Bruno Lage zůstane natrvalo trenérem Benficy

14.01.2019, 17:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to sympaťák a tak nějak mi k tomu klubu sedí.

Mimochodem kdyby někdo cestoval do Lisabonu, tak se opravdu vyplatí navštívit stadion Benfiky a především klubové muzeum, naprosto exkluzivní zážitek. K tomu příjemné slečny provázející jak po stadionu tak po muzeu, všechny plynule ovládají angličtinu. Jen bych nedoporučoval navštívit fanshop za účelem nakoupení dresu, ten kupte v přilehlém obchodním centru v Adidasu.

Zázemí klubu je na naprosto špičkové úrovni, tunel vedoucí ke stadionu směrem od nákupáku je celý pomalovaný různými symboly Benfiky a vůbec vlastně celá ta část města, kde se nachází je hodně laděná do těchto barev.

Reagovat
Juan Román Riquelme

V dubnu

Reagovat
smazaný uživatel

Mas se na co tesit

Reagovat
Benfica

Reagovat
santini

Portugalsko má čosi do seba.. bol som na jeseň na tripe v Španielsku a Porte, navštívil som Barcelonu, Vigo, ale môžem povedať, že atmosféra v Porte, štadión aj krajina spolu s ľuďmi je so Španielskom neporovnateľná... väčšina Portugalcov v pohode ovláda Angličtinu, v Galícií takmer nikto... Dragao je fenomenálny štadión - nehovorím, že RCDE alebo Balaidos boli horšie, ale mám pocit, že tí Portugalci žijú futbalom tak nejak viac... Z tých top klubov je mi najbližšie asi práve Porto, aj keď chovám určitú úctu aj k Benfice... Sporting ma nejako nezaujíma...

Reagovat
Posledni Kovboj

Jako navzdycky uz?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, každý nový trenér se bude muset přejmenovat, kdyby ho odvolali.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

zatiaľ do konca sezóny..

Reagovat
FC Porto FC

Letos to bude beztak naše

Reagovat
Benfica

Reagovat
FC Porto FC

Jen si fandi. On Vitoria byl vyhozenej asi pro to že ten titul je letos blízko ne? :DD

Reagovat
Benfica

5 bodov neni vela..

Reagovat
JackDaniels.

Vyzera alo otec Di Mariu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele