LA LIGA - 6. KOLO

06.10.2004, 18:46
Aktuality
V šestém kole La Ligy předvedl další nevýrazný výkon Real Madrid, podlehl doma La Coruni a propadá se do středu tabulky. Na špici tabulky se naopak sluní Barca, která těsně porazila Numancii, a s dvoubodovým odstupem i Valencia. Útočník Getafe Pachón dosáhl proti Bilbau hattricku a vytáhl svůj tým ze sestupové příčky.



Real Zaragoza - Sevilla FC   0:0

Real Madrid: Casillas - Salgado, Samuel, Helguera, Roberto Carlos - Celades (82. Raúl Bravo), Beckham, Figo, Zidane - Owen (52. Morientes), Raúl

La Coruňa - Molina - Capdevila, César, Andrade, M. Pablo - Sergio, Duscher, Valeron (89. Fran), Víctor (62. Scaloni) - Luque (75. Munitis), Pandiani

Real předvedl další tristní výkon. Za celý zápas si vypracoval jen tolik šancí, co by se daly spočítat na prstech jedné ruky. A to ještě některé střely stihli hostující obránci zblokovat, takže si brankář Molina vůbec nezachytal. Depor hrál vzadu na nulu, dopředu nebyl vůbec nebezpečný, ale vyšel mu jeden brejk, ze kterého zajistil 3 body Luque. Oba týmy začaly vlažně. Raúl se marně snažil v souboji s Andradem vymodlit penaltu, na druhé straně nemohla slabá střela Manuela Pabla Casillase příliš vylekat. Nebezpečně vystřelil Raúl, ale naštěstí pro Depor vedle, stejně jako z trestného kopu Roberto Carlos. Na Casillase si nepřišel ani chytrým lobem Luque.

Real přece jen začal přebírat otěže zápasu a vytvořil si stálou územní převahu. Figo nabyl na střelu Zidanemu, ale tu obránci stihli zblokovat na roh, Raúlovi chyběl v další akci jen kousek, aby dosáhl na centrovaný míč. Motorem Realu byl Figo, po jeho prvním centru si málem dal vlastní gól hlavou César, po druhém přihrál hlavičkou Raúl volnému Owenovi, ten si zpracoval míč na prsou, ale pálil nad. La Coruňa udeřila z ojedinělého brejku a vytěžila z minima maximum. Samuel přistoupil nedůrazně k Pandianimu, který tak mohl poslat krásný centr do běhu Luquemu, ten utekl Salgadovi a dloubákem přehodil vybíhajícího Casillase. To vše v poslední minutě prvního poločasu.

I ve druhé půli se hrálo hlavně na branku Deporu, ale šance si Real nevytvářel. Beckham střílel z trestňáku do zdi, odražený míč pálil zpět na branku Roberto Carlos, ale do střely včas strčil nohu Capdevila. Po Beckhamově rohu hlavičkoval mimo střídající Morientes. Dobrý centr posílal do šestnáctky Figo, ale před Raúlem uklidil míč na roh Andrade. Jedinou střelu hostí na branku v druhé půli zařídil Víctor, ale mezi Casillasovy tyče se netrefil. Real byl nervózní, Zidane dostal žlutou kartu za bránění ve výkopu Molinovi. Beckhamova nebezpečná střela byla tečována a Molina jen s námahou zachránil na rohový kop. Na druhé straně kličkoval Luque, ale následný Sergiův střelecký pokus byl zblokován. Poslední šanci Realu zmařil spolehlivý Molina. Nejprve k němu jeho obrana nepustila střelu Zidaneho, míč se však dostal k Figovi a Molina musel předvést výborný zákrok. O vzruch se postaral ještě Sergio, když mu sudí pustili ofsajdovou pozici, on obešel v sólu Casillase, ale pak netrefil z úhlu prázdnou branku.


Atlético Madrid - Osasuna Pamplona   0:0

FC Barcelona: Valdés - Belletti, Marquez, Puyol, Bronckhorst - Xavi, Deco, Giuly (46.Iniesta) – Eto'o (61.Edmilson, 65.Oleguer), Larsson, Ronaldinho

Getafe CF - Real Madrid   0:0


Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruňa   0:0


Real Betis - Real Mallorca   0:0


Real Valladolid - Real Murcia   0:0


Recreativo Huelva - Valencia CF   0:0


UD Almería - Racing Santander   0:0


Villarreal CF - Athletic Bilbao   0:0


Levante UD - FC Barcelona   0:0


Tabulka:
1. FC Barcelona651013:316
2. Valencia CF642015:614
3. Sevilla FC63216:311
4. Málaga CF63128:510
5. Espanyol Barcelona63127:410
6. Atlético Madrid63126:310
7. Levante UD631210:910
8. Osasuna Pamplona63129:810
9. Real Zaragoza631212:1310
10. Real Madrid63034:49
11. Deportivo La Coruňa62227:118
12. Villarreal CF61324:46
13. Getafe CF62047:96
14. Real Betis61328:116
15. Athletic Bilbao61238:115
16. Real San Sebastian61234:75
Albacete Balompié61234:75
18. CD Numancia61233:75
19. Racing Santander61233:85
20. Real Mallorca61144:94


Autor: Radek Nosil

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jo, super článek, ale čím to je, že v tomhle ohlédnutí je vždy velký popis zápasu Realu a ostatní nic???

Reagovat
smazaný uživatel

není pravda, minule byla jenom barca

Reagovat
smazaný uživatel

od příště jich bude víc

Reagovat
smazaný uživatel

TAk to jsem se asi díval jinam.

Reagovat
HOST*neKAKÁ

Jo, a kde je tabulka, jako v ostatních článcích? Nechce se mi ji kdesi složitě hledat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuci buďte rádi za to co je...

Reagovat
PJ

A už je tu :-)

Reagovat
HOST*alegre

A vypadá opravdu pěkně! To desáté místo je

Reagovat
PJ

No a co teprve to jedenáctý...

Reagovat
HOST*alegre

Já to jedenáctý čekal, ale Vy to desáté asi moc ne, co?

Reagovat
PJ

Složitě hledat? Stačí si v menu "Vyber ligu" vybrat Primera División a pak hned vpravo vidíš tabulku. A když jí chceš detailně, stačí na stránce ligy kliknout na "Statistiky".

Reagovat
exmafie

Teď jsem přijel po týdnu (necelém) z práce k počítači a co nevidím....To že jsme desátí,budiž...Ale to skóre????S takovou ofenzivní silou dát čtyři góly v šesti zápasech???To je opravdu ostuda.....To alegre:nevykládej mi žes čekal po šestým kole jedenácté místo....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to skóre je fakt děs a běs Na Alegreho se neohlížej, ten bude rád i předposlední, jen když Real bude třeba patnáctý...

Reagovat
HOST*alegre

Sestup beru, ale Real s námi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se zdá, že nás nemůže nic zastavit, ozve se zranění, ale mi to udržíme i tak, protože jsme v létě rozumně posilovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně a v zimě budou další posily!

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším na přestupové období. Mohli bychom si zase půjčit davidse na hostování...

Reagovat
HOST*

toho urcite ani na jeho smlouvu jste nemeli v lete jste se zase hodne zadluzili, tak ted bude trochu pust...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že nesleduješ dění v Barceloně ani trochu. Zjisti si, co prohlásil Laporta.

A to s tím Davidse, myslel jsem to spíš ze srandy, ale loni jsme si ho pujčili, tak proč ne letos? tvůj příspěvek je zcela zcestný

Reagovat
HOST*yarda

Hm, jen by mě zajímalo, JAK ty dluhy umořili, jestli třeba už není čtvrtka Nou Campu zastavená Japoncům nebo Katařanům Ještě v létě, když k vám šel Eto´o, tak jste si rvali vlasy, jak je drahý a teď najednou všechno v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

No já za to nemůžu, já jsem se fakt bál, ale když vedení prohlásilo, že je fin. situace stabilizovaná, tak tomu věřím.

Reagovat
PJ

A co s nima budete dělat? Pak se vám všichni uzdraví a budete mít spoustu hráčů, který budou nasraný, protože si nezahrajou. Já myslim že už máte kádr širokej tak akorát...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš brát ne vědomí,že ti co jsou na půl roku oyutm,tak se budou chvilku rozehrávat a jestli někoho vezmen na hostování tak to akorát vyjde,že si zranění se rozehrajou a jejich náhrady odejdou zpátky do jejih mateřského klubu.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

A co třba MAnu? Měl tři velmi kvalitní útočníky a kupoval dalšího.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele