Lamela byl na operaci s ramenem, mimo hru bude čtyři měsíce

03.12.2021, 23:28
Aktuality
Erik Lamela (© AFP)
Sevilla od začátku října střídá výhry se ztrátami a nyní přišla i o jednoho hráče. Mimo hru je Erik Lamela, ofenzivně laděný argentinský záložník si tento týden poranil rameno a jedná se o vážný problém, který si vyžádal operaci a čtyřměsíční pauzu...

"Záložník Sevilly Erik Lamela se dnes odpoledne podrobí operaci ramena, zákrok provede v Madridu doktor Mikel Aramberri, specialista na sportovní zranění," oznámil španělský klub v oficiálním prohlášení.

"Lamela si rameno poranil před několika dny během jednoho z tréninků, doba absence byla stanovena na čtyři měsíce," stojí dále v prohlášení.

Lamela přišel do Andalusie v červenci z Tottenhamu a zatím nastoupil k šestnácti zápasům, v nichž si na své konto připsal čtyři branky. Ve španělské nejvyšší soutěži je Sevilla na čtvrtém místě a do bot ji teče v Lize mistrů - pokud příští týden nevyhraje v Salzburgu, ukončí svou pouť v milionářské soutěži už v základní skupině, v krajním případě dokonce vypadne z evropských pohárů úplně.

Na marodce Sevilly se dlouhodobě nacházejí i Jesús Navas a Youssef En-Nesyri, fit není ani Suso a z pohárového souboje s Córdobou si zdravotní potíže odnesli Thomas Delaney, Nemanja Gudelj a Karim Rekik.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Implantovali mu do něho nějaké podpůrné lamely?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele