Lage zůstane v Benfice, prodloužil smlouvu do roku 2023

20.02.2019, 15:57
Aktuality
Benficu Lisabon nadále povede z pozice hlavního trenéra Bruno Lage. Nedávno ještě kouč rezervy na začátku roku dočasně nahradil Ruie Vitóriu, nyní však obě strany podepsaly nový dlouholetý kontrakt...

Lage je bývalým asistentem Carlose Carvalhala, se kterým nejprve spolupracoval v Sheffieldu Wednesday a následně i ve Swansea City, odkud zamířil do Benficy.

Nejprve však dvaačtyřicetiletý stratég vedl rezervní mužstvo ve druhé nejvyšší portugalské lize, po odvolání Ruie Vitórii ale dostal šanci u prvního týmu jednoho z nejslavnějších portugalských klubů, jenž vrátil do boje o mistrovský primát a rovněž s ním nakročil k postupu do osmifinále EL.

Odměna na sebe potom nenechala dlouho čekat, když se nakonec obě strany domluvily na prodloužení spolupráce do roku 2023. "Benfica a Bruno Lage se dohodly na prodloužení smlouvy až do roku 2023," stojí na webu tradičního portugalského mužstva.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
JessePinkman

Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fanoušek m+ podle nicku tvého?

Reagovat
JessePinkman

Breaking Bad, m+ už moc nee.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám hrozně rád Zoota a jeho hudbu.

Reagovat
Han střelil první

Uhni zmrde, kdyz jdu srat. Ale tak to je z casu, kdy piko bylo zlutejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes nejlepší člen podle mě, ostatní jsou ohraný trochu už, ale Zoot je furt originál.

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica > Liverpool

Reagovat
Benfica

moja reč

Reagovat
vitecek15

Dvaačtyřicet? Vypadá na šedesát...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele