Kúdelovi věříme, mám ho hrozně rád, řekl slávista Kuchta

22.03.2021, 08:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (590)

Přidat komentář
db18

"Pro mě je nepochopitelné, co se tam stalo. Asi 50 minut po zápase jsme byli požádáni trenérem Rangers (Stevenem Gerrardem) o schůzku s tím, že chtějí situaci vyřešit za účasti UEFA. Když jsme přišli do tunelu na schůzku, nepadlo jediné slovo, Kamara se vrhnul na Kúdelu pěstmi a pak utekl."

Aha, já myslel, že se to dělo během toho, co byl zbytek hráčů "zavřený" na hřišti.

Reagovat
PlackaSKS

tohle to nějak vylučuje?

Reagovat
kolouch

Mozna tech 50 minut. Do saten je pry nepustili nejakych 30 minut. Ale v celem tom informacnim sumu je tohle to nejmensi. Vic me bavi, jak Slavia tvrdi, ze je na hotel evakuovala policie a policie tvrdi, ze to neni pravda

Reagovat
db18

A TO Slavia taky ještě nebyla schopna podat... přitom tvrdila že už se tak stalo.

Reagovat
PlackaSKS

TO bylo prý podáno někdy ve čtvrtek/pátek přes velvyslanectví. ale je fajn, že v tom máš jasno.

Reagovat
db18

A TO Slavia prý taky ještě nebyla schopna podat... přitom tvrdila že už se tak prý stalo.

Lepší?

(Slavia tvrdí, že podala, ostatní zdroje uvádí, že policie stále nic nedostala)

Reagovat
PlackaSKS

policie zároven uvádí, že pokud bylo TO podáno na konci minulého týdne, tak je naprosto normální, že k nim ještě nedorazilo nebo ho nezpracovali. to už ale asi neni tak zajímavý no

Reagovat
db18

To jsem nikde nevyčetl.

Reagovat
Losinho

Protože se ti to nehodilo?

Reagovat
db18

Protože to nikde v článcích, které jsem čel, neuváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses dobrej mindrak. Cos to tady rozjel za nesmyslny vlako ty pako. Nejaky tvoje domnenky a veci co si vycetl napul jen proto, ze druha pulka se ti nehodi. Dobre ses zabavil na dve hodinky no.

Reagovat
db18

Ne proto, že se to nehodilo, ale proto, že se to neuvádělo. Když už se chceš povyšovat, tak se laskavě nesnižuj na úroveň, kterou tady odsuzuješ a přečti si celý vlákno.

(a jen na hoďku, ty mindráku)

Reagovat
Selänne

Reagovat
db18
Reagovat
PlackaSKS

hmm, článek kterej začíná "kick them out" a ono to tam není

Reagovat
db18

Je to citace.

K tomu, že se Slavia bude stíhat ty blbce s transparentem, tam odstavec je. Mám ti vyhledat i ty/ten předchozí články/článek, co jsem k tomu četl?

Reagovat
PlackaSKS

to klidně můžeš, i když tak nějak tušim, že jsem je bohužel četl taky. zkus si najít ten kde se k tomu vyjadřuje policie víc než jednou větou a mluví "obsáhleji" o ne/obdržení TO. TO který teda navíc koluje po internetu

Reagovat
db18

To bych hledal to, co jsem zatím nečetl. Což nemam potřebu, když ti to s těmi 4 dny věřím.

Reagovat
PlackaSKS

já bych si moc nevěřil.. ale je to od tebe hezké.

nicméně to i dává smysl, ne? ve čtvrtek to pošleš na ambasádu, v pátek to dostanou, přepošlou na policii, ta to dostane v pátek/sobotu, přes víkend a třeba pondělí až úterý zpracuje a ve středu se to k někomu dostane na stůl.

jo, když řeknou, že to nemají koncem týdne, tak si řeknu, že to kokoti nebyli schopni podat. ted mi to přijde jako nesmysl hodnotit.

Reagovat
db18

Tak uvidíme koncem týdne no. Z původních reakcí od Tvrdíka jsem fakt měl pocit, že to s ambasádou řešili už v ten čtvrtek.

Reagovat
db18

Ok, tak teď... ale to jsou stránky na který fakt nelezu, jen to teď v reakci na článek, který jsem "citoval" výše hodil JT:

https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Slavia-upresnuje-informace-ohledne-trestniho-oznameni-18267

Reagovat
PlackaSKS

vidíš, tohle sem ani nečetl. jen vyjádření skotský policie, že nic neobdrželi, ale že je to normální, protože to prostě trvá.

jako nepodat TO když to řikali (at už je na něj nárok nebo ne), to bych byl snad radši kdyby nás fakt vyloučili z evropy než abychom byli dál na očích.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mistr129

Reagovat
cr7sux

To trestní oznámení je někde na netu? Mohl bych poprosit o odkaz?

Reagovat
PlackaSKS

Stranky Slavie. Na me vyskočilo někde na Twitteru a fb asi dva dny zpátky. Tvrdík už zveřejnil i kontakt na konkrétního vyšetřovatele..

Reagovat
db18

Reagovat
icka

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Reagovat
janinho

mne sa zda ze som niekde cital ze ich do kabiny nepustili hodinu, ze ta banda proste cakala v tuneli a asi chceli hromadnu marovacku. alebo aspon cigansku ferovku s kudelom (len my a ty)

Reagovat
db18

To jsem taky myslel, ale možná hodinu zakrývali kamery.

Reagovat
Axelrose

Nevím, jaké tam mají, ale ty se daji v pohodě vypnout na dàlku. Navíc to ani nemusíš dělat, stačí smazat záznam

Reagovat
alias

a to jak Kúdelu prý zmlátili do krve a za dva dni hraje jako by nic....hrozný pohádkáři...jen chtějí odvézt pozornost od možného usvědčení z rasismu, protože si jsou dobře vědomí, že za to by jim mohlo hrozit dokonce i vyloučení z pohárů na několik sezon...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

rasimus ne, násilí ano. Tvoje chování mě uráží a proto až tě někdy potkám, automaticky ti ukopnu hlavu, protože to schvaluješ, ok?

Reagovat
db18

Docela jo, protože 50 minut je na hřišti nedrželi ne? A Kúdela měl dostat až při té schůzce (před dopingovou kontrolou...)

Tak nevím, jestli jsem to předtím blbě pochopil, nebo jen Kuchta podal zkreslený pohled...

Reagovat
PlackaSKS

tak dost pochybuju, že si to trpiš stopoval, že jo? takže těch 50 minut je orientační. ano, měl dostat až při té schůzce. píše se to v tomhle článku, v podstatě se to píše i v tý citaci co sis sám vybral.. moc fakt nevim co ti na tomhle přijde nepochopitelnýho nebo vyvracející původní tvrzení.

Reagovat
db18

Prostě se v tom chci zorientovat, z tohohle jsem měl pocit, že dostal až po tom, co je pustili ze hřiště... předtím jsem měl pocit, že dostal mezitim, co ostatní drželi na hřišti, aby mohl Kudela dostat...

Reagovat
PlackaSKS

tu schůzku iniciovali, aby se situace uklidnila, takže tipuju, že to bylo předtím než je pustili dovnitř. ale jestli je drželi na hřišti nebo byli prostě v kabině a sprchovali se.. to mi přijde úplně jedno

Reagovat
db18

Pro vyšetření případu určitě. Mne to ale zajímalo. (taky tam není žádný posměšek z mé strany)

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Losinho

Asi 45 minut po zápase natáčel Houštecký to video a to byli pořád na hřišti..

Reagovat
db18

Ok Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Houštecký tam myslím říká, že je 22:15 (jejich času), což je ani ne půl hodiny po zápase.

Reagovat
Losinho

A jo tak už se v tom ztrácím taky

Reagovat
PlackaSKS

protože se pořád omílají ty samý kraviny. přitom rangers prostě neunesli prohru, kúdela neunesl, že hrajou jak prasata někde na poli a kamara je naprostej dement.

jediný co z toho hodně vybočuje a mělo by se fakt řešit je zranění koláře. zbytek jsou naprostý sračky.

Reagovat
Tomas1234

Reagovat
Jolly Roger

Takto by mělo vypadat prohlášení UEFA k tomuto zápasu. A šlus.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Jako kdyz se dorvou dva tymy na okrese aj s divakama. Oba kluby nejaka symbolicka pokuta, nenavist do budoucna a zazitky pro divaky. Zbytek nasrat a drze huby obe strany.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Bakary3

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rezan

Reagovat
OTASi

Reagovat
raduinho

Reagovat
db18

No právě...

Reagovat
smazaný uživatel

Místní čas:

22:15 (Houšteckého video - ca. 25-30 minut po zápase) - Slávisti drženi venku u střídaček, přichází Gerrard s požadavkem schůzky mezi Kamarou a Kůdelou. Po po nějakém čase pustí Slávii do tunelu k šatnám.

ca. 22:35 (50 minut po zápase) - Kudela s Trpišem jdou na schůzku (ať přímo ze hřiště, nebo po zastávce v šatně - nepodstatné), Kamara mu dá pěstí, pak Kůdela jde rovnou na dopingovou kontrolu. Pakdo šaten.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož během toho, kdy Slávisti byli drženi na střídačce venku, přišel Gerrard a něco s trenéry a realizačním týmem probíral (viz Houšteckého video), předpokládám, že se tady dohodli na pozápasové "smírčí" schůzce, která pak ca. 50 minut (orientační čas) po konci zápasu proběhla s čenichovkou od Kamary.

Reagovat
JackDaniels.

Ak to skutocne s tou schodzkou bolo tak ako hovorí, tak je to nehorazne svinstvo. Ten zakrok na Kolara bude UEFA este bejak riesit?

Reagovat
Vincent Vegan

Snad jo, podle me by se mely takovyhle likvidacni zakroky trestat distancem klidne na stejnou dobu, jakou bude ten zraneny chybet svemu tymu.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
JackDaniels.

To by bolo fer

Reagovat
Salfovic

Úplná blbost. Mezi následky a hrubostí faulu neplatí přímá úměra, to je vyloženě o náhodě.

Reagovat
ACSeRw!n

jako ze by treba Messi slapl omylem nekomu na kotnik, ten to nasimuloval a treba to zraneni simuloval celou sezonu, aby Messi nemohl nikdy nestoupit ?

Reagovat
Kily

zákrok na Koláře se bude řešit určitě, jelikož je uveden v zápise o utkání, další věci závisí na tom, co do svých zpráv napíše rozhodčí, delegát a další zástupci UEFA, kteří měli dění v útrobách stadionu vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Zápis o utkání se dá někde najít? Vím, že u FAČR to jde.

Reagovat
JacoBee

Ať to bylo jakkoliv. Největší prasárna dnešní doby a této situace jsou za mě dvě věci :

1)

Internet rozhodl, média rozhodla a Kúdela ji vinný, finito rozhodnuto!

I kdyby se teď objevilo zachycení mikrofonu, kde neříká nic s opicí, tak to bude podvrh a UEFA je rasistická co falšuje důkazy.

2)

Údajná slovní urážka je mnohem víc než ublížení na zdraví v podobě prokopnutí lebky. Je mi fuk jestli někdo někomu nadává do rodiny nebo do barvy pleti. Je to stále urážení, ale nikdy to není horší, než fyzické ublížení.

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi běžný názor běžného člověka z našeho prostředí. Smutné, že v dnešní době už je dost lidí tak zmanipulovaných, že se s tebou bude do krve hádat a zastanou se raději černého agresora a jeho útok na bílého hráče po zápase kvůli údajnému rasismu ještě posvětí.

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

a kde bereš jistotu, že my jsme ti obyčejní v normálním prostředí s normálními názory a není to naopak?

Reagovat
lampas

Tak nám řekni, co je normální na tom, že někdo bez důkazů nasazuje někomu psí hlavu za údajné rasistické urážky, divadlo jak kdyby Kúdela znásilnil malou holčičku a pak jí zadusil pérem, ale fyzické napadení a agresivní zákroky se prezentují jako pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to unavuje a zároven cítím velkou bezmoc, svět se zbláznil. Ted už jen zbývá, aby slávii fakt vyloučili a bojkotuju evropský fotbal

Reagovat
lampas

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

neumíníš číst? píšu běžný člověk z našeho prostředí, nikoliv že jen to naše prostředí je normální. Dej si obklad.

Reagovat
valloire

Já bych řekl, že naše prostředí normální je. Normální není řešit jednu větu, když ti skoro přizabijou golmana a proběhne africká, pardon, finská ferovka.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

tady ti dobroserové typu neuminis by zasloužili pěstí taky, když už chtějí prosazovat násilí. Taky mi přijde, že to tady u nás není tak horké, jak se říká, spíš naopak. Ale pro burana každý buran

Reagovat
Rezan

Reagovat
naheCZ

Reagovat
El Cid z City

Vítej ve světě západních médií.

Reagovat
r.mrazik

a jaky je svet vychodnich medii?

Reagovat
El Cid z City

Nevím o tom, že by tam padaly hlavy kvůli pseudo obviněním z rasismu.

Reagovat
Counter

Tak mají jiné starosti. Například nepodléhat cenzuře nebo státní propagandě.

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze tam umiraji novinari,kdyz se postavi rezimu

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rezan

tam nepadají hlavy ani kvůli korupci, trestním stíháním apod. Tam nepadají nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ve východních médiích se píše podle světonázoru místního oligarchy, který ty noviny vlastní.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...tohle prskani na zapadni media je vzdy prdel,kdyz si clovek uvedomi,ze staci psat blbe o ruskem/cinskem rezimu a druhy den uz neprijdes domu

Reagovat
valloire

asi myslel media v Evropě, ne v Číně

Reagovat
r.mrazik

no neke

Reagovat
valloire

no fakt

Reagovat
r.mrazik

tak ono se staci podivat,kolik lidi zustalo v mlade fronte u nas...i kdyz my jsme vlastne taky vychodni evropa

Reagovat
OTASi

britskou optikou je východ od německa dál, a tam ty média, vyjma běloruska a ruska, jsou přeci jen o něco míň zfanatizovaný

Reagovat
r.mrazik

a ted myslis ktery? ty cesky,ktery vlastni babis? nebo ty madarsky ktery ma Orban?

nebo polsky taktez ve vetsine pisici pro vladnouci stranu?

zfanatizovany media...sranda

Reagovat
OTASi

myslim to přesně v tom smyslu, co teď předvádějí ty britský média..jen citujou gerrarda, rasismus od kúdely berou jako fakt, nikdo se nepozastavuje nad tím, že není ještě nic prokázanýho, vyšetřenýho..stejně tak jako neřešili že nebyli slávisti vpuštěni dlouho do šatny, že nemohl jít jindra na tiskovku anebo napadení Kúdely... presumpce neviny zdá se neexistuje..zaslepenost u domnělýho rasismu je obrovská a nezajímá je nic jinýho.. naše média by z toho takovou šarádu nedělala

Reagovat
r.mrazik

Mně se líbí, jak se hodí všechna britská média do jednoho koše

Samozřejmě naše média dělají saradu podle toho, co jim řekne třeba Tvrdík.

To, že naše média věci ohledně rasismu moc neřeší je celkem zřejmé, když je to tady zaprdeny východ. Aneb s Kudelou jsem dělal rozhovor a je to hodný kluk, takže mu věřím...co předvádí třeba konečný ze sportu.

Jaká země, taková média.

U nás je vlastní Babiš a do ČT se sere Bobošíková a další šílený figurky. A my tu budeme prskat na ta špatná britská, protože řeší údajný rasismu. Vtipný.

Reagovat
db18

2) nejde o to, že to je "jen slovo", ale je to společenský problém.

Reagovat
manuelo neuero

no.. to co se stalo Kudelovi teď, ta hrozná nenávist na něj, je ještě závažnější společenský problém

Reagovat
lampas

Reagovat
ttopi

Nejhorší je představa, že ti joudové, co už hodinu po zápase vylučovali Slavii z evropských pohárů a Kúdelu posílali do pekel za jasný rasismus, by měli o něčem rozhodovat, nedejbože být někde nějakým rozhodujícím orgánem.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Fairplay

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
žrout

Reagovat
raduinho

Reagovat
valloire

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

je to médii vyvolaný problém, nikoliv společensky. Většinové populaci je to úplně u zadku, protože jí to nenapadne ani řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Většinové - bílé a číňanům no...

Reagovat
Rezan

Běloši ano, v Africe kromě Jihoafrické republiky asi taky, Jižní Amerika bych taky řekl řeší jiné problémy,

Vlastně když to zmiňuješ, největší rasisti budou nejspíš Korejci, Japonci a Číňani (z obou Čín). Ti jsou si 100 % jistí nadřazeností svého etnika nad bílejma sračkama (o ostatních ani neuvažují).

Reagovat
db18

s bodem 1 souhlas.

Reagovat
soukup

aspoň bude každý příště vědět, že má zlost na protihráče řešit zlomením nohy místo urážkou. Nebojím se, že by se fotbalisti nové realitě nepřizpůsobili.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tak nejhorší na tom je, že se zapomíná na základní princip pravního systému a zároveň jeden z výdobytků západní civilizace, a to je presumpce nevinny a s tím spojená zásada In dubio pro reo (v pochybnostech ve prospěch obžalovaného). Kudela je bez důkazu označován za viníka. Zdá se, že určitý sorty lidí přestávaj rozumět základním principům svý vlastní kultury a nás při tom označují za zaostalé....

Reagovat
ttopi

Takhle se na to pohlíží jen kvůli tomu domnělému rasismu. Kdyby se řešilo, jestli mu řekl vole, nebo debile, tak už je to dávno smeteno ze stolu a nikoho to nezajímá.

Reagovat
mrtvej ofsajd

jo, já vim...Já jsem zastáncem boje proti rasismu, ale tohle se právě posouvá do nebezpečnýho extrému, kdy se atakují vlastní právní zásady (zachované už římským právem) demokratické společnosti. V důsledku je tato extrémní pozice (případ Kudela) škodlivá samotnému boji proti rasismu, vyvolává zlost a nenávist u lidí, kteří ani rasisti nejsou nebo k tomu nemají sklony.

Reagovat
ttopi

Však já s tebou soihlasím. Stačí si všimnout, že od počátku kauzy se u nás téměř výhradně užívala slova jako "údajně", "byl nařčen" a podobně. Zatímco ve Skotsku se od začátku jede na vlně "stalo se". Neříkám, že všude samozřejmě. Asi to tam mají jinak postavené. Taky už jsem někde na twitteru četl komentáře lidí, kteří tráví ve Skotsku někoik měsíců v roce a ti potvrdili, že zrovna Skotsko je samej bulvár a nelze to tam brát úplně vážně. Tam ta masírka jede na půný obrátky.

Reagovat
janinho

robia presne to co Ba v zapase LM v Parizi. urobili tam z toho chudaka 4teho sudiho rasistu a kludne by mu dojebali zivot len kvoli nepochopenemu kontextu a prehnanej reakcii debila co si mysli ze bojuje za ludske prava... ked citam tie reakcie britov v diskusiach tak mi je normalne luto za to co sa z tejto spolocnosti stalo. velmi pekne to vystihuje co sa deje aj v politike. vazne veci sa neriesia (ze niekto brankarovi takmer odkopne hlavu) ale z UDAJNEJ urazky sa ide robit takmer diplomaticky skandal. ak maju nejaky dokaz ze kamara hovori pravdu tak nech ho zverejnia a kludne nech kudela dostane rocny distanc, nebude mi to vadit. ale raz uz niekoho obvinili z rasizmu a prislusne organy ich poslali do prdele, tak by clovek cakal, ze len preto, ze je kudela debil a potreboval si dat ruku cez usta tak to 2.krat take lahke mat nebudu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

sprostý podezřelý

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Y.N.W.A

západ se mění a presumpce viny je opravdu něco, co nás vrací do 16.stol.

Reagovat
braveheart

Ono už snad nějaké zpomalené video po internetu běhalo, kde bylo prý jasně vidět, co mohl Kúdela říct, ale bylo/je okamžitě mazáno.

Reagovat
ttopi

To bylo vidět i přes tu ruku?

Mně teda od začátku přijde, že jak se Kúdela od Kamary pak odklání, tak říká jakoby "you are", což by mohl být ten dovětek "you know you are". To co bylo za rukou snad nikdě vidět nebylo.

Reagovat
braveheart

Já jsem to neviděl, ale prý je to z jiné kamery.

Reagovat
GjøvikFF

To by musela být umístěná na Kamarově uchu, aby z ní bylo něco vidět, ne?

Reagovat
braveheart

Fakt nevím. Ale když se podíváš na Twitter, někde to je a video se hned maže. Žena to viděla, chtěla mi to ukázat a pak už to nikde nenašla. Otázka, jestli to nebyl fake, nevím.

Reagovat
ttopi

Nebo jestli žena nekecá

Reagovat
braveheart

Tak je slávistka no

Reagovat
GjøvikFF

A to, že je Slávistka, ti prozrdila až po svatbě, nebo už před?

Reagovat
braveheart

Už před. Ale tak je to ok, 5 let jsem se smál já jí, teď se 5 let směje ona mě, myslím, že přichází zase čas na změnu.

Reagovat
GjøvikFF

Reagovat
El-Pistolero-68

Mohla by teď 5 let vyhrávat Sparta, ať se nemůžete tomu druhému smát ani jeden.

Reagovat
braveheart

Tak Spartě jsme se smáli teď pár let oba, ale Kotal na začátku a teď i Vrba to trochu posral, ale k tomu smíchu to zas vypadá nadějně. Hanousek v základu je, to je vždy jistota k pobavení.

Reagovat
El-Pistolero-68

No on se tam vždycky nějaký takový tragikomik najde, před Hanouskem to byl na druhé straně obrany Zahustel.

Reagovat
Nebelung
Reagovat
naheCZ

Skvěle udělané video

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
janinho

len dodam, ze rangers uz tuto sezonu niekoho z rasizmu nepravom obvinili a to sa v tych XYZ clankoch tiez nespomina. X krat som mal chut nieco niekomu do diskusie na sportbible a pod. napisat, ale do minuty by zo mna 1000 debilov urobilo rasistu, takze som si radsej hryzol do jazyka.

sranda je aj, ze vsetci ti skoti sa robia politicky najkorektnejsi na svete pritom pri old firm derby by sa najradsej pozabijali lebo katolici a lebo protestanti tvl. to je celkom ze parodia... keby to cele bolo naopak, ze lebku prerazili domacemu brankarovi a olyianka by obvinil niekoho z domacich z rasizmu tak stevie g. a vsetci ti domaci wallaceovci by o rasizme asi nepisali nic.

Reagovat
dontcallmeandre

Je to podobně jako u Kúdely, neví se jestli to bylo neprávem. Ale hráče osvobodili, protože se to neprokázalo. Každopádně já nejspíš věřím víc Kúdelovi, a dokonce si mi z toho videa zdá, že s tím rasismem nejdřív přišel Zunga.. Kdoví , jestli Kamara vůbec ví, co slyšel (a to nemyslím vůbec špatně proti němu, to je tlak stres, spoluhráči na tebe tlačí, zunga ti říká, co slyšel, i když to třeba neslyšel)

Spíš mě totálně překvapuje, že v naglii se nikdo ani náznakem nebaví o tom, že by to tak nemuselobýt. Ale asio nechtějí novináři přijít o práci :/

Reagovat
janinho

tou poslednou vetou si to vystihol uplne presne. ktory titulok bude mat lepsi clickbait? ten ze chudaka kamaru tam niekto poslal zbierat bavlnu? alebo ten ze rangers nezvladali a hrali ako prasata?

kudela nie je rasista, ak by nieco mal byt tak je debil. lebo takto nejako si ja osobne rasistu nepredstavujem:

https://twitter.com/jakub_b69/status/1373180347740000256?s=20

najlahsia vec na svete je dneska niekoho obvinit z rasizmu. ja by som napr. tych nackov co u nas sedia v parlamente a v oblekoch sa smeju ludom do papule nechal hodit do diery a zahodil kluce, lebo taketo ideologie v 21.storoci nemaju co hladat. ale to co sa deje vo svete je uz na hlavu postavene. som rad, ze Zaha sa uz voci tomu ohradil.

Reagovat
dontcallmeandre

BLM mi vůbec nevadí. Klekání před zápasem proč ne, když to někomu přiojde fajn.A úplně chápu, že to Zahovi přijde jako prázdné gesto. Uvidíme. Mám docela strach, že se Slaviií zatočí, protože eastern europe.Jediné, co mě naplňuje určitým klidem, že rasismus je fotbalem i evropou dost prolezlý , a na uefě by se mohli bát, že vypustí džina z lahvě a obrátí se to i proi jejich klubům.

Reagovat
janinho

mne nevadi BLM, mne vadi zneuzivanie tejto kampane. tych kampani bolo za posledne roky milion a klakanie je len obycajne a prazdne gesto. tak ako ked pred zapasom citali tie prejavy k Respect a potom v zapase simulovali jak obycajne filcky a UEFA pri tom klasicky zavrela oci. jedna vec je tvarit sa ze nieco robim aby som riesil problem a nieco uplne ine riesit ten problem.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

Reagovat
ryzskej

UEFA odložila vyšetřování Kúdeli z údajného rasizmu, protože se ukázalo, že jej má Kuchta rád.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Tak kdyby řekl, že se milujou, tak by to třeba fakt odložili, protože jít proti LGBTQ...

Reagovat
smazaný uživatel

Porad by nesedelo barvy kuzi.

To by stale musel byt Kuchta opalenejsi, aby to odlozili.

Reagovat
JackDaniels.

Mal to radsej povedat Deli

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
kilobyte

To jedou slávisti ve vířivce?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

A barvou take sedi

Reagovat
Mass

Reagovat
kilobyte

Tak by Kuchta vydal prohlášení, že se cítí být černochem.

Reagovat
Salfovic

Kedel by se měl inspirovat Terry Gilliamem a pohlásit, že se cítí být černou lesbou. Tím by všechny vykouřil.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
PH8

Reagovat
eibe

Reagovat
tunkic

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně něco vtipného. Čekal jsem toho více, ale zatím si tady slávisti slávistům strkají klasicky palce do prdele.

Reagovat
Werkrider

Keby toto vyjadrenie preniesol Sima alebo Olayinka tak by to možno pre UEFU malo nejakú váhu. Na druhú stranu musíme dúfať, že Kúdelu nemá rád aj napríklad taký DiCanio.

Reagovat
Losinho

Podporu už vyjadřoval i Deli nebo Traoré.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Delim se objimal po zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Gay nadpis

Reagovat
PP

Víc.. Ať udělají video, jak ho všichni objímají a ideálně u toho brečí a vzlykají, jaký je to super kluk. Ta fotka s Gerardem jak Kamaru utěšuje, jak kdyby mu umřela celá rodina při bouračce je neuvěřitelné trapná.

Reagovat
ladyboy arsenal

je to na grc

Reagovat
cr7sux

Reagovat
dave30

Vidím, že PR oddělení se rozjela na obou stranách na plné obrátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prohlášení obou hráčů jsou věci, co nesedí.

1) To souvětí, co uváděl Kamara, se nedá říct tak rychle, navíc Kúdela tak dobře anglicky neumí.

2) Kdyby Kúdela ale nic neřekl, proč by se tak ohnali?

3) Pokud to ale slyšel i Goldson, který se taky ohnal a on jako první řekl to s opicí, musel to slyšet minimálně i Deli. No a včera vyšlo to slávistické video No to racism a přece by tam Deli a další černoši tohle neříkali, kdyby věděli, že jejich klub brání rasistu.

I kdyby to Kúdela vážně řekl, prohlášení Goldsona, že chce někoho zranit, Kamarova odplata a hlavně ten tweet technického kouče (pokud to teda je opravdu on), jsou stejně, ne-li víc, zavážné přestupky. A pak je tady ta neprofesionalita, že je nepustili do kabin, což by se nestalo ani v okrese.

Reagovat
Losinho

Goldson to slyšel až od Fina ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že ne, on to fucking monkey říká bez toho, aby mu to Kamara řekl.

Reagovat
mistr129

To byl Zungu. A na videu je vidět, že reagoval o dvě vteřiny později, nejdřív nevěděl která bije

Reagovat
janinho

presne toto som si vsimol aj ja. az ked kamara zacal kricat "racist" tak ten co stal pri nom najblizsie zacal tiez hulakat, predtym tam stal a pozeral na nich jak tela.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
naheCZ

Goldson ale sám přiznal, že to neslyšel, ale je si na 100% jistý, že to Kúdela řekl

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, to jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt? To je geniální

Reagovat
mrtvej ofsajd

Případ přijal vrchní rada Vacátko. Do Skotska byl již včera vyslán pan Bouše, aby vyslechl svědky, zatím se nehlásil.

Reagovat
smazaný uživatel

Goldson nic neslyšel (sám to říká v rozhovoru), ani Zungu (ten totiž reaguje na videu až na chování Kamary, který už tu chvíli říká o rasistické urážce rozhodčímu a Zungu pouze opakuje už vyřčené nahlas.) A když čteš prohlášení Goldsona (Nic jsem osobně neslyšel, ale Kůdela to řekl, Kamara to tvrdí!), tak jak nezaujatý a objektivní asi bude Zungu?

Reagovat
dontcallmeandre

Mě přijde, že zunga řve racism nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Na videu je videt, ze Zungu se nejdriv snazi chytit Kamaru a uklidnit ho, aby nebezel za rozhodcim, takze evidentne nic neslysel. Az po tom, co Kamara krici “racist”, tak se toho chytil a zacal to rvat taky. Pak je tam videt i slyset jak Zungu rika:” he said fucking monkey”.

Nevim, jestli o tom, co mu Kudela rekl lze Kamara nebo Kudy, ale Zungu je rozhodne jasnej lhar. Rika, ze to slysel, pritom dle zaberu to slyset nemohl.

Reagovat
dontcallmeandre

Jo, podíval jsem se anto ještě jednou a vypadá to tyak jak popisuješ. No uvidíme.. Trochu se bojím, aby na UEFU neplatil argument "přece by tak nevyletěl, kdyby to nebyl rasismus", naštěstí věřím, že slavia bude mít nějaké právníky, tak to snad nějak rozumně uhrají.. ALe kdyby se nějak prokázalo (bez pochyb, záběr z jiné kamery, nebo nějaké jeho přiznání někomu po tom, , že Kúdela ho opravdu rasisticky urazil, tak by mi pro Kúdelu nevadila doživotní stopka v evropských pohárech, klidně i konec kariéry. Ale jak říkám, já mu spíš věří, že to nebylo rasistické..

Ale kdybych byl majitel, tak bych hráčů,m zakázal nadávat jiným hráčům. Ve skutečnosti mi přijde hrůza, čím se obhajuje. Vždzť to není normální si nadávat (vím, že ve fotbale an jen ve fotbale anop, ale nemělo by být) Dával bych jim to do smlouvy, a srážel jim za to brutální procenta platu..

Reagovat
Sky_blues

To bys moc fotbalistů nesehnal

Reagovat
dontcallmeandre

To je na tom nejsmutnější. Celá tahle fotbalová kultura je hnus. Pozitivní hodnoty sportu jsou fotbalem zašlapány do země. Mám fotbal rád, ale z veřejných peněz bych na něj nedal ani korunu. (ani na mládež). Hokej bych nechal zkrachovat úplně, ten nemám ani rád :D

Reagovat
icemike

4)kdyby neřekl nic rasistického, proč mu Kamara v tunelu vrazil facku?

Reagovat
valloire

protože černýmu nic nesmíš říct, protože jsou na to poslední dobou zvyklý, protože ohánět se rasismem, abys z toho těžil je pro ně přirozený....

Reagovat
smazaný uživatel

Protože neumí prohrávat

Reagovat
Kiwi-21

Jaj slyšel co chtěl slyšet

To je to samé jak se pohádáš z manželkou a nasereš se že ti něco řekla (a nebo naopak) a až se situace uklidní tak zjistíte že jste v tom vzteku slyšely každý něco jiného a jinak než bylo vyřčeno a dle mého názoru je tohle ten samý případ

Reagovat
dontcallmeandre

Nikdo nikdy na nikoho nevystartoval z jinéhodůvodu, než kvůli rasistickému útoku. Hlavně v momentě, když jeho tým prohrává důelžitý zápas, situace je celkově vyhrocená. Dva fotbalisti stejné barvy pleti po sobě nikdy nevystartovali, jak by mohli, když mezi nimi ani nemohl být rasitický útok?

Reagovat
mayday

You are fucking monkey, you know you are, to se dá říct během dvou sekund, to by mohlo sedět. Já si teda spíš myslím, že tam něco bylo, kdyby ho jen poslal do hajzlu, tak ho pošle taky do hajzlu a asi by takhle nestartovali. Navíc Kůdela hned zaujímá defenzivní postoj, naznačuje rukama, že nic neřekl, zatímco ho nahání. Kdyby mu "jen sprostě vynadal", tak si myslím, že by ta potyčka byla vzájemná.

No a z mýho pohledu věc asi nejdůležitější - že Kamarovi stojí za to ještě hodinu po zápase být na Kůdelu nabrousenej a vrazit mu po tlamě, to asi taky nenaznačuje, že by to bylo za běžnou sprostou nadávku, kterou každej kdo hraje fotbal slyší každej zápas.

Reagovat
Nizzie

A co když je prostě Kamara jen ukřivděné malé děcko a když už s tím rasismem začal, tak na tom prostě trvá?

Jestli řekneš souvětí "You are fucking monkey you know you are" během dvou vteřin tak, aby tomu bez jakéhokoliv problému rozuměl rodilý mluvčí tak jsi teda borec.

Reagovat
mayday

Tak i to je možný, ale upřímně, podle toho co následovalo z obou stran, se mi nezdá, že by si to vymyslel ve zlomku vteřiny.

Co se týče druhýho odstavce, tak si nemyslím, ze je to nějaká vysoká angličtina.

Reagovat
Nizzie

To je pravda, to nevymyslíš, ale nikde není psáno, že se jen nechopil příležitost, nebyl by prvním, ani posledním černochem,který to prostě zkusil, nota bene když není první ani z Rangers.

No vysoká angličtina to není, ale srozumitelně to rozhodně během 1 sekundy (to je cca čas, po který Kúdela s Kamarou mluvil) neřekneš, a už vůbec ne jako cizinec. I dvě sekundy jsou dost hrana, spíše tak tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Dojemné.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jojo. Podobná romance jako mezi tebou tím paksichtem, tak tě to dojalo.

Reagovat
smazaný uživatel

a

Reagovat
verv

to je skvělý prohlášení. A já sem čekal, že někdo ze slavie řekne, že Kudela byl vždycky na černochy vysazenej a po zápasech je švihal ručníkem ve sprchách.

Celkově to je jedna velká fraška ode všech zúčastněnejch. Rangers banda agresorů, kteří jak v okrese když už prohrávaj, tak chtěj aspoň co nejvíc naložit soupeři, k tomu ta trestná výprava po zápase. Do toho Kudela, kterej jde jak mentál něco šeptat do ucha, slavie a jejich vybájená policejní eskorta. Do krve zmlácenej Kudela další zápas normálně hraje a nevypadá, že by mu cokoliv bylo a v tom samým zápase dostane největší slávistickej talent červenou za prošlápnutí brankáře. Už jenom chybí, aby o tom Netflix natočil nějakou minisérii.

Reagovat
verv

A ještě bych zapomněl na slávistický fans, kterejm asi bylo líto, že se v souvislosti s rasismem zmiňuje jenom Kudela, tak přispěchali s tím skvělým transparentem.

Reagovat
smazaný uživatel

to zabili no, ale zase si taky ukrojili svůj díl koláče sledovanosti

Reagovat
PlackaSKS

švihal jenom ty, kterým se to líbilo!

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Creespoo

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

La Casa de Kedel.

Reagovat
emanuel habasko

Reagovat
Salfovic

Dům Kedela ?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Infi

Reagovat
OTASi

Reagovat
žrout

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Petr325

tvl, asi nejlepší shrnutí, jaké jsem četl

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ligter

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

Že se fans Rangers zastávájí Kamary, je naprosto pochopitelné, ale proč mají na těch transparentech vyjadřující podporu i Kung fu pandu Roofeho, to teda nechápu.

Reagovat
db18

Protože mu na IG začli chodit smajlíky banánů a makaků...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolářovi taky chodili zprávy, ať už se neuzdraví a ať umře. Je to smutné, ale profesionální hráči na tohle musí být zvyklí.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to jo.

Měli mu vynadat do řezníků/vrahů a hodit mu smajlík nindžy, a ne ho urazit rasisticky. Ale stejně, teď je z něj oběť?

Reagovat
smazaný uživatel

Drtivá většina nadávek na něj na IG byla do řezníka a vraha a to mu vadilo taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou to dementi a viděli se tak vysoko, že teď cítí takovou frustraci, že podle mě ani nepřemýšlí. Většina těch fans jsou stejně jen chuligani

Reagovat
soukup

protože mu anonymové nadávají na internetu. To se nikdy dřív na internetu nestalo a je potřeba to zarazit už v zárodku, aby se to nerozšířilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

Tak když mu asi Kolář chtěl obličejem zlomit nohu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Azazelo RD

Navic cernou nohu.

Reagovat
tunkic

+ bílým obličejem

Reagovat
SpartaOvenka

Využij sílu soupeře ve svůj prospěch (ikdyž to je asi nějaké to jiné bojové umění)

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
tunkic

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

oni videli ted zapas sesivek a souciti tak s prasetem Simou

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
r.mrazik

fnuk se da vztahnout ted k mraky vecem...

Reagovat
Front hell

Vždycky se dá fňuk vztáhnout k mraky věcem. Ne jenom teď. Ale tady se teď jedná o Slavii. Tak se mi líbí jak si tady chodí fanoušci Sparty, Plzně nebo Baníku pobrecet. Jejich týmy v lize hrají druhé housle, v pohárech většinou ostuda tak aspoň jedna možnost jak si kopnout

Reagovat
stas87

To fakt nie, municiu kopnut si im poskytne pravidelne Tvrdik ci sam klub. Sparte sa da smiat za vyber hracov a vykony na ihrisku, Slavii za veci mimo futbal.

Reagovat
Salfovic

Ty už jsi asi zapomněl, jak Breznaník a spol řádili na Slovanu.

Reagovat
r.mrazik

jj, je fakt,ze na klub vlastneny cinou,ktera se mezi svobodne zeme pocitat neda a vedeny zmrdem Tvrdikem, se velmi tezce hleda,do ceho si kopnout...nehlede na napojeni na hradni mrsinu a kancelere...

a udajny rasismus kudely je aspon ta jedina vec,jak si kopnout...

Reagovat
r.mrazik

jeste ze ten klub ma vysledky v evrope,jinak by byl k bliti kompletne

Reagovat
Front hell

Něco jako Sparta akorát bez těch výsledků v Evropě

Reagovat
r.mrazik

cinsky komici...

Reagovat
Front hell

Jj. Já nejsem slávista,takže mě tím neurazis každopádně trochu křeč a závist z tvojí strany. Ale tak dá se to pochopit,tolik milionů utracených a všude jen výsledková ostuda.

Reagovat
r.mrazik

me je sumak co jses

hlavni je ta zavist...to tu dlouho nebylo

a vubec,cos dokazal ty?

Reagovat
Front hell

Tak ta z tvých příspěvků ohledně Slavie přímo číši jinak když je ti sumak co jsem,tak ti může být sumak co jsem dokázal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Co cekas od volice Piratu?

Reagovat
r.mrazik

to nevim,ja piraty nikdy nevolil

Reagovat
eleven11

Posledné mesiace tu vypisujete,ako by si mal Kolář sednout a keď ho tam Roofe pošle,tak tu vyplakávate!

Cirkus Eden!

Reagovat
John Obi Mikel

Měl si sednout na lavičku, ne lehnout do nemocnice.

Reagovat
Spalovač šancí

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Regulerne je mi lito Trpisovskyho, ze musi tohle zazivat. Jenom proto, ze primitivni klub rangers neumi prijmout prohru. Jde o sport....nekdy vyhrajes nekdy prohrajes co je na tom tezkyho pochopit? V jejich pripade je to o to smesnejsi, ze nejsou zvykli prohravat ale neuvedomujou si, ze hrajou skotskou ligu, kde jejich nejsilnejsi souper je cetic, kterymu sparta dala 8 golu ve dvou zapasech. Rangers je natolik primitivni, ze si z toho odnesli, ze jsou nedotknutelni.....neuveritelna ubohost. Je mi za ne trapne. TOHLE CELY JE TOTALNI CRINGE A JE POTREBA TO POJMENOVAT. Protoze tech zvastu okolo je spousta. Je potreba v tom mit jasno a zachovat si zdravej rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlášení Slavie : ....rasismu říkáme jasné NE......doporučený dodatek k prohlášení : ....sprostým urážkám hráčů soupeře říkáme rázné ANO ....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

být to na mě, tak bych mu šanci dal. Přijde mi fotbalovej, snaží se konstruktivně rozehrávat, je gólovější než tecl, umí i přitvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Teclovi se snad ani nemohlo uvažovat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba zapomínat, kdo je head coach moc často se úplní nováčci nepovolávají, kor do útoku. Tak abychom nebyli nemile překvapeni, nic proti Standovi

Reagovat
El-Pistolero-68

Asi bych ho vzal, v lize momentálně není lepší útočník. Oželet jednoho z dvojice Krmenčík/Pekhart.

Reagovat
ratusek

Tvl už stačilo ne?

Reagovat
soukup

Nejsme ani v polovině této kauzy. A co teprve ta smršť článků, až padnou rozhodnutí. To bude na novou záložku v menu.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Liquid

konečně něco překoná hradecký stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Sága stadiónu ještě neskončila!

Reagovat
ladyboy arsenal

Ta je po deseti letech taky pořád jen na začátku, pravda

Reagovat
Liquid

a něco mi říká, že hradecký stadion brzy vrátí úder a objeví se tu článek

Reagovat
ladyboy arsenal

A je to tu

Reagovat
ratusek

Máš pravdu. Bohužel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme teprve v první sérii, Hradecký stadion je oproti tomu jak Ulice

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Nám ostatním jo, židům a fans koeficientu ne, ti si vybrečí titul v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslím, že Kůdela mu řekl něco v tom stylu You are fucking guy, ale s jeho výslovností a znalostí angličtiny tam Kamara slyšel "gíj" a seplo mu z toho monkey a už tu máme situaci, kdy má každý svou pravdu.

Reagovat
GjøvikFF

Spíš za ním šel Kúdela, že se chce po zápase přitulit a říkal mu, že má od hotelového pokoje key...a Kamara to celé popletl a slyšel monkey.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je Kamara homofob!

Reagovat
GjøvikFF

Bezpochyby

Reagovat
kolouch

Here you have, man, key. A už to jelo...

Reagovat
eibe

Reagovat
cr7sux

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že je kúdela šulin a ujelo mu to, nedomyslel následky. Pokud mu to dokážou, at ho klidně potrestají, at ale netrestají jeho klub vyloučením z EL a hlavně, potrestat Rangers+ rozhodčí, protože takovou grotesku jsem snad za celý život neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Kůdelovi PROKÁŽE! rasismus, tak ať ho potrestají dle regulí. Slavii nikdo vylučovat nebude, to je naprostý nesmysl. a vlhký sen Rangers! Dále je třeba potrestat Roofa za brutální zákrok, Rangers za nezvládnutou pořadatelskou službu a Kamaru za napadení protihráče po zápase. Vše je třeba posuzovat odděleně a s chladnou hlavou. Rozhodčí si vysvědčení za zápas taky asi za rámeček nedá, takže otázka, kdy bude znovu delegován na zápasy EL.

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi to hezky, takhle bych si to taky představoval, jenže tohle nebudou rozhodovat nezaujatí lidé

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak UEFA rozhodne. Vše ostatní je podružné. Nepodceňoval bych jejich nezaujatost.

Reagovat
Kiwi-21

No tady by se mělo uvažovat jedině o vyřazení Rangers z evropských pohárů

Reagovat
Firkraag

Stejnak řekl: you're fucking man, guy !

A to už zní dost jako monkey

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Fakt

Už jenom čekám, kdy Jarda přijde s videem z plyšový opice u postranní čáry, potvrzující Kudelovu verzi

Reagovat
Luc-Luc

uz se tesim, jak Kedel vyda nejakou autobiografii, kde popise, co mu rekl skutecne

Reagovat
dontcallmeandre

Nevěřím, že by se přiznal k rasismu kdykoliv v budoucnosti. To by spíš provalil nějaký spoluhráč.

Reagovat
naheCZ

OT: Tak včera jsem si postěžoval na to, že U-21 hraje ve středu ve stejný čas jako áčko...dnes už na Livesportu je čas 20:45, což teda potvrzují i stránky repre. Tady na eurofotbalu je teda pořád start zápasu v 18:00, stejně tak v programu ČT. Předpokládám, že změna času souvisí s tím, že hrajeme v Polsku. Tak super, můžeme vidět obojí. Jen ty poslední zápasy se budou krýt

Reagovat
C-M@ster

Díky.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že máš vliv.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

já si tak moc přeji, ať hraje naše repre brzy s Finy a přijede sem ten idiot a ještě víc si přeji ať v předkole LM dostanem ty zmrdy z Rangers znova, ultras Slavia mají dobrou paměť a ty hnusárny by jim pěkně spočítali

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou pamet tak bylo by minimalne divne si nepamatovat rok dva starou udalost

Reagovat
Stannis Baratheon

rok, dva? 5 měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale zase jet do Skotska by nebylo moc prijemne.

Reagovat
frankiefcb

Ale grády by to mělo pěkné, né že né.

Reagovat
soukup

Já chci vidět krev. Pokud se Slavia a Rangers nepotkají za rok v předkolech, tak budu zklamaný

Reagovat
Salfovic

Jak za rok, hezky v létě v předkole LM.

Reagovat
soukup

myslel jsem jako další rok pohárů, ale jo, bude to už za pár měsíců

Doufám, že by se stalo něco úplně šíleného jako že by třeba fanoušci Rangers vběhli na hřiště a kolektivně zlynčovali všechny slávisty a britská média by to pak omlouvala, že to byla reakce na rasismus a byli to v právu. Nebo že hráči Rangers Kúdelu zmlátí a zkopou a rozhodčí jim zatleská a dá ještě Kúdelovi červenou.

Prostě čím násilnější a absurdnější odveta, tím lepší. Chci aby se stalo něco, nad čím zůstane rozum stát.

Reagovat
Liquid

fotbal tuhlec nevraživost potřebuje

Reagovat
Liquid

strejda loni koupil nějaké legendární triko s banánem-Andy Warhol, asi bych si ho půjčil a šel za lavičku kde bude uplakánek Gerrard, ostatně i skandování SLA-VIA BA-NA-NA zní libozvučně a zároveň není nijak rasistické a připomene tomu šaškovi ty nepřístojnosti co se děli teď proti Slavii a když to nevyjde na stadion tak případně u klubového autobusu, akorád u ultras je obava aby tu čáru nepřekročili a neházeli předměty případně neHUHUčeli, mohlo by to i nalomit sešívané hráče z Afriky a to by bylo špatně

Reagovat
smazaný uživatel

"Spočítali"... dřív nebo později (tipuju tak do 5 vteřin) by někdo začal dělat opičí skřeky nebo házet banány a uefa by akorát dostala další munici

Reagovat
Salfovic

Ono by stačilo, kdyby ho celej stadion vypískal. To by byl samozřejmě taky rasismus

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, je to smutné, ale v téhle situaci je lepší uklidit se do ústraní a nechat to vyšumět, než jít hlavou proti zdi. Jinak dopadneš pod vlivem "anti-rasistické" lobby jako kacíři ve středověku. Leckdo z nich měl pravdu, ale skončili špatně.

Reagovat
Kepy_FCB

Hm tak to se pak ale na vas UEFA strašně krutě vyřádí a ne jen ona

Reagovat
Liquid

A kdo ještě? Justice ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vůbec není o čem. Prostě vypnuli kamery a zcela úmyslně připravili prostor pro fyzické napadení hráče. Kamara již nebyl bezprostředně po emocích, takže se to dá klasifikovat jako chladnokrevné napadení. Nějaká rasistická urážka proti tomu je jen maličká klukovina. Zákrok na Koláře byl likvidační. Situace byla přehledná, věděl že je míč ve výšce obličeje a přesto šel do faulu. Byl to úmyslný faul. Všech těch blbců tady co obhajují Kamaru bych se rád zeptal, jestli by si vybrali zranění Koláře nebo nadávku do bílé huby.

Reagovat
naheCZ

Hlavně to nevpuštění na tiskovou konferenci...to je taky pěkná sviňárna, nás nechají mimo, zatímco si tam Gerrard může v klidu postěžovat na nás. Pěkně nedat druhé straně žádné slovo

Reagovat
Liquid

Gerrard je špína

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli ho má fakt rád, tak to by mohlo zase být nějaké pěkné foto z vířivky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ha....guuuuuy.

Reagovat
Spalovač šancí

pozor na písmenka, ať nejsi osočen

Reagovat
smazaný uživatel

To se nemohli zeptat nekoho jinyho,nez tohodle smejda

Reagovat
Spalovač šancí

Mohli. Ale jediný další k dispozi byl Bořil a ten by ti taky moc nepomohl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dalsi clanek. Jakto ze z toho napadeni neni ve svete povyk?

Reagovat
Jolly Roger

Kamara nebyl schopen napsat Kúdelovo jméno správně? Napsat Kedel. Jak si můžeme být jistí, že neslyšel třeba donkey?

Reagovat
Pajinho10

Stevie 100% stojí za Kamarou, stejně jako před lety stál 100% za Suarézem, když kamery zachytili, jak říká Evrovi n word. Hrozný šašek.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

Já jen doufám že když to dnes budou řešit v Tiki Taka tak tam nebude Svancara protože pokud ano tak nám Británie zítra vyhlasi valku

Reagovat
Jolly Roger

Švancara by tam být neměl, ale názor Šmicra na taktiku jeho kamaráda Gerrarda a jeho chování by mě zajímal.

Reagovat
Pablos

Ale hovno kamaráda, mně vždycky přijde, že ten měl nějakýho Šmicra úplně v píči. S Kamarádem si snad zavoláš před takovym dvojzápasem, navíc jedinej jejich kontakt společnej je, že se jednou někdy vidí na nějakým zápasu. Friends jak z píči no

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard, 23.03.2021: "Tatínek vám vyhlásí válku!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už vidím, jak nějaký Skot v kiltu odloží dudy nechá ovci ovcí a jde se dívat na Tiki Taka.

Reagovat
dontcallmeandre

Ve skotsku je to teďtyop téma, takže by se jim to určitě doneslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý už o tom debatují i papuchalkové na Orknejích.

Reagovat
dontcallmeandre

Tak dokud to nevyšetřuje DI Perez, tak je to se slavií ještě dobré.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslim, že tam je.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Jolly Roger

Pozval bych Pavla Novotného a F.R. Čecha.

Reagovat
Salfovic

Pozval bych Karocha, aby zas hodil do placu nějakou spáleninu

Reagovat
Pablos

Mluvil o spálené šanci

Reagovat
Liquid

je tam, a taky Rada a sudí

Reagovat
Liquid

jináč včera si ho měl i ve Střepinách kde se právě k této kauze vyjadřoval

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara, Šmicer, Rada, Příhoda, Dejdar

Reagovat
FCB1922

Trefné

Reagovat
clinger

no od fandy baníku to sedí.vy bulíte snad po každým zápase se Slávií

Reagovat
FCB1922

Stačí napsat, že je to trefné a hned přibehneš a začneš plácat něco o brečení? Zrovna vy, co brečíte jak po výhře, tak po prohře a ještě lžete? Haha..

Reagovat
Front hell

Po prohře? To už se v případě Slavie dlouho nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají to i v hymně, nebo nějakém chorálu? Jak po výhře, tak po prohře, Jarda vždycky tweetuje a díky letce pocitově vyhraje - nebo tak nějak...?

Reagovat
FCB1922

Jasně. To vidíš dnes a denně. Pochcaný, ulhaný žid, no :-)

Reagovat
mistr129

Komplex?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

Tys v tom dresu nepoznal Kozla ?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně za všechno může John Madden! Kdyby nebyl z Celtiku, tak se nic z toho nestane.

Reagovat
Bakary3

Kauza vyřešena - teď už jen trestat Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Skotové jsou rasisti. Černoch zbil bělocha kvůli nadávce.

Reagovat
Bobřík1

Skotsko je takové Slovensko Británie, není se čemu divit.

Reagovat
ladyboy arsenal

já bych tady ty státy z periferie Evropy, jako Skotsko nebo na druhé straně třeba Kazachstán vyřadil z UEFA natrvalo

Reagovat
Liquid

Reagovat
iHawX

Každopádně jestli Kedel kecá a jen si kreje svojí prdel, tak bych ho vylil z týmu už jen kvůli tomu, že dělá z každýho v klubu šaška.

Reagovat
Salfovic

Konečně dalěí článek

Hele, to jsou Tvrdík a spol takoví blbci, že pustí do světa to o tom zavolání policie, když to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Statement from Police Scotland spokesperson:

“No reports of criminality have been made by either club in connection with last night's match. Police Scotland has contacted club officials and assured them that should any allegation be received it will be investigated thoroughly."

Tady je výslovně řečeno, že skotská policie neměla žádný podnět ani od jednoho z klubů, což je pravda. Komunikovalo totiž s nimi české velvyslanectví, na které se Slavia obrátila. Takže obě vyjádření nejsou v rozporu. Články v českých médiích jsou zavádějící!

Reagovat
smazaný uživatel

No a dorazila tam nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo kromě aktérů neví. Pokud vím, tohle je jediné oficiální prohlášení skotské policie. Všechno ostatní jsou domněnky.

Reagovat
mistr129

Pokud vím, tak Slavia řekla jen že to s policií řešili ne? Tamto šlo podle mého od Hoška..

Reagovat
naheCZ

S velvyslanectvím, které to mělo dále komunikovat s policií...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Hošek psal na twitteru ten večer něco o policii přímo na místě a jak je eskortují na hotel...

Reagovat
Salfovic

Podle slávistického mluvčího Michala Býčka schytal obránce několik ran pěstí, tým poté opouštěl Ibrox Park za doprovodu policie.

Reagovat
mistr129

Aha, tak to mi uniklo

Reagovat
mistr129

Resp jsem myslel, že tohle bylo od Hoška, ne od Býčka

Reagovat
anarchochuligan

Kdyby mu dal Kamara francouzáka bylo by to horší

Reagovat
Salfovic

Horší by bylo, kdybo ho Kedel odmítl.

Reagovat
Kiwi-21

Třeba mu chtěl dát francouzáka a Kudela odmítl

Na což se Kamara nasral a dal mu pěsti a z brekem utekl do kabin

Reagovat
anarchochuligan

Co dál? Já ti řeknu, co dál. Teď sem pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama tady pro pana sešívaného. Aby si tady hoši trošku zablbli. Slyšíš mně, ty vidláku? Ještě jsem s tebou, hochu, neskončil. Tvá prdel pozná středověk!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

Reagovat
mistr129

A když odjede do Číny, v míse s rejží bude čekat zfetovanej negr kterej ho sejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Pozeram, ze na ESPN maju jasno v tom, co sa stalo: http://www.espn.com/video/clip?id=31109585

O spornych udalostiach ani slovo, zakryte usta su s spolu s incidentmi fans v minulosti jasnym dokazom, treba zacat stavat hranicu, nech upalovanie zbytocne nemeska.

Reagovat
smazaný uživatel

USA a rasismus, čekáš snad objektivitu?

Reagovat
celeb

ked im tak vadia tie zakryte usta, tak nech to zakazu. Kazdopadne oba kluby maju polku hracov ciernych, ako moze byt rasista ten, co hrava pravidelne s hracmi s inou farbou plete neviem, ak by hral za nejake FC Edelweiss, kde by hrali cisto modrooki blondaci so 100% arijskym rodokmenom, tak by sa na ved dalo pozerat inak.

Reagovat
smazaný uživatel

je to banda uplakánků. Vždyt za tu situaci a to co se děje kolem se musí cítit trapně i sami černoši, to mi neříkej

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

na to je třeba asi prohlížeč BLM, ten zrovna nemám, to je škoda

Reagovat
osobnostx

Ptali se těch černých v týmu jak moc mu věří ? A jak se cítí ?

Reagovat
Jolly Roger

Do toho bych je nenutil.

Reagovat
Euphael

Z diskuze na idnesu: V Edenu by se pro Kamaru mohl udělat třeba benefiční koncert, kvalitních skupin tu máme dost, namátkou Monkey Business.

Reagovat
Greny

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny
Reagovat
Azazelo RD

Tak byla i Uplne rovny banan.

Reagovat
Rakoid

Líbí se mi hlavně verše "Kdo ji slyší, utíká," a "hrajeme do ouška"

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Kostomlat

Mandrage: dělat si nároky na tvoje polštáře říkat ti vopice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Petr325

Reagovat
Petr325

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kreteni

Reagovat
off-olda

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
C-M@ster

Řešíjou to teď na YT

https://youtu.be/gYFMfgipSqk

Reagovat
stas87

Daj si facku za Řešíjou...to je otrasne to citat.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, správně měl napsat Řešijó

Reagovat
Cumel

Reagovat
John Obi Mikel

Řešíjou vidim poprvý.

Reagovat
John Obi Mikel

Nejnovější je 2015, já jsem tady od 2017.

Reagovat
Antijazvec

vypadá to že sa ríši hashtag ban Slavia.

Reagovat
Antijazvec

osobne by som to riešiť odvetou-urobte slavisti hastag banGlasgowButshers

Reagovat
soukup

Fyzické násilí nikoho nezajímá, však i Roofe je branej oběť. Jediná šance je to spinovat zase jiným rasismem. Že je západdní Evropa rasistická vůči východní Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy dosáhneme zase 1000?

Reagovat
cubinho

Stejně by mě zajímalo, co řekl ten Morelos Olajinkovi v prvním zápase. Neřešilo se tu už někde?

Reagovat
oli9

Ale dívejte se co se děje na ostrovech... Totální histerie kvůli údajnemu poseptani, ic jiného se neřeší. Kamaru objimaji, lituji.... Nikoho nezajímají ty prasarny na hřišti ale co je nejhorší... Na žádost Rangers jsou pozvání trpisak s Kudelou lidi od uefy aby se to řešilo.. Kamara bezeslov dá Kolarovi pěstmi všichni to viděli... Takže uefa o tom ví, jenže teď si vemte co by se dělo kdyby Kamaru potrestali jako viníka... To by bylo neskutečne co by se dělo... To už by se jen neklecelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prasárna, nic víc. Žádají 2 roky pozastavení činnosti pro Kudelu a vyřazení Slavie z EL. Je krásný, jak si hnedka udělali přesný obrázek o tom, co se tam stalo. Hroznej odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádat můžou, rozhoduje UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

A UEFA jsou svině, který jim půjdou akorát tak na ruku. S tím, co se ve světě děje a jakým způsobem média, kluby na UEFU tlačí se obávám, že se z toho poserou a se Slávkou zatočí a zmrdům z Rangers se nic nestane.

Reagovat
Salfovic

To je blbost, ale Kedel to určitě odsere taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě doufám, že Slavii i Kedela očistí, ale nedokážu si představit, co by to vyvolalo v Británii. Tam to maj za hotovou věc, že ho Kudela rasisticky urážel a Kamárek je oběť.

Reagovat
OTASi

tady očekávám nějaký šalamounský rozhodnutí.. jak píšeš, bohužel kvůli antiracistický agitce, co uefa léta jede, navíc po tom jakou to má v současnosti pozornost médií, si uefa nedovolí použít klasický právo, tzn. bez důkazu nemůžeme odsoudit.. Takže Kúdelu podle mě určitě neočistí.. ale zase (doufám) si nedovolí vyřadit Slavii z pohárů.. očekávám flastr pro Kúdelu+mastnou pokutu a podmínku pro celou slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct no, já se obávám přesně toho, co píšeš, ale slyšel jsem dost názorů od bývalých rozhodčích nebo lidí z fotbalového prostředí ve smyslu, bez důkazů nemůže UEFA jednat. Může potrestat Kudelu za to, že ho nazval "zkurvenym chlapem", ale k Rasismu nemá důkaz. Navíc musí řešit incident po zápase a celkově to chování Rangers včetně faulů atd..

bohužel to bylo krásně vidět,, jak nás mají uprdele, totálně chování bez respektu. Přijel jsem tým z východního-bloku a serem na něj. Neusneli, že jsou jasně horší a podle toho se chovali. Smutný, když člověk vidí, co se ve světě děje a obhajovat to je úplně zvrácený

Reagovat
OTASi

je to tak, jsou to pokrytci největšího kalibru..možná diskriminace na základě rasy je fuj fuj, ale považovat za odpad všechny slovanský národy, to už je v pohodě...bohužel tím, že to vždycky nějak přecházíme ve smyslu moudřejší ustoupí nic nezměníme.. tohle všechno jejich skandální chování vuči slavii je hnus a mělo by se to všechno odsoudit, bohužel ale nemáme jinou barvu kůže, aby jsme měli zastání

Reagovat
oli9

Jenže UEFA je teď v pasti jelikož na Kudelu nemá důkaz, zato má Kamaru jo a několik svědků.. Jenže když rozhodnou o potrestání Kamary tak se bojím, že to bude rasistické uefa bude rasiticka.... A takové ty sračky jak jsou teď v módě na západě no.... A to si uefs nemůže dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Kůdela dostane trest za "the fucking guy", ke kterému se přiznal. Kamara dostane podobný trest za napadení. Roofe tvrdší trest za karate kick a Rangers nějakou symbolickou pokutu za pořadatelství a bude to. Můj odhad.

Reagovat
soukup

Pokud nic neprokáží, tipuju to podobné. Spíše bububu než opravdové tresty.

Když by se důkaz proti Kúdelovi našel, tak dostane nejdelší stop v dějinách fotbalu, v podstatě mu bude ukončena kariéra. To by pak UEFA trochu uvolnilo ruce v možnosti i více potrestat Kamaru, Roofeho a Rangers.

Když Kúdelovi nic neprokáží, tak bude muset dostat jen nějaký symbolický trest a to samé protistrana, protože si tu UEFA nebude moci kvůli PR dovolit dát tvrdší trest na stranu Rangers než na stranu Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale nemyslím si, že by Kůdela, pokud mu bude prokázáno "the fucking monkey" dostal nejvyšší trest v dějinách fotbalu. Dostane podobně jako Suaréz kdysi, i když to bylo rozhodnutí anglické FA a ne UEFA. Takže bude nejspíše delší, ale ne extrém.

Reagovat
soukup

Pokud by mu to opravdu prokázali, tak by byl na exemplární trest obrovský tlak. UEFA by si mediálně hrozně pomohla a nic by jí to nestálo.

Se Suarezem to nejde srovnávat, protože to byla jedna z největších hvězda fotbalu, obrovsky silné jméno v obrovsky významném jihoamerickém trhu a hrál za jeden z největších klubů světa. Navíc za klub z PL. Kúdela je no name kopačka z východní Evropy, což je region, který nikoho finančně ani politicky nezajímá.

To by byl pro UEFA doslova dar z nebes, kdyby mohla z rasismu exemplárně potrestat někoho bezvýznamného, kde nehrozí žádný naštvaný velký sponzor nebo naštvaný velký fotbalový svaz nebo naštvaný velký a významný západoevropský klub. Nic by neztratili a jen by získali obrovsky kladné PR.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, nahnali by si na tom velké body. Tak by pak Kudela musel doufat, že v UEFA pracují právnící a úředníci skotské úrovně, aby byl potrestán junior Kedel :-)

Reagovat
Greny

jako Činany ale taky nasrat nechces

Reagovat
dontcallmeandre

číňanům je kúdela u prdele. číňani jsou sice rasisti, ale kúdela je pro ně též noname, nezpěněžitelný, takže v něm ani nemají žádné peníze, Takž dokud by se nějaký významný trest týkal jen kúdely, tak by z toho nic nebylo.

Reagovat
Creespoo

Souhlasím, myslím si že si to pokazila i Slavia sama. Udělala z toho zbytečně nafouknutou aféru. Určitě toto nebyl první a jediný zápas, kdy se týmu v tunelu či šatnách postrkali, toto se ven moc netáhá. Mohli to vyřešit za zavřenými dveřmi. Takhle to nafoukli a vytvářejí tím ještě větší tlak na UEFU, aby to vyřešila rázně.

Reagovat
celeb

nadherny obsazny text, ale je to vsetko len spekulovanie, co by sa mohlo stat, AK BY MU TO DOKAZALI.

Pokial sa neprizna, tak sanca je takmer nulova.

A Kamara sa nevyvlecie z toho napadnutia po zapase. Inak z toho moze mat problem aj Slippy G, ak sa ukaze, ze to pozvanie bola len zamienka na pripravu 'pomsty'.

Tam su svedkovia, predpokladam, ze nejaky odfoteny monokel by sa tiez nasiel.

Tesili sa naivne z lahkeho supera, so stastim odohrali 1. zapas, kedy si priniesli ovela lepsi vysledok, nez si zasluzili a verili, ze postupia.

Ked sa to zacalo zle vyvijat, jednoducho to nezvladli, zacali robit svinstva a toto vsetko nie je nic ine, len dosledok toho.

UEFA to dufam podrobne vysetri a v rna zaklade predlozenych dokazov vyvodi dosledky. Nic ine jej ani neostava.

Rangers by rocna pauza od Europskeho fotbalu mozno aj prospela.

Reagovat
oli9

Jenže ten tlak na ostrovech je na to velký a bojím se že se tím UEFA hodně ovlivní.. k čemu nějaká Salvie nebo české týmy..jim jde o značky jako Chelsea, Liverpool atd... Ferdinand pomalu vyhazuje novináře za tweet když jenom napsal .." že by počkal na vyšetřeí a až potom by dělal soudy " a bohužel takto oni myslím a uvažují a lezou do prdele.... Vůbec je nezajímá nějaká pravda nebo jestli udělal někdo něco horšího..prostě tu je pro ně šance jak zase něco udělat a způsobit poprask když už klečení přestává každého zajímat....

Reagovat
Salfovic

Celkem bych souhlasil, až na Rangers, ti podle mě dostanou hodně tvrdý trest.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Kamaru nepotrestaj, tak jsou to svině a tvrdě bych to být Slavií řešil. Za napadení a ublížení na zdraví, musí nést odpovědnost. Ať už šlo pouze o natržený ret nebo třeba zlomenej nos. Tohle prostě nemohou přehlížet.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si UEFA nenechá srát na hlavu

Reagovat
oli9

Sry Kudelovi tam mělo být

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus, proto nevolte Piraty - jinak budeme mit podobny sracky i u nas

Reagovat
smazaný uživatel

ale i top, kdu, stan, cssd, apod

Reagovat
VojtovaChelsea
Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Slavií UEFA zatočí, tak doufám, že se to bude tvrdě řešit. Babiše na ně!

Reagovat
Salfovic

Jako že by se UEFA smilovala kvůli brekotu malé holky ?

Reagovat
smazaný uživatel

A neděje se tohle ve světe aktuálně náhodou? BLM apod..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bobřík1

Jako vzhledem k tomu, že je před volbama, tak bych se nějakýmu zapojení Babiše nedivil. Už slyším tu jeho čechoslovenštinu v dalším Čau, lidi.

"É, tak Slavii ve Skotsku jsem samozřejmě viděl, je to katastrofa, ostuda, samozřejmě už jsem kontaktoval, ééé, britského velvyslance, a tu situaci řešíme! Pan Petříček, éé, nic nedělá, věnuje se nějaké politice, ale my nejsme politici, my makáme! My chceme finále EL pro naše lidi!"

Reagovat
smazaný uživatel

Co je v tom textu slovensky?

Reagovat
Bobřík1

Přízvuk

Reagovat
smazaný uživatel

No a Pirati by se pustili zase ocekavne do Kudely

Reagovat
noustres

Představme si situaci, kdy by se brutalita skotského klubu aplikovala na slávisty. To by se rozebíral každej šroubek a celej tým by strkali za mříže. Je to trapný. Cíl to splnilo. Ale v plné kráse se ukazuje jak je snadné utvořit oběť a slzy z ničeho.

Reagovat
Bobřík1

Tvrdík to pushuje víc a víc, tak se mi to líbí A ve velmi slušné a věcné rovině.

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1373945128553943044/photo/1

Reagovat
stas87

Tak on uz po Dyname zistil, ze sa Slavia nemoze prezentovat ako buransky klub, preto zaradili spiatocku a spravaju sa kultivovane na twitteri.

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdi muziku

Reagovat
Salfovic

Nemohli byste tenhle článek šoupnout do toho žlutého ,,rámečku´´ místo článku: Kamara z Rangers trvá na rasistické urážce...

Reagovat
stas87

Ze je Kudela debil a nemal za nim chodit, je jasna vec. Mna by ale zaujimalo, preco ludia ako kyros ci fanusici Rangers neodsudi zbabelost Kamaru? Riesenie rasismu sa odteraz bude riesit pästami a utekom do kabiny? Reakcia Kamaru daleko horsia, ti co sa zastavaju cernochov si to ale ani neuvedomuju..

Reagovat
soukup

nejen rasismu, prostě je to jasný signál, že jakýkoli vztek, frustraci a podobně je bezpečnější řešit fyzickým násilím než verbálně. Kdyby Kúdela místo šeptání Kamarovi o minutu později v souboji schválně prošlápl koleno, tak dnes je tu maximálně článek o 80 komentářích, jestli měl dostat žlutou nebo červenou a to je tak všechno.

Reagovat
oli9

To je ta vymrdanost no... On kdyby ho i zastřelil tak ho někteří budou obhajovat že je to vlastně ok protože byl mimo a rozrušený z toho co mu Kudela provedl.....

Reagovat
db18

Když už, tak mu jí měl pustit na hřišti a hned...

Reagovat
soukup

z hlediska fanouška u televize mě vyloženě zamrzelo, že si to blbci nechali až do tunelu po zápase

Reagovat
db18

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
icemike

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

To by dostal horší trest. Za pěst v zápase by měl třeba půl roku stop, za pěst v tunelu by mohl dostat podmínku, ale hrát dal

Reagovat
celeb

cize to uz UEFA/narodna FA nema co riesit a riesi to len civilny sud v danej krajine?

Reagovat
icemike

Tak by mi to přišlo správné

Reagovat
Luc-Luc

zminoval Kedel nekde, proc si vybral zrovna Kamaru ?

Reagovat
stas87

Nie, povedal myslim len to, ze sa zo svojej pozicie skuseneho hraca siel zastat spoluhracov. Ja ten zapas vdaka robote nevidel, len som si pozrel zostrih na CT. Takze neviem ci mali spolu pocas zapasu nejaky konflikt a Kudela siel zamerne za Kamarom ci to bola len nahoda a Kudela si vybral prave Kamaru. Kamara sa ale spraval ako totalny chudak, vyplakavat na ihrisku o rasisme, to ano. Ale niekoho fyzicky napadnut po zapase a po utoku utiect prec..citil by som sa naprosto trapne, by ma zaujimalo ako sa na tuto situaciu pozeraju spoluhraci v Rangers. Ci im vobec dochadza, co Kamara spravil a ako zbabelo sa spraval.

Reagovat
C-M@ster

Psal jsem to i jinde, ale podle mě si ho prostě spletl.

Byli tam tři černoši, dva z nich kopali do borca na zemi a on si vybral zrovna toho třetího.

Ten Goldson vyloženě šlápl na Kuchtu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale, kdyby si vybral psychopata a bezmozka Zlatýho Synka, tak be se už Kedelovi chystal pohřeb.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl mu klidně zlomit vaz, Kedel je přece jen zaostalý východoevropan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tyhle články a diskuze jsou jak zaseknutý gramofon. Nikdo nic neví, ale každý má potřebu se k tomu vyjádřit a zopakovat tak názor, který už tu byl tisíckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím, co by se stalo, kdyby Rangers opustili hřiště. UEFA by byla schopná to zkontumovat v jejich prospěch.

Reagovat
delfin

No mohl by to priste zkusit nejakej nas klub v poharech, az bude prohravat

Reagovat
smazaný uživatel

No taková Bolka by se do dalšího předkola nedostala ani tak

Reagovat
delfin

S touhle taktikou jiste.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktická chyba!

Reagovat
Bobřík1

https://pbs.twimg.com/media/ExFQS-UWgAI6R4x?format=jpg&name=large

Tak už tomu vyjádření Kučery rozumím

Reagovat
Bobřík1

* Kuchty

Reagovat
diskoschlampe

Munice pro reddit jak dělaná

Reagovat
Greny

Podle mě nemůže UEFA bez důkazů Kudelu vůbec potrestat... Vytvořili by si brutální precedens, který by mohl být jednoduše zneužít...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho bez důkazů nepotrestají za rasismus, ale za nadávání a nesportovní chování bez ohledu na žlutou, kterou dostal za kdovíco (je to v zápise). Sám se přiznal, že řekl fucking guy.

Reagovat
delfin

No jestli jo, tak ale budou muset prijit se stejnym metrem i pro hrace Rangers. Takze to bude zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se vlk nažere a koza zůstane celá.

Reagovat
Liquid

tipuji, že už mistři střihači důkaz vytváří

Reagovat
mayday

Anebo ho potrestají, i když to dokázat nejde, právě pro to, aby se podobným věcem předešlo v budoucnu a hráči nezneužívali nějakých přikrytých úst.

Z mýho pohledu, soudě podle chování hráčů obou týmů ihned po incidentu, tam rasismus spíš byl než nebyl, ale dokázat to samozřejmě už nejde.

Reagovat
C0br

Tak do toho precedens se západ celkem nevyhnutelně řítí a někdo ty ledy eventuálně prolomí.

Reagovat
Gelu28

Názor simulanta Kuchty tak někoho zajímá

Reagovat
Front hell

Názor rasisty gerrarda taky nikoho nezajímal a měl potřebu ho vyrvavat

Reagovat
Rezan

A můžu někomu říct, že je třeba piece of shit? Není to rasismus?

Reagovat
Front hell

V pohodě,hovno je hnědé. Maximálně s indama by mohl být problém.

Reagovat
Rezan

Díky. Budu to mít připravené až budu potřebovat genderově vyváženě a nerasisticky urážet.

Reagovat
kbtk23

Měl by jsi se dát léčit

Reagovat
delfin

Rikam "NE" despotickejm myslenkam

Reagovat
smazaný uživatel

tak jenom abyste nebyli mnozi zklamani z UEFY, protoze predstava, ze nekteri bafunari, kteri si drzej flek ne diky svym schopnostem, ale diky korupci, kamarodcoftu a prizdisracstvi budou ve svetle dnesni doby prosazovat ocisteni Kudely, potrestani Kamary, ci Rangers FC, je velice, ale velice blahova.

Protoze tem nejde o fakta ani o spravedlnost, ale jen o svuj smradecek a teplicko, vsak kazdej strizlivej clovek si dokaze predstavit to peklo kdyby se rozhodli jinak. Naka Slavka je jim u ...

Reagovat
Kily

já si myslím, že spousta z nás tak nějak uvnitř počítá s tím, že to takhle nějak dopadne

Reagovat
mistr129

Hele to mě zajímá a někdo by to tu mohl vědět, je pak možnost odvolání k CAS? Tam si myslím že by Slavia byla jednoznačným vítězem sporu

Reagovat
Salfovic

Určitě je.

Reagovat
mistr129

Tak to by mělo být v pohodě, to funguje jako normální soud ne? Tzn. bez důkazů jim nic neobstojí.

Reagovat
Greny

Teoreticky by to tak mělo být... Otázka co by se stalo kdyby jste to u CAS vyhráli... Protože by Tvrdík mohl chtít omluvu, šílené finanční odškodnění za pomluvu, vyřazení ze soutěže mohl by tvrdit že jste mohli i vyhrát....

UEFA bude chtít nějaký kompromis..

Čekám něco ve stylu Roofe trest jaký zaslouží..Kudela dva zápasy, Rangers vylouči podmíněne z evropských pohárů ale co udělají s Kamarou to těžko říci

Reagovat
Fakt

To jseš ještě hodně veklej optimista s podmíněným vyloučením Rangers. Reálně dostanou tam maximálně směšnou pokutu.

Reagovat
GjøvikFF

přál bych si, aby byl dobrým prorokem, ale bohužel tomu vůbec nevěřím

Reagovat
Rezan

přesně, dostanou pokutu asi jako za petardu , Roofe možná dva zápasy, protože není nebezpečný neudělal, Kúdela tak 6, protože je to nebezpečný živel a je třeba ho exemplárně potrestat.

Reagovat
mistr129

Tak ohledne toho Kudely bych se prave odvolal v případě jakéhokoliv trestu

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem take 3 zapasy by boli tak akurat pre obe strany, aby sa v tom nejak viac nerypalo

Reagovat
Greny

To ti neprojde přiznal fucking Guy

Reagovat
Losinho

Tak za to dostane třeba tři tisíce euro pokutu.

Reagovat
GjøvikFF

Nemůže to jinak dopadnout. UEFA si nedovolí nedat Kúdelovi exemplární trest, nikdo by jim pak tu jejich no racism kampaň nevěřil. Rangers, Gerrard a britské reálie jsou příliš silné na to, aby někoho v případě východoevropskýcho klubu zajímalo to, kde je právo a pravda. Očeávám 10+ zápasů BAN pro Kúdelu, program převýchovy a rpro Slavii uloženou povinnost vytvořit na svém stadionu muzeum fotbalového rasismu s automatickyodpuštěným vstupným pro všechny minority.

Reagovat
OTASi

tak tak, mediální obraz je to hlavní a oni teď budou pod obrovským tlakem nejen z británie, ale i všech možnejch neziskovek a levičáků a dalších pseudobojivníků proti rasismu..nedovedo si představit že by jakkoli potrestali kamaru nebo rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Britové můžou držet maximálně tak hubu. Problémů z rasismem tam mají víc než dost, po každým kole nejen na Twitteru a dalších sociálních sítích, ale i dříve před koronou viz. rasistický urážky na třeba Sterlinga apod.. Oni jsou v tomhle strašný pokrytci a rádi si smlsnou na někom jinym, přitom sami moc dobře vědí, že rasismus je v brittánii obrovskej.

Reagovat
ladyboy arsenal

Jj, ale jako se vším, mezi sebou hrají divadlo, že se jich to už dávno netýká

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strašný pokrytectví v tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokud vezmu v potaz, že ho Kúdela opravdu natvrdo rasisticky urazil, tak by stopka přijít měla. Ale co ti zmrdi? Gerrard si ho opravdu nechá pozvat do tunelu, tam ho jeho hráč zbije a to je v pořádku? Roof zlikviduje Koláře a to je v pohodě? To, že Rangers hráli jako špíny, je ok? Takže pokud trest, tak na obě strany. Jenže tu bude záležet, kdo má delší prsty. A osobně nevěřím, že trest bude Rangers nějak bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

ved este nerozdali tresty tak co si nervny robis ako keby uz dali kudelovi stopku a na ostatne sa vykaslali a Roofe dostal redku, tak to ok asi nebolo

Reagovat
DieFohlenBMG

Slavii vyloučit z EL a stop na 5 let, Rangers bez boje do semi

Reagovat
žrout

Stejně miluju ten českej humor a náturu. Kdyby SKS v oficiálním vyjádření zkomolila Kamarovi jméno na nějakýho "Kamera", tak se z toho ve VB poserou.

Naopak borec nějaký pákistánský Glenův právník udělá z Kúdely Kedela a my mu už jinak ani neřekneme a máme z toho strašnou prdel

Reagovat
OTASi

je to tak no, jsme pro mě odpad a dávají nám to přesně takhle najevo.. mybohužel než bychom na to poukázali a stěžovali si tak ve smyslu moudřejší ustoupí si jen řeknem, jaký to jsou ignoranti

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
ladyboy arsenal

a to se se svým humorem rádi chlubí, že je nejlepší, přitom je to jen prachsprostej cynismus, na českej humor se nechytaj, ten je naprosto jedinečný

Reagovat
Lexi Belle

Třeba to je celé jen nějaká skrytá Kamara...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele