Kurzawa nakonec zůstává v PSG, prodloužil o čtyři roky

30.06.2020, 11:11
Aktuality
Layvin Kurzawa udělal tlustou čáru za řadou měsíců trvajícími spekulacemi ohledně další budoucnosti. Sedmadvacetiletý obránce byl dlouho na odchodu z Paris Saint-Germain a zájem o něho mělo několik klubů, na poslední chvíli ovšem změnil názor a kývl na nabídku nového čtyřletého kontraktu...

"Paris Saint-Germain s radostí oznamuje prodloužení smlouvy s Layvinem Kurzawou o další čtyři roky," sdělilo vedení francouzského mistra v oficiálním prohlášení.

Kurzawa vyrůstal v AS Monaco a do Paříže přišel před pěti lety. V průběhu této doby si nedokázal vybojovat stálé místo v základní sestavě a situaci okolo něho monitorovaly Arsenal, Barcelona, Sevilla nebo Atlético Madrid.

Vedení PSG mělo hodně na pilno a vedle Kurzawy podepsalo nové krátkodobé smlouvy i s další trojicí fotbalistů, sezonu v jeho týmu díky tomu dokončí obránce Thiago Silva, útočník Eric Maxim Choupo-Moting a náhradní brankář Sergio Rico. Liga ve Francii sice byla dávno ukončena, PSG ale ještě čekají dvě pohárová finále a k tomu čtvrtfinále Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

Vždycky se musím smát té jeho oslavě

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké?

Reagovat
Shevchenko

Kurzawa celebration sweden

Reagovat
Seydou Doumbia

už v té době vypatlanec, no

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu kšiltu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele