Lampard: Rád bych Terryho získal, ale nemůžeme si to dovolit

18.09.2018, 15:33
Aktuality
Manažer Derby County Frank Lampard připustil, že by ve svém týmu rád viděl svého parťáka z dob hráčské kariéry v londýnské Chelsea Johna Terryho. Jeho klub si to ale prý momentálně nemůže dovolit. Zároveň dodal, že ať už se Terry rozhodne jakkoliv, tedy jestli dál hrát, nebo se pustit do nové kariéry, půjde mu to prý zaručeně skvěle.

Sedmatřicetiletý Terry opustil Chelsea před minulou sezónou a rok si zahrál ve druhé anglické lize za Aston Villu. Poté, co se nepodařil postup zpět do Premier League však nový kontrakt nepodepsal. Končit kariéru se bývalému kapitánovi anglické reprezentace ale zjevně ještě nechce.

Minulý týden to vypadalo, že si plácne s ruským Spartakem Moskva. Těsně před oficiálním dokončením však z nečekaného angažmá sešlo. Do Ruska se prý nechtělo Terryho rodině.

Zkušený obránce tak dál nové působiště hledá. "John je skvělý hráč a skvělý člověk. Byl by přínosem pro každý klub," řekl na adresu bývalého spoluhráče Frank Lampard. "Bral bych ho sem hned, ale musíme myslet také na náš platový rozpočet, na hráče, které máme a na to, jaké jsou naše priority," uvedl Lampard.

"Museli jsme prodat našeho nejlepšího střelce v minulé sezóně," vrátil se ještě k odchodu Matěje Vydry do Burnley. Tím však nechtěl Lampard naznačit, že by derby mělo finanční problémy. "Říkám, že jsme ho museli prodat, ale myslím tím, že jsme chtěli udělat prostor pro další hráče a abychom mohli udělat větší změny, které se týkají celé útočné fáze," dodal trenér Derby.

Co bude dál s Terrym, to je zatím ve hvězdách. Médii probleskly zprávy, že by mu současný manažer Chelsea Maurizio Sarri mohl nabídnout místo trenéra, pravděpodobně v klubové akademii. To by ovšem znamenalo, že už Terry nebude pokračovat v aktivní kariéře. "Ať už John bude dělat cokoliv, bude v tom skvělý. Musí se rozhodnout sám. Když jste ale taková legenda jako on a jste zvyklý tvrdě pracovat, tak vám půjde všechno. Je je jedno, jestli to bude v médiích nebo v klubovém managementu," myslí si Lampard.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím, že o penězích to určitě nebude, Terry nepotřebuje lukrativní smlouvu ani jistotu v základu. Jeho přínos by byl pro tým, který chce postoupit do PL, ohromnej A i když Lampse uznávám a sleduju snad 20 let, stává se z něho až moc velkej náčelník na to, kolik má odtrénováno

Reagovat
Whitemedia

tu druhou část příspěvku teda vůbec nepobírám..

Reagovat
Csaplárova past

To by me zajimalo, kde jsi sledoval West Ham pred vice jak 20 lety. Pokud si spravne pamatuju, tak v TV byla tehdy Premier League jen na Galaxii Sport, ktera zacala vysilat nekdy kolem prichodu Abramovice .... tu dobu si pamatuju, byl sem jeste na zakladce a mohl to byt rok 2003.

Reagovat
smazaný uživatel

pointa?

Reagovat
Whitemedia

John už by měl přijmout nabídku Sarriho a připojit se zpátky k Chelsea.. kdyby měl nějakou fajn nabídku z Anglie, tak už by ji dávno přijal a do ciziny se mu očividně nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

Derby.

Reagovat
smazaný uživatel

"I hope Terry shagged his wife" legendární výrok jednoho fanouška když odcházel Torres do chelsea

Reagovat
TheMally11

Tak se vzdej platu Lamparde! Stejně tam vydržíš maximálně půl roku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele