Labbadia byl nespokojen s výkonem, Funkela zklamal výsledek

07.03.2010, 18:29
Aktuality
Hamburk sice včera porazil Herthu BSC a díky třem získaným bodům se posunul na čtvrté místo, kouč Bruno Labbadia však s předvedenou hrou spokojený nebyl. Taktéž 50 tisíc fanoušků navzdory výhře vyprovázelo domácí borce do kabin pískotem.

"V sezoně se nám několikrát stalo, že jsme kontrolovali hru, ale nakonec jsme nezvítězili. Tentokrát si vypláchneme ústa my a bereme tři body. Nyní to chceme zúročit proti Belgičanům v Evropské lize a položit základy k odvetě o týden později," řekl Labbadia, jehož celek změří v úterý síly s bruselským Anderlechtem.

Po včerejším bundesligovém utkání byl pochopitelně z výsledku zklamán trenér hostujícího celku Friedhelm Funkel. Tým z hlavního města je stále na poslední pozici a na místa, která zaručují účast v lize i pro příští sezonu, mu po výhrách Hannoveru a Norimberku schází už šest bodů.

"Zdá se, že všechno jde proti nám," řekl Funkel. "Nemyslím si, že Hamburk by našel odpověď na otázku, jak ten zápas vyhrál," dodal kouč, který je v Berlíně pod palbou kritiky kvůli své příliš defenzivní taktice.

Autor: Pavel Mašlaň / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Arne

Labbadia má pravdu, tolikrát už neměli štěstí a teď jednou se na ně zase usmálo... U nás tohle bohužel platí ve spojitosti s minulou sezónou - tam nám vyšlo vše, nyní jde všecko do ...

Reagovat
Arne

... do kytek

Reagovat
HSV1887

Jo, je to tak. Hlavně na podzim.. ale celkově se mi hra poslední dobou moc nelíbí.

Reagovat
Arne

Co tak koukám, tak vážně dobrý fotbal jsme naposledy předvedli začátkem prosince v Norimberku, vzešla z toho výhra 4:0... Od té doby je v tomto ohledu ticho po pěšině. Já jsem očekával, že s návratem Zého se zase zvednete, ale zatím nic.

Reagovat
Arne

* jste

Reagovat
Tsigi

Netočil porno ? Jméno na to má

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, ale hlavně dával docela dost gólů

Reagovat
Arne

Jj, Kozel jeden.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele