Kúdela pískot diváků nevnímal a pomohl v Kodani k čistému kontu

26.10.2018, 11:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
zlatan-legend

Hodně silná dvojice Ngadeu-Kúdela. Na to, že byl druhý jmenovaný stoperem číslo 4. Tak klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, hraje snad i lépe než Deli. Co ten Pokorný? Nějaký borec mě tady na EF přesvědčoval, že bude hrát základ a vrátí se do repre A frajer se nevejde ani na lávku

Reagovat
PlackaSKS

měl hostovat, aby se třeba i rozehrál. v takovym brně by na to měl šanci a u nás si kopne max na tréninku. vždyt je před nim michael, kúdela, deli, jugas (oba dva už zdraví) i frydrych...

Reagovat
PBLead

To je fakt tak špatný? Já když vidím tu mizérii ve Spartě, tak si říkám, že takový Pokorný by se klidně mohl hodit. Ale pamatuji jej jen z Liberce a od té doby se fakt mohl zhoršit.

Reagovat
PlackaSKS

pokud by hrál jako těch pár minut u nás, tak by tam spíš krásně zapadl spoustu věcí hasil zbytečnými fauly, pozičně mimo, rozehrávka nic moc... a já bych i věřil, že se do toho dostane, ale celkem chápu trpiše, že kvůli tomu nechce odepsat nějakou soutěž když jsou jiné varianty. měl jít prostě jednoznačně někam hostovat když bylo vidět, že se na hřiště nemá šanci podivat

Reagovat
meno

Super by bylo hostování někde v Bolce, Příbrami nebo Slovácku. Všechny týmy letos dost tečou směrem dozadu, takže nemůžou nic ztratit.

Reagovat
PlackaSKS

že by v bolce byla stoperská dvojice chaluš pokorný? mně je jedno kde, hlavně at se někde rozehraje. když odejde michael, tak pro příští sezonu tam bude kúdela, jugas, deli, frydrych, chaluš... pokud půjde v zimě hostovat a nepřesvědčí, tak bych se ho rovnou zbavil

Reagovat
salami

já to řikal už v létě, že by měl jít hostovat, pokud někoho ze stoperů nepustíme, podle mě se do toho dostane, navíc ve většině týmů by za něj byli dost rádi a hrál by základ

Reagovat
PlackaSKS

jo, já to řikal taky. moc nechápu proč jsme si ho nechali

Reagovat
smazaný uživatel

poslete nejakyho stopera do sigmy dik

Reagovat
PlackaSKS

já nevim jestli by pokorný měl na sigmu... podle mě spíš to brno nebo slovácko... s ohledem na vzdálenost dává smysl i boleslav no

Reagovat
REPLIKATOR

Vůbec neměl odcházet do zahraničí. On je spíš takový srdcař a dříč, než kvalitní obránce. A mám takový pocit, že mu vadí i přílišná konkurence. On potřebuje hrát někde, kde bude první volba na stopera.

Reagovat
Mass

Tak to ani náhodou. Když je zdravý (což moc není) je Deli o parník nejlepší stoper v lize.

Reagovat
Logan

Reagovat
F.Torres

ona celkově čtveřice stoperů - Kúdela, Ngadeu, Jugas a Deli je parádní, do toho Frydrych a případně Pokorný. Tento post je obrovsky zajištěn.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela musí hrát základ v repre.

Reagovat
F.Torres

klidně bych ho zkusil vedle čelůstky. Ještě jedno jméno by se hodilo na stopera. Asi za to sklidím kritiku, ovšem Hubník celkem taky ukazuje, že pořád na to má. Momentálně má slušnou formu a rychlost pořád neztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

za co bys mel sklidit kritiku, hubnik je o level vys něž Kudela..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jo a dokonce o level.

Bejvavalo, Kudela je skvelej a Hubnik uz dost casto chybuje, ikdyz uznavam, ze na jeho drivejsi strop Kudela pravdepodobne uz nedosahne.

Momentalne mi ale prijde Kudela vys.

Reagovat
smazaný uživatel

kudela hraje na teto urovni tri tydny. hubnik tri roky..

Reagovat
Bakary3

Tak to samozrejme neni pravda, Kudela uz v Liberci ridil obranu a hral vyborne, nakonec, jinak by si ho Trpisovsky nevzal.

Jinak to je ono - hodnotis Hubnika za jeho drivejsi vykony, ale ze maji sestupnou tendenci, to vidi snad vsichni, i Plzenaci.

Naopak Kudela ted jeste vyrost, a to neskutecne. A je mu 31, myslim, ze 2-3 sezony jeste takhle muze v klidu odehrat.

Reagovat
smazaný uživatel

sestupnou tendenci dle me nemaji, uplne stejny hejt tu na nej byl i pred peti lety...

Reagovat
Bakary3

No, taky neopravneny

Ale posledni dobou mi fakt prijde, ze to neni jistota jako driv a tezi jeste ze svyho jmena, kdy mu fakt casto prochazi, co by jinym neproslo.

Na nasi ligu porad top, ale nevim, proc o level pred Kudelou, momentalne tedy vidim Kudelu vys. Jak dlouho to vydrzi je otazka, ale nevidim duvod, proc by to melo byt znicehonic jinak a kvalita Kudrmely neni zadna nahoda..

Reagovat
REPLIKATOR

Hubník

Reagovat
Irek

Přiznávám bez výmluv, že jsem z Kudely nadšený nebyl ani trošičku...no, nezbývá, než se omluvit a kochat se, jak dobře hraje ;)

Reagovat
Logan

Hmm, hraje dobře. Stejně mám ale nutkán, pokud se Simon v pondělí nezraní a odehraje svůj standard, že by do derby měl jít s Míšou on. Možná je to nefér, ale pořád je to SImon > Ondra.

Ať tak či tak, stejně vyhrajem!

Reagovat
Mass

Ne není, Kúdela věděl, že jde do Slavie jako čtvrtej stoper s tim, že Deli je často zraněný a Ngadeu dřív nebo později odejde. Kúdela hraje spolehlivě , ale prostě to není tak, že když hrají Ngadeu a Deli, tak se útočníci bojí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele