a následně v něm odslouží tři roky, sám vykoupit. Rossoneri nejsou jediným italským klubem zajímajícím se o Lamparda, jeho angažování by se nebránil ani kouč konkurenčního Interu Roberto Mancini.

Lampard má na Stamford Bridge platný kontrakt do léta 2008 a jeho agent Steve Kutner prozradil, že jednání o jeho prodloužení jsou teprve v předběžném stádiu. V poslední době navíc čelí kritice za své výkony a opřel se do něho dokonce i záložník Manchesteru City Joey Barton, jemuž se nelíbí způsob, jakým Lampard bojuje za národní tým.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*sweet

Zůstaň

Reagovat
sansiro

Reagovat
sansiro

a nově prý Dinho do Interu za 100 mega liber

Reagovat
HOST*

Lampard nikam nepude...za 8 milionů? vždyť má tak 4násobnou cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by blázen, kdyby odcházel...

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea by byli blázni kdyby ho pustili jen za 8 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

jo kdyz odejde do italie tak bude v prdeli ten styl mu nebude vubec sedet

Reagovat
HOST*sweet

Za takovou cenu.pchepche

Reagovat
HOST*roman

nesmí odejít protože je velmi důležitý pro chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele