Lamela stále není připravený na návrat, prohlásil Pochettino

25.10.2017, 15:52
Aktuality
Hodně smolné období aktuálně prožívá Erik Lamela. Argentinský reprezentant na dnešní den přesně rok laboruje se zraněnou kyčlí a podle manažera Mauricia Pochettina stále není připravený k návratu...

Lamela do anglického mužstva přišel před více než čtyřmi lety z AS Řím a zpočátku to nevypadalo na nejlepší krok, neboť se dlouho nemohl prosadit do nabíté sestavy Spurs.

To se následně změnilo až během druhé sezóny, kdy začal nastupovat pravidelně, a rok nato už se pak 25letý křídelník zařadil k důležitým hráčům londýnského mužstva.

Přesně před rokem pak Tottenham nastoupil k pohárovému utkání s Liverpoolem (1:2), ze kterého musel Lamela odejít už po úvodní půlhodině a s kyčlí laboruje až do teď.

Předpokládalo se, že by se mohl vrátit přesně po dvanácti měsících do pohárového utkání s West Hamem United, nakonec však do dnešního duelu nebyl ani nominovaný. "Erik není k dispozici," potvrdil manažer Mauricio Pochettino. "Dohání tréninkové manko, ovšem stále není připravený nastoupit a ani nemohu říct, kdy tomu tak bude," vysvětlil manažer "Kohoutů".

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (326)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele