LA LIGA - 15. KOLO

14.12.2004, 01:58
Aktuality
Barca vyhrála i na Albacete a udržuje si na čele tabulky svůj náskok. Zápas mezi Realem a San Sebastianem zůstal nedohrán, a tak se na druhé místo dostal Espanyol, třetí už je Valencia. Villarreal vyhrál poprvé venku a stoupá tabulkou. V boji o záchranu si výrazně polepšila vítězstvím nad Levante Malaga. Naopak nováček z Levante se po slibném startu propadá do průměru.


Sevilla FC - Real Murcia   0:0

Barca pokračuje se štěstím v úspěšné ligové sérii, tentokrát vezou svěřenci kouče Rijkaarda všechny body z Albacete. Výkonem však příliš neoslnila, výhru jí domácí hrubými chybami nabídli vlastně sami. Hosté nastoupili bez zraněného Bellettiho, jehož nahradil na pravém kraji obrany Damia, ve středu zálohy Albacete nastoupil David Sánchez, který je v týmu právě na hostování z Barcelony.

Zápas sotva začal a hosté šli do vedení. Paco Pena místo odkopu volil kličku Iniestovi, ten jej o míč obral a tváří v tvář Gasperčičovi zkušeného gólmana prostřelil. Pro domácí byl brzký inkasovaný gól studenou sprchou, po dlouhé minuty byli jejich útoky příliš komplikované a obrana Barcy s nimi neměla větších problémů. Hosté hráli v klidu, dopředu se příliš nehnali a čekali na další chyby. Do ojedinělých šancí hostí se dostali Eto´o či Gio, ale zamířili mimo branku. Prodriblovat do šancí se pokoušel na hrotu útoku Eto´o, ostatní spoluhráči ho příliš nepodporovali. Ronaldinho byl téměř neviditelný. Po chytře zahraném trestném kopu, zakončoval akrobaticky Marquéz, ale špatně míč trefil. První šanci domácích měl Rubén. Albacete rozehráli trestný kop, Damia uklouzl, Rubén hlavičkoval, ale vybíhající Valdés mu nedal žádný prostor, aby mohl nasměrovat míč do sítě. Za domácí se snažil Mikel, ale zpracoval si míč v pokutovém území rukou, na druhé straně střílel po zpětné Eto´ově přihrávce nadýchaným obloučkem nad Ronaldinho.

Do druhé půle vlétli domácí jako úplně jiné mužstvo. David Sánchez patičkou okolo Deca uvolnil Pacheca, ale Valdés vyběhl a vyrazil střelu na roh. Rychlé útoky Albacete táhli především Pacheco s Davidem Sanchézem, po Puyolově minele se marně snažil Pacheco nafilmovat penaltu. Za Valdésova záda nikdo nedopravil ani skvělý centr Marka Gonzáleze, Pacheco si v další akci zpracoval míč na prsou, ale nůžkami minul branku. Damía nestíhal, Mark González nacentroval Pachecovi, ale jeho střelu zblokoval obránce.

Pak už se však domácí radovali. Trestný kop nepatrně tečoval Mark González a míč zapadl mezi Valdésovi tyče. Gólman byl bezmocný. Obrovskou šanci spálil Pacheco, tesně minul centrovaný míč, pak však ještě tečoval střelu jednoho ze spoluhráčů, ale míč se zastavil Puyolovi na brankové čáře mezi nohama. Barca z protiakce dala gól a potvrdila superefektivitu. Autové hazování jen slabě odhlavičkoval David Sánchez, volný Xavi napřáhl a trefil se krásnou střelou přesně k tyči. Na druhé straně šli ostře do souboje Marquéz s Mikelem a možná mohl sudí odpískat vysokou nohu Mexičana a pokutový kop. Na hřiště se dostal v dresu Barcy i mladý Rodri, nastavovalo se šest minut. Eto´ovi na poslední chvíli sebral míč Siviero, po střele Sylvinha se vyznamenal Gasperčič.


Athletic Bilbao - Real Madrid   0:0

Jediný gól krátce před přestávkou Asiera Del Horna stačil Bilbau k další výhře a posunu do klidnějších vod ligové tabulky. Domácí začali lépe, ale hlavička Iraoly byla nepřesná, Ezquerrovu šanci překazil Perea. Do své typické šance se dostal i Urzaíz, ale Leo Franco jeho hlavičku kryl. Do vedení mohlo jít po chybě domácího gólmana Aranzubíi Atlético, ale selhání svého brankáře napravili obránci. Bilbao dalo gól do šatny. Hosté zaspali při bránění standartní situace, do volného prostoru naběhl Del Horno a prostřelil Lea Franca. V druhé půli šlo Atlético za vyrovnáním. Antonio López však střílel mimo branku, Torres po pěkné samostatné akci také. Poslední možnost měl Salva, ale ani proti jeho hlavičce nemusel Aranzubía zasahovat.


Villarreal CF - Real Betis   0:0

Valencia se oklepala z nervydrásajícího vypadnutí z Ligy Mistrů a zdolala v domácím prostředí Numancii. Jediný gól vstřelil po dvaceti minutách hlavou Marchena. Jako první zahrozili hosté. V desáté minutě se dostal k odraženému míči Tevenet, ale zamířil těsně vedle branky. Poté však už přebrali režii domácí, Corradi trefil z dorážky břevno. Pak už přišel gólový moment Marcheny. Fiore přetáhl trestný kop na zadní tyč, gólman Juanma odklidil míč od své branky jen do cesty Marchenovi, a ten zblízka nezaváhal. Zvýšit vedení Valencie mohl po skvělém průniku Corradiho DiVaio, ale obránci stihli zabránit míči v cestě do sítě. V druhé půli nejprve neuspěl tváří v tvář Juanmovi Corradi, po Aimarově trestném kopu se trefil Xisco, ale gól mu nebyl pro faul na Juanmu uznán. V poslední minutě málem hosté ukořistili bod. Pineda centroval, ale proti Morenově ráně levačkou skvěle zasáhl Canizares. Numancia zůstává i nadále poslední.


Racing Santander - Real Mallorca   0:0

Espanyol porazil Mallorcu a nadále potrzuje dominanci Barcelonských týmu v této sezoně. Velkou zásluhu má na této výhře brankář Kameni, který zneškodnil Jorge Lópezovi penaltu i následnou dorážku. Domácí si brzo vypracovali převahu, ale Daniho hlavičku Moya zlikvidoval. Po akci Tamuda, De la Peni a Ibarry zase trefil Dani jen hradbu těl před sebou. Pocchettinovu hlavičku odhlavičkoval z brankové čáry Cortés. Do vedení však mohli jít hosté. Ibarra fauloval ve vápně Aranga, ale proti Jorge Lópezově exekuci se nadvakrát vyznamenal Kameni. Druhý gól Espanyolu dal po De la Penově brejku Oscar Serrano. Mallorca nerezignovala a Pereyra hlavou snížil. Následný tlak hostí byl už bez gólového efektu. Cortésovu střelu domácí zblokovali na brankové čáře, šance střídajícího Jesúse Perery skončila na skvělém Kamenim.


UD Almería - Real Valladolid   0:0

Pamplona remizovala se Zaragozou. Oba týmy zůstávají v klidném středu tabulky. Za hosty se blískl dvěma góly záložník Oscar, Osasuně zachránil alespoň bod z penalty Punal. Domácí měli skvělý start do zápasu. Obrana Zaragozy nezachytila rychlý protiútok Chengue Moralese a ten s přehledem prostřelil Luise Garcíu. Pamplonští byli při chuti, možnost zvýšit měl po Punalově přihrávce Delporte, ale Luis García byl na místě. Brzy však bylo srovnáno. Míč se od Cruchagy odrazil k Oscarovi, a ten potupil Elíu jesličkami. Více ze hry měli domácí, v šancích neuspěli Morales ani Webó, Corrales trefil dokonce tyč. Dělali však i nadále chyby v obraně a Oscar opět trestal. Josetxo chyboval a Oscar prostřelil Elíu přízemní střelou podruhé. Čtvrthodinu před koncem ale vyrovnal z penalty po Sorianově ruce Punal. Strhnout vítězství zpět na stranu Zaragozy mohl Galletti, ale jeho nádherná střela jen olízla břevno Elíovi branky. Penalty se po souboji s Alvarem dožadoval domácí Webó, ale píšťalka sudího zůstala němá.


Osasuna Pamplona - Valencia CF   0:0

Depor toužil napravit ostudný debakl v Lize Mistrů od Monaka, ale gól v předposlední minutě, jehož autorem byl Baptista, znamenal dělbu bodů a cenný zisk pro hosty ze Sevilly. Domácí začali aktivně, ale své šance neproměnili Scaloni, Pablo Amo ani Luque. Těsně před přestávkou ale našlápl do brejku Carlitos a přesným zakončením šokoval Galicijce. Gól však hráče La Coruni nezlomil a pokračovali v tlaku i v druhé půli. Hlavičkující Valeron po centru Manuela Pabla ještě neuspěl, ale střídající Sergio si po Scaloniho přihrávce věděl rady a překonal Estebana. Vyrovnávající gól překvapivě nakopl k aktivitě hosty ze Sevilly. Po hodině hry nejprve hlavičkoval mimo branku po Renatově centru Javi Navarro, o chvíli později zachraňoval před Jordim bravurně Molina. Dobré šanci posléza spálili opět Jordi či hlavičkující Baptista. To domácí Scaloni byl produktivnější. Vybojoval ve vápně soupeře míč a čtyři minuty před koncem strhl vedení nechytatelnou střelou opět na stranu Deporu. Výhra však domácím nebyla přána, minutu před koncem se svým sedmým gólem v sezoně prosadil ještě ostrostřelec Baptista.


FC Barcelona - Deportivo La Coruňa   0:0

Betis porazil Santander a útočí na Evropské poháry. Racingu zůstává i nadále boj o záchranu. Lépe začal Santander, Benayoun vybojoval míč na Capim, poslal do šance Javiho Guerrera, ale Toni Doblas dobrým zákrokem uchránil branku Betisu před pohromou. Po čtvrthodině se blýskl Joaquín, když se pokusil přelobovat vysunutého Aouateho, ale ten se stihl vrátit a míč stáhnout do bezpečí své náruče. Hosty nejvíce zlobila útočná dvojice Betisu Edú s Oliveirou a byl to Edú, kdo připravil centrem šanci pro svého parťáka, ten vyskočil nejvýše, ale celou akci zmařil akrobatickým zákrokem Dudu Aouate. Po necelé půlhodině šel Betis přece jen do vedení. Fernando pronikl po levém křídle, na jeho centr si naskočil Edú a famózní hlavičkou nedal Aouatemu šanci zasáhnout. Do poločasu dal o sobě vědět ještě hostující Benayoun, ale jeho centr poslal z voleje těsně vedle Nafti. I v druhé půli byli domácí nebezpečnější, dvě velké šance měl Oliveira, ale pokaždé zasáhl skvělý Aouate. Betis se přece jen dočkal další branky a byla to překrásná akce, Edú pronikl po levé straně, poslal přízemní centr na Oliveiru, ten se chytrým sběhnutím dozadu uvolnil od svého strážce a z voleje napálil míč do sítě. Domácí polevili a málem toho mohli litovat. Nejprve spálil velkou šanci Benayoun, když stanul sám před Doblasem, ale místo střely dále kličkoval a obránci mu míč vzali. Tři minuty před koncem utekl Arizmendi Luisi Fernandézovi, prostřelil Doblase, ale na vyrovnání bylo už příliš pozdě.


Levante UD - Recreativo Huelva   0:0

Villarreal poprvé v sezoně vyhrál venku a dostává se z pásma sestupu. Na oba góly hostí Guayreho a Forlána přihrál skvělý Riquelme. Hosté opět nasadili čerstvou posilu Lucha (Figueroa), na Forlána zbyla jen lavička náhradníků. Hostů pomohl rychlý gól. Gabi nepohlídal Riquelmeho, ten poslal do šance Guayreho a mladý střelec poslal míč pravačkou podél Sanchéze Brota do sítě. Getafe gól ochromil a utápěli se v nepřesnostech. Do druhé půle poslali domácí zkušené Gallarda s Gicou, ale byl to střídající Forlán na druhé straně, kdo byl více vidět. Šanci mu připravil Riquelme a Forlán je zvyklý proměňovat. Domácí se hnali za snížením stavu, Riki střílel na vzdálenější tyči nad, Gallardo zase jen do boční sítě. Za Reinovými zády skončila až hlavička Nana, ale na vyrovnání už zbývalo příliš málo času.


Atlético Madrid - Getafe CF   0:0

Gól Marcia Amorosa rozhodl o výhře Malagy nad Levante, domácí se tímto drží na nesestupové příčce, Valencijský nováček se po skvělém startu do soutěže propadá do středu tabulky. Jako první dal o sobě vědět domácí Miguel Angel, ale s jeho dalekonosnou střelou neměl Mora větších problémů. Malaga čekala na vítězství osm týdnů, pětset minut nedala gól a tuto sérii přetrhl krátce po změně stran Amoroso. Brazilec pronikl do vápna a jeho střela prošla s mírnou tečí Iana Harta až do sítě. Aktivitu pak převzali hosté, konstantním nebezpečím pro Calatayuda byl zejména Rivera, ale větší šance si Levante nevytvořili. Zvýšit mohl Duda, ale neuspěl, a tak se Malaga strachovala o cennou výhru až do konce utkání.


REAL MADRID - SAN SEBASTIAN 1:1 nedohráno

REAL MADRID- Casillas, M.Salgado, I.Helguera, Samuel, R.Carlos, Guti H., Beckham, Figo (75. Owen), Zidane, Raúl, Ronaldo
SAN SEBASTIAN- Riesgo, Luiz Alberto, Labaka, Zubiaurre, Aranburu, Gabilondo, Alkiza (68. Arteta), Prieto (82. Gari Uranga), Garrido, Nihat, Kovačevič

BRANKY- 41. Ronaldo - 71. Nihat

Duel mezi Realem Madrid a San Sebastianem zůstal nedohrán. Sedm minut před koncem zápasu ohlásil anonym umístění bomby za Santiago Bernabeu, a tak sudí zápas raději ukončil. Za incidentem stojí organizace ETA a zápas se bude dohrávat 5.ledna. Prozatímní stav byl smírný 1:1, když se trefili Ronaldo a Nihat. Do první šance zápasu se dostal Nihat, ale obránci jeho pokus zblokovali. Štěstí zkoušel zdálky Roberto Carlos, ale Riesgovu branku netrefil. Další dobrou šanci nevyužil Nihat a pak už si šance na dlouho vypracovával jen Real. Nejprve se Riesgo vyznamenal proti Raúlově hlavičce, poté sám nabídl chybou šanci Ronaldovi, ale vzápětí skvělým reflexem svou chybu napravil. Po Salgadově centru zprava se uř ale Ronaldo nemýlil a poslal svůj tým do vedení. V druhé půli Riesgo skvěle zasáhl proti šanci Zidaneho. Poté přišly chvíle hostů, Kovačevičův gól nebyl uznán pro ofsajd, po pěkné kombinaci Kovačeviče s Garridem však napřáhl k halfvoleji Nihat a trefil se překrásně do šibenice. Vrátit Realu vedení mohl Ronaldo, když se prokličkoval do šance, ale pak střílel nad. Zápas však zůstal kvůli hrozbě uložení bomby na stadionu nedohrán.


Tabulka střelců
12 - Eto´o
9 - Oliveira
8 - Urzaíz, Ronaldo
7 - F.Torres, Maxi, Baptista


Tabulka:
1. FC Barcelona15122132:938
2. Espanyol Barcelona1592418:929
3. Valencia CF1584323:1128
4. Real Madrid1482421:926
5. Sevilla FC1574418:1725
6. Real Betis1566320:1824
7. Atlético Madrid1564517:1322
8. Deportivo La Coruňa1557320:2122
9. Osasuna Pamplona1563622:2421
10. Levante UD1562716:2120
11. Real Zaragoza1554621:2219
12. Villarreal CF1546516:1218
13. Athletic Bilbao1553718:2018
14. Real San Sebastian1453615:1718
15. Racing Santander1544713:2016
16. Málaga CF1543811:1915
17. Getafe CF1542913:2014
18. Albacete Balompié1535712:2014
19. Real Mallorca1534814:2213
20. CD Numancia15321010:2611



Autor: Radek Nosil

Komentáře (53)

Přidat komentář
HOST*jiri - fcb

Mohu se zeptat webmastra, proč jste zrušili stránku o zápasu Realu se Sebastianem ?

Nikde ji nemůžu najít. Prosím o vysvětlení , protože jediné vysvětlení, které mě napadá je to, že se tamní debata zvrhla do velkých nadávek a vyhrožování (taky jsem se přidal )

Barca forever

Reagovat
antimadrista

On to tam webmaster zas určitě dá, až to bude aktuální.

Reagovat
exmafie

Taky si myslím...Jfcb: tam se to nějak zvrhlo???

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Já nevím. Vyhrocený to tam teda bylo, to jo. Byl to pro mě jediný rozumný důvod, proč rušit celý článek.

Jen jsem tipoval.

Reagovat
HOST*yarda

Ale klídek, když se loni odkládal, tuším, Betis-Barca, tak byl článek taky stažený a pak se zase objevil. Tak si počkej, ty spekulante, až na předvečer Tří králů a uvidíš Já bych o tu názorovou přestřelku nicméně taky nerad přišel, webmastře

Reagovat
Webmaster

Určitě o ní nepřijdete, snad vymyslim způsob jak ten zápas zpřístupnit co nejdřív :-)

Reagovat
Webmaster

Zápas tady bohužel může mít jen tři stavy - neodehraný, odehraný a odložený. Zápas Real - San Sebastian je momentálně ve stavu "neodehraný" s datem konání 5.1., kdy se bude dohrávat. A stránky neodehraných zápasů jsou přístupné až ve shvíli, kdy do dne konání zbývá méně než týden. Takže proto teď ta stránka není přístupná. Vím že to není ideální a že by bylo dobré, aby ten zápas byl ještě přístupný, ale žádné rychlé řešení v tuto chvíli možné není, takže se bez něj budeme muset do konce roku obejít...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

V pohodě. Jen jsem byl zvědavej, protože tamní diskuse byla dost zajímavá.

Reagovat
HOST*yarda

Já tu diskuzi shrnu: Vaše neopodstatněné a nepodložené výpady vs snaha o vysvětlení vs výlevy několika debilů

Reagovat
antimadrista

Těma debilama myslíš exmafieho a g-unita?

Reagovat
exmafie

To spíš myslel tebe,tak si mě neber do huby magore...

Reagovat
HOST*yarda

Všichni známe tu o potrefené huse, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak se asi budem muset smířit s tim, že letošní sezona nebude nic slavnýho . Takže bysme pomalu měli Barceloně pogratulovat k titulu a za rok jim to vrátit i s úrokama. Pořád sem věřil, ale letos to fakt asi nejde. No jo no, nemůžem pořád jenom vyhrávat. Ale v LM klidně vyhrát můžem!!!

Reagovat
HOST*Brl

To hej, však rozhodcovia už nejakú jedenástku odpískajú.

Reagovat
exmafie

Zase nějakej trouba co plácá o penaltách???Proti San Sebastianu hostující dvakrát hráli v pok. území rukou a ani jedna penalta se nepískala,jak je to možné??? V tom má určitě prsty Barcelona a její úplatky...

Reagovat
PJ

Reagovat
alegre

Blbost! Soudce si penaltu schovával na poslední minuty zápasu a ETA mu to překazila! 5.ledna ale bude času dost, za sedm minut Vám foukne dvě a Figo jednu dá. Z opakování!

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj ještě neni nic stracenýho ještě klidně můžem vyhrát dyť je teprv polovina ligy a dokonce je daleko

Reagovat
HOST*Ronaldinho Gaucho

To by musela nastat pekelná čistka ve vaši sestave, ale to se nestane takže nic nebude....

Reagovat
antimadrista

S vámi je ámen.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ještě pěkně dlouho pčkáme, než budem moct říct, že už to udržíme, stát se může všechno, každopádně jsme na nejlepší cestě.

Reagovat
antimadrista

Ale jo tak, teď v zimě posílíme, odpočineme si a bude to v klídku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli s Xaviho volejem mohli domácí něco dělat, takže tvrzení, že celé vítězství Barce darovali hrubými silami není úplně přesné.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo mu na ten volej nahrál? David Sánchez

Reagovat
HOST*yarda

A David Sánchez je původně odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha silami, no jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se přepsal, nevím proč jsem napsal "silami"

Reagovat
PJ

Ten Xaviho volej to byla životní rána, podruhý už to tak parádně netrefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, máme jich víc, co to takhle trefí.

Reagovat
HOST*Bez hosta

Uvidime kdo se bude smat naposled!!!!Real se jeste ukaze jako pravy tym!!!Co najednou fandite vsichni Barce????Kdyby byla treba ctvrta tak ji nikdo nefandi!!!Pred sezonou jich bylo o hodne min!!!!!HalaMadrid

Reagovat
smazaný uživatel

Barce fandím celý život a to rozhodně nebyly jen světlé chvíle.

Reagovat
antimadrista

Co ty můžeš vědět, jak dlouho ji fandíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Sere tě, že je nás víc, co?

Reagovat
HOST*yarda

Pravdou je, že před rokem tady hájili barvy Barcy (a velmi přitom bavili ostatní) jen Antimadrista s Barceloňákem, pročpak asi?

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Co na to říct. Snad že máš pravdu, to musím přiznat.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ale zase na druhou stranu tady před rokem bylo zase daleko víc fandů Realu, pročpak asi? Například merengues se tady ukazuje už jen veeeeeelmi málo. To je normální vývoj, tak to prostě je.

Reagovat
HOST*yarda

Jojo, vést se na vítězné vlně umí každý

Reagovat
Mr.Jindros

Máte pravdu. Třeba já myslel že takový Merengues bude hájit barvy Realu v diskusi za každé situace. Když byl Real nahoře bylo ho tady plno. Co já vim tak jediný kteří tady byli i dřív je yarda, antimadrista a Barceloňák (když počítám jen fandy těchto dvou kubů)... zbytek se ztratil s pádem Realu nebo naopak záhadně objevil po nástupu Barcy.

Reagovat
HOST*yarda

Za uznání pravdivosti mého názoru ti připisuji červené plus v mé soukromé bodovací soutěži

Reagovat
antimadrista

Kolik jich už mám já? Že se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co tohle opakuješ furt dokola. je asi pravda, že spoustů "fanoušků" se vyrojilo až se v létě nakoupily hvězdy a o Barce se začlo opět kladně mluvit. Ale jsou i jiné případy, takže nechápu, proč to furt okecáváte. Myslím, že velkou nevýhodou této stránky je, že není moc viditelná. Kdyby byli nějaké upoutávky na jiných stránkách, krom fotbalových, bylo by to lepší. mě třeba nikdy nenapadlo, že takováto super stránka existuje. Spoustu fotbalových nadšenců cp znám o ní vůbec neví, což je velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Toto je fakt moooc dobrá stránka. A je dost neviditelná. Chtělo by to trochu ohlasu. Já osobně se zmiňuju o této stránce všem kamošům. Oni ale nejsou takový fotbalový nadšenci nebo nemají stálej přístup na net.

Ale jinak, fakt dobrá stránka. A ještě to zvýrazňuje fakt, že to kluci dělají zadarmo po své práci. Kam se hrabou weby typu iDnes, kde pořád kecají pořád o tom sakmém. Prostě nuda.

BRAVO, borci

Reagovat
smazaný uživatel

idnes je strašný.

Reagovat
exmafie

Eorofotbal je nejlepší server na netu (samozřejmě pro fandy fotbalu)....Vypracované statistiky všech evropských lig expres zprávy,když jdu vsázet a vlastně pokaždé když sednu k počítači,tak eurofotbal.com je první stránka,na kterou čučím....Trošku mi chybí třeba aktuality a výsledky z lig Jižní Ameriky (konkrétně Argentina a Brazílie),jihoamerickej fotbal mi vůbec docela chybí,myslím tím i přímé přenosy atd. Vím že jste server o evropském fotbale,ale....

Reagovat
Webmaster

Wow, díky, díky, díky...

Rozhodně se budeme snažit všechno dál vylepšovat a prohlubovat. Ono tohle ještě určitě neni konečný stadium, je spousta dalších věcí, který se daji vylepšit a doplnit.

Co se týká jižní Ameriky, tak bude. Sice je to EUROfotbal, ale od doby, kdy web vzniknul, se toho hodně změnilo. Takže určitě budou ligy z jižní Ameriky, a i z dalších kontinentů.

Ad reklama na jiných stránkách. To je docela problém. Na nějakou větší reklamu jsou totiž potřeba peníze. A pokud nejsou peníze, nemůže bohužel být reklama. Takže nám zbývá jediné - zviditelňovat se pomalu... Nebo udělat nějakou banku

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ta banka není špatnej nápad. Ale pochybuju, že bychom žili v tak vyspělé společnosti, že bys měl přístup na net i v base. Ale zase bys mohl psát něco jako Reportáž psaná na oprátce a byl bys v budoucnu ještě slavnej jak Fučík

Reagovat
Webmaster

Reagovat
HOST*Brl

Hej to je pravda. Napríklad si zober mňa. Barca je moje mužstvo už 15 rokov - od čias Koemana, Stoichkova, Romaria. A túto stránku som objavil až teraz, keď mám dosť rýchly net. Doteraz som fungoval len cez modem a to bola bieda. Akurát čo som si prečítal poštu. Možno je to aj preto, že som zo Slovenska a české futbalové stránky čo som poznal písali hlavne o repre a českej lige. Toto je ale absolútne najlepšia, akú som doteraz našiel. A zviditeľnenie by fakt potrebovala. Kamoši, ktorým som o nej povedal vravia, že nič lepšie momentálne nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej, bratře

Reagovat
antimadrista

A asi i nejstarší

Reagovat
antimadrista

Jo jo, fcbarcelona.cz a eurofotbal.com jsou nejlepší fotbalový stránky

Reagovat
exmafie

Reagovat
antimadrista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele