Kulenović si zahraje FORTUNA:LIGU, vysloužil si smlouvu v Liberci

09.07.2023, 17:44
Aktuality

Liberec posílil bosenský útočník Luka Kulenović, který je s týmem od začátku letní přípravy. Slovan dnes na svém webu oznámil, že dokončil jeho přestup z klubu Sloga Doboj. Délku hráčovy smlouvy neuvedl.

"V útoku je mnoho dobrých hráčů. Pro mě bude nejdůležitější dokázat, že si zasloužím místo v základní jedenáctce," řekl Kulenović. Část minulé sezony třiadvacetiletý rodák z Toronta zmeškal kvůli zranění.

"Ale mám sebevědomí, jsem připravený na zápasy a věřím, že s trenéry i zdravotním týmem se mi podaří předejít dalším zdravotním komplikacím," uvedl 190 centimetrů vysoký hráč.

Kulenović měl do Liberce namířeno již v zimě, tehdy se ale jeho příchod neuskutečnil kvůli uvedeným zdravotním problémům. Rodák z kanadského Toronta v mládeži krátce působil v Trenčíně a poprvé na sebe výrazněji upozornil ve druholigovém bosenském Željezničaru Banja Luka, kde v sezoně 2018/19 zaznamenal 13 gólů a stejný počet asistencí.

Následně zamířil Kulenović do Chorvatska, v Osijeku ani Kustošiji se však neprosadil, proto se vrátil do Bosny, kde nejprve hrál za Rudar Prijedor a naposledy oblékal dres Sloga Meridan.

Autor: ČTK, Jiří Vojík

Komentáře (19)

Přidat komentář
Prometheus

Nevíte kam zamířil Rondic?

Reagovat
lampas

Nikdo toho zmrda evidentně nechce.

Reagovat
diskoschlampe

Proč zmrda?

Reagovat
vestinustarychdubu

Taky netuším, kromě toho, že mám pocit, se Imad chytil Kamsa Mary, tak jestli se nechoval podobně jako Kamso, ale těžko říct.

Reagovat
lampas

Řekněme, že tyhle moresy, kdy má borec sebevědomí na bundesligu, přitom v zápase neudělá sprint a pak se diví, že ho trenér odstaví, přesně Imad pochytil (a to už před delší dobou).

Reagovat
Pablos

Životopis jak hrát někam MSFL ...tak to jsem na něj zvědavej

Reagovat
Uwe háže buly

OT Simic docela překvapil angažmá v Mostaru

Reagovat
Bakary3

To je bida

Reagovat
Kucka

Reagovat
Moshe Dajan

tento přestup má kule

Reagovat
kecipep

Co to je za pozadí ta nástěnka za ním? Nemůžu rozklíčovat

Reagovat
lampas

To je mapa všech zápasů Slovanu v evropských pohárech.

Reagovat
kecipep

Aha, nebýt tam ty západní mocnosti, tak jsem to tipoval na stávající kariéru Kulenoviče

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kucka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Imos

Reagovat
Kepy_FCB

je někde nezakryté foto?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele