Kucka napriek najhoršiemu zraneniu v kariére nezúfa

05.01.2014, 12:22
Aktuality
V talianskej Serii A sa na sklonku roka vytratili z trávnikov slovenskí futbalisti. Kým Pavol Bajza v Parme pravidelne zohrieva lavičku a Norbert Gyombér už aj tribúnu, Marek Hamšík s Jurajom Kuckom pre zmenu absentovali pre zranenia. Posledný menovaný mal sezónu skvele rozbehnutú, ale zranenie kolena ho odstavilo z hry na dlhší čas. Napriek tomu nezúfa a teší sa na návrat.

Operácii ľavého kolena sa podrobil 11. decembra, ktorá ho z hry vyradila na niekoľko mesiacov. Podľa pesimistického scenára si v aktuálnom ročníku už do lopty vôbec nekopne. Vianoce vo svojom rodnom meste - tak to je sen azda všetkých športovcov, ktorí sú rozlietaní po svete. Výnimka to nie je ani v prípade prievidzkého rodáka, ktorý sa napriek zraneniu mohol dostať domov a v Bojniciach mal po boku manželky Katky a dcérky Melánie najkrajšie dni v roku naozaj najkrajšie: "Prvý raz sme boli na Vianoce takto spolu, len my traja. Bolo to krásne, Melánia si to užívala zo všetkých najviac. Potešili ju všetky darčeky, ani sme nečakali, že to už bude celé takto intenzívne vnímať," vravel hrdý tatko.

Po sviatkoch však už nastala krutá realita a to vo forme rehabilitácie. Juraj berie realitu takú, aká je. Začína s plánovaním, určite sadne na stacionárny bicykel a možno po mesiaci po dvoch príde na rad aj výklus. Koleno má podľa vlastných slov ešte stále opuchnuté, ale postupne sa to zlepšuje: "Denne niekoľko hodín cvičím, rehabilitujem a popritom stále používam motodlahu," povedal bývalý hráč Sparty Praha.

Paradoxné je, že vôbec nepociťuje bolesť. Niežeby sme to chceli slovenskému reprezentantovi dopriať, ale po operácii kolena je táto situácia raritná: "Myslel som na všeličo, ale že ma to nebude bolieť, som naozaj nečakal. Samozrejme, že cítim, že koleno je stuhnuté a málo pohyblivé, ale nebolí, a to je dôležité. Keď za mnou dva dni po operácii prišiel fyzioterapeut a opýtal sa ma, či sa nechcem prejsť, veľmi som sa potešil. Mal som už také preležaniny, že ma okrem operovaného kolena bolelo azda všetko ostatné," povedal v dobrej nálade Kucka.

A kedy bude môcť skalný defenzívny stredopoliar opäť vybehnúť na trávnik? "To je ťažká otázka. Pri takýchto operáciách to býva od 4 do 6 mesiacov. Keď vezmeme stred, teda päť mesiacov, vychádza mi to na polovicu mája. Posledný ligový zápas odohráme 18. mája, takže ak aj nastúpim, možno na pár minút. Rozhodne však nechcem nič siliť, v prvom rade sa musím dať úplne zdravotne dokopy. A potom budem mať celú letnú pre- stávku, aby som sa dostal späť do hernej formy," nezúfa zranený 26-ročný hráč.

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník Šport

Komentáře (152)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Duri, drzim ti miesto, nemusis sa baaat

Reagovat
Il Architetto

Nie je to gesto, ako toľko krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je todle eurofotbal.CZ nebo SK? Je mi jasné že informace o slovenských fotbalistech zajíma i některé čechy, ale aby to bylo ve slovenštině? Běžte si na svoje stránky a tady to nechte!!

Reagovat
Ferguson6

takže podľa teba by sa tu malo písať len po česky o českých futbalistoch?

Reagovat
suldik

neeeee načo reaguješ, som dúfal že mu na ten blud už nikto neskočí keď sa to už toľkokrát riešilo a jeho pokus byť zaujímaví ostane nevypocuty

Reagovat
Ferguson6

ja viem, ale mňa to baví rovnako ako jeho Vlastne sa čudujem, prečo sem ešte nikto nenapísal EUROfotbal

Reagovat
suldik

www

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš jakej máš problém s porozuměním česky psanýho textu? psal, že inforamce a slovácích, někoho určitě zajímají, ale ne ve slovenštině....

Reagovat
juveforever

Já sem byl Čechoslovák,sem Čechoslovák a budu Čechoslovák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to se máš čím chlubit. Já mít takovou přeběhlickou a HNUSNOU historii jako Slovensko, tak vůbec o čechoslováctví nepíšu, jsem zamčenej ve skříni a stydím se...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej nick, ale úplně debilní názor....jak můžeš napsat takovej nesmysl. Ani jsi československo nejspíš nezažil, ale jsi rozumbrada, co by schoval všechny slováky do skříně. Že někdo zvrací takový názory a ani se nestydí

Reagovat
Alberto Aquilani

toto tvrdenie s tou slovenskou históriou už začína byť vážne dosť, ehm, nudné

Reagovat
Didier Drogba

Irelevantní...Byl jsi. Už ale určitě nejsi a pokud opět nevznikne spojení mezi těmito 2 státy, tak pochybuju, že budeš.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, komplex z jazyka alebo čo? ja rád čítam rovnako po slovensky aj po česky....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jsem rád, že rozumím nějakýmu jinýmu jazyku bez učení a navíc se mi ještě zdá, že každá slovenka má sexy hlas

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zasa paci ked cesky hovoria))) bol som teraz v prahe po dlhej dobe a az ked som sa ozval po slovensky, tak som si uvedomil, ze vlastne ako rozdielne nase jazyky co sa zvuku, prizvuky a intonacie a rytmu. budme radi, ze sme prirodzene bilingualni, ja navyse ako slovak povodom od polskych hranic beriem za prirodzeny jazyk (minimalne pre mna) aj polstinu. budme radi za to a vazme si to.

Reagovat
JacoBee

Jdi do prdele.

Reagovat
Pinturicchio

V čem pořád vidíte takový problém? Myslím, že drtivá většina z nás, diskutujících, Slovenštině bez problémů rozumí, kdo ne, může si to hodit do Google trans a ten to ze SVK přeloží úplně bez problémů, ... mně se třeba Slovenština líbí, krásný jazyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechapem, to ako fakt nejak cech nerozumie slovencine? nehovorim, ze kazde slovo, ale tak to by snad nemal byt problem precitat takyto clanok

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel už znám dost lidí, kteří mají se slovenčinou fakt problém, což nechápu..mně je 22 a umím slovensky skoro jako česky, protože jsou si ty jazyka prostě tak podobný

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o neschopnost porozumět ale o nechuť.. Já se taky vyhýbám slovenským článkům (jen pokud není adekvátní překlad do češtiny) a zároveň je to jedna z největších příčin, co mě odradí od četby článku, který by mě i jen trochu zajímal...

Reagovat
smazaný uživatel

jaka nechut?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nechuť se tím zabývat, přijde mi to zbytečný. Vždycky když mám možnost si to přečíst ve slovenštině, nebo španělštině a angličtině (popř. češtině), tak slovenštině přednost nedám... Nepřijde mi to jako zajímavý nebo zábavný čtení oproti těm dvoum dalším zmíněným... Abych to řekl zkrátka.. Většině běžných slovenských slov rozumím, ale zároveň slovenština patří k mým nejméně oblíbeným jazykům (které alespoň z části ovládám), proto se jí vyhejbám...

Reagovat
smazaný uživatel

....tak to je dosť šialené, mám záujem si prečíať článok, aj rozumiem jazyku v ktorom je napísaný, ale neprečítam si to, lebo ten jazyk nemám rád .... ty vole tomuto sa hovorí KOMPLEX ako z učebnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej komplex? Umim spoustu věcí a nebavěj mě, proto je nedělám.. Slovenština mě nebaví, proto se jí nezabývám a ani jí nečtu... Pokud existuje jiná varianta.. Nechápu proč bych měl dělat něco, co mě nebaví.

Reagovat
Ferguson6

máš nechuť čítať niečo čo ťa zaujíma v jazyku, ktorému rozumieš?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, jestli to je fakt tak složitý. Mám zájem na nějaké činnosti, v rámci možností ovládám nástroj, který mi to zprostředkuje, ale ten nástroj používám s velkou nelibostí... To snad není i v běžným životě nic neobvyklýho a radši hledám oblíbenější nástroj, který mi to umožní..

Reagovat
Ferguson6

Zase takéto podrobné intímnosti zo svojho života nám sem písať nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

příště zkusim něco snažšího na pochopení..

Reagovat
Ferguson6

Napríklad si v pražskej ZOO, chceš vidieť geparda, ale nepozrieš si ho, lebo ho chceš vidieť v Zlíne? Napriek tomu, že je to rovnaký gepard a si od neho pár metrov ty odídeš a pôjdeš si ho pozrieť do Zlína?

Reagovat
Milan.B

do Gotwaldova

Reagovat
smazaný uživatel

To absolutně není podstata věci, o který jsem mluvil... Ten příklad je takovej, že jsem v Mladý Boleslavi a mám rád géparda, kterýho maj v Liberci a Praze... Jelikož Prahu nemám rád, tak pojedu do Liberce... Kdyby ho měli jen v Praze, tak zvažuju, jestli je má láska ke gépardovi větší, než nenávist k Praze.. Popravdě, už bych toho rád nechal (ačkoliv to začlo bejt zábavný ), tak doufám, že si to na pátej pokus (asi) pochopil..

Reagovat
Ferguson6

ja som to pochopil hneď, ale páčia sa mi tieto prirovnania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teda nechápu proč bych měl mít KOMPLEX zrovna ze slovenska podle mě jsou z historickýho hlediska státy, který by jak nám, tak vám mohly působit a působí větší komplexy U nás je těch potenciálních národů víc, u vás nejspíš maďaři.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Pinturicchio

Za ostatní mluvit nemůžu, ale já sám se Slovenštinou žádný problém nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak ale na druhej strane, sa českým knihám naozaj vyhýbam, napríklad na Výške teraz bola lepšia kniha v češtine, ale ja som si radšej vybral horšiu knihu v slovenčine, lebo pri takýchto nazvime to odborných veciach mi to fakt trochu- dosť vadí, ale inak pri konverzáciách a v diskusii mi je to putna, ani sa nepozastavím, či je to česky, alebo slovensky

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, to je něco jiného, u těch odborných věcí je myslím určitě lepší, když to si to člověk přečte ve svém rodném jazyce / originále.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam 35 a pri knihach a v hovorovej reci slovenciinu od cestiny vobec neriesim. sam mam doma dve steny plne knih z nich asi 75% su po cesky a ked citam cesky, tak to vobec nevnimam. problemom mozu byt ale technicke pojmy. napriklad nazvy vtakov alebo rastlin. v tom mame cesi a slovaci uplne rozdielnu slovnu zasobu. minule sa mi stalo, ze aj po tych rokoch som nevedel co je "olihen", az google pomohol.... ale to su len tie "4% konce na krajoch gaussovej distribucnej krivky"))))

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nie, tak musí byť negramotný cygáň jedine...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Proboha...nerozlišuj, jestli je někdo z Česka nebo Slovenska nebo jestli je cigán nebo žid. Prostě a jednoduše nenáviď všechny lidi bez rozdílu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tupec zaskatulkovany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak lepší než aby to tu nebylo vubec ne?

Reagovat
smazaný uživatel

šuvix

Reagovat
smazaný uživatel

šuvix

Reagovat
smazaný uživatel

běžte někam s těma slovákama už...

Reagovat
smazaný uživatel

aky mas problem ty buzna?

Reagovat
Ferguson6

Gyomber nebol na súpiske v jednom zápase a už zohrieva tribúnu? Dosť blbé vyjadrenie kvôli jednému zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi to hneď napadlo ...a ešte zabudli na Mareka Čecha, ten tiež začal dosť vysedávať na lavičke.....

Reagovat
Ferguson6

ale Gyomber hráva relatívne pravidelne, každý druhý zápas. Čech začínal v základe, ale bohužiaľ sa z neho vytratil

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ale necakane

Reagovat
Ferguson6

tak ja som dúfal, že sa presadí. Mám ho celkom rád a keď mohol hrávať v základe Trabzonsporu, tak prečo nie v Bologni?

Reagovat
smazaný uživatel

otazka skor je, ako mohol hrat zaklad v Trabzonspore a z akeho dovodu ho vzala Bologna, musi mat super agenta, inak si to neviem vysvetlit..

Reagovat
Ferguson6

asi hral dobre, zrovna Trabzonspor nie je klub, ktorý by držal hráčov v základe pre ich mená alebo skúsenosti

Reagovat
suldik

a aby sme si zhrnuli taliansko, chlapci v SB sú podľa všetkého oporami, škoda zranení Lasika určite by bol aj on

Reagovat
Ferguson6

Lásik, Košický a Farkaš... sú tam len 3 čo viem

Reagovat
suldik

o nich hovorím, o farkasa je vraj záujem niekde zhora a povolanie košického do repre hovorí samo za seba

Reagovat
Ferguson6

Farkaš tam len hosťuje z Chieva.

Reagovat
suldik

sport.aktuality.sk/c/158823/pavol-farkas-oporou-ternany-v-europe-je-o-neho-zaujem/?nomobile=1

sudim len podľa toho

Reagovat
Ferguson6

tak pochybujem, že to budú nejaké atraktívne kluby. Skôr niečo priemerné v Belgicku a Rusku a 2. BL v Nemecku, prípadne nejaký slabší BL tím.

Reagovat
suldik

hlavne aby hrával, aj keď nás na stoperovi topánka netlačí ale vždy lepšie mať alternatívy rozohraté

Reagovat
smazaný uživatel

Berou nám naše ženy, studují naše vysoké školy, kradou nám naše halušky a teď ještě to ďábelské plémě píše články na eurofotbal.CZ

Reagovat
cetto

kradou ženy?? To dělaj arménci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dějiny

Reagovat
smazaný uživatel

dějiny mají naprosto parádní. Je to čestný národ, nechápu proč se k nim pořád češi hlásí, nikdy nic odtud dobrýho nevzešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Ferguson6

nezabudni rozprávky teraz cez sviatky

Reagovat
smazaný uživatel

ich verstehe nicht...

Reagovat
Ferguson6

eurofotbal.DE?

Reagovat
smazaný uživatel

A vlajku

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nám ukradli Poláci

Reagovat
Alberto Aquilani

aj bryndza je z česka ? :O

Reagovat
tulen

tí slovaci to mor však

Reagovat
smazaný uživatel

ty sulino

Reagovat
sokar

na občana štátu, ktorý používa protiústavne svoju vlajku máš dosť silné reči

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
sokar

a nie snáď?

542 ÚSTAVNÍ ZÁKON

ze dne 25. listopadu 1992

o zániku České a Slovenské Federativní Republiky

Článok 3, ods. 2:

Česká republika a Slovenská republika nesmějí po zániku České a Slovenské Federativní Republiky užívat státních symbolů České a Slovenské Federativní Republiky.

a henten hore ešte bude tvrdiť že to my sme tý čo Vám niečo kradnú

Reagovat
cetto

Myslím, že pro dvacetiletýho golmana není špatné být dvojkou v týmu SA. U Gyombera je to už horší, ale na druhou stranu Catania sestoupí, ve druhý lize už by se mohl chyit a do dvou let být zpátky v SA jako klíčový hráč týmu..

Reagovat
Ferguson6

Však Gyomber nehrával len zo začiatku a potom sa chytil. Keď sa im vyliečili ostatní, tak uže nehral tak pravidelne, ale stále tak každý druhý zápas. Teraz má na konte 7 zápasov, čo je pri ich konkurencii na stopéroch slušné a určite to číslo ešte porastie.

Bajza už má 22, bude mať 23 tento rok a teda už by pomaly mal začať chytávať. Neviem aká je v Parme situácia z brankármi, ale ak nemá šancu tam niekoho nahradiť, tak by mal odísť.

Reagovat
suldik

v rozhovore spomína že Mirante po sezóne odchádza a bolo mu naznačené že to chcú stavať na ňom tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se narodil v Ceskoslovesku a to taky jsem na morave rozumime normalne. To ze Prazaci nerozumi Slovakum a Moravakum je jejich zajic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Aby sa nepovedalo, že sa tu nediskutuje k téme, tak veľa šťastia. Snáď to AC vyjde v lete

Reagovat
smazaný uživatel

----------------Kaka------------

Montolivo--------------Kucka

--------------De Jong----------

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš vážně? Na AC Milán Kucka nemá...

Reagovat
stas87

kde vas beru

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
stas87

ked tam moze hrat birsa ktory podla mna nie je o tolko lepsim hracom ako kucka..a henten zacne hned pisat ze kucka na ac nema..takych ludi pod calciom tahaju z klobuka ci odkial sa henten zobral?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Birsa byla zaplacenina na pul roku, teďka uz si stěží kopne a nejpozději v létě odejde.. Co se týče Kucky, tak ten by nás opravdu nijak nevytrhl a byla by to naprosto zbytečná koupě..

Reagovat
smazaný uživatel

Z líhně realistů, narozdíl od vás.

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sa uvidi, az kym tam prestupi. Ak maju on zaujem, tak asi v nom nieco je...

Reagovat
Ferguson6

vyzerá to pekne a je to vyvážená záloha

Reagovat
smazaný uživatel

A Honda teda nic?

Reagovat
Ferguson6

Honda hrá na rovnakom poste ako Kaká, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No v tomhle rozestavení jo...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Budeme hrát 4-3-2-1.. A honda hraje s Kaka pod Mariem

Reagovat
smazaný uživatel

na 4-2-3-1 hráče nemáte? nebo jak by třeba Shaarawy zvládnul zahrát F9 jako středovýho hráče pod Mariem v tý vysunutý trojce?

Jinak Mario má teda přes Shaarawym místo 100% jistý?

Reagovat
CubONE

ked bude zdravy Faraon, tak pravdepodobne de Jong, Monty - Honda, Kaka, SES - Balo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Až se Stephan uzdraví, tak je to jedna z možností. Ale spíš si myslím, že do konce sezony budeme hrát takhle a Stephan bude střídat dvojici Honda a Kaka. Mariovou konkurencí je Pazzo a Matri, Faraon na hrotu nemůže hrát sám

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ta sklamem ale do AC zrejme nepojde. 2 dni predtym nez sa zranil totiz podpisal zmluvu zo Zenitom Petrohrad. Asi kvoli tomu zraneniu to nedali oficialne von ale na papieri by mal byt uz Kucka hracom Zenitu.

Reagovat
suldik

čože? to máš nejaké overené info? lebo som to ešte nikde nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to z dost doveryhodneho zdroja.

Reagovat
suldik

nejak sa mi nezdá, že by až dva dni utajovali dohodnutú vec....chápal by som to pri rokovaniach atď., ale keď sa to už upieklo tak by to pustili von

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim preco je mozne ze zmluva je predbezna a platit bude az od leta a preto to neoznamili. Ale naozaj mam to z dost doveryhodneho zdroja.

Reagovat
ACSMan

Kucka-Vacha

Dockal-Husbauer-Krejci

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka-Hušbauer

Kadlec-Dočkal-Krejčí

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

AC nepotřebuje a nesmí kupovat takový průměráky, jinak nikdy se na vrchol nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s Lásikom, či ako s volá?

Reagovat
Ferguson6

zranený

Reagovat
smazaný uživatel

a má na viac ako Seria B?

Reagovat
Ferguson6

asi hej, hráva tam pravidelne dobre. Mohol by ísť cestou Hamšíka, ak sa teda v blízkej dobe bude nejakému nováčikovi Serie A dariť rovnako ako Neapolu po postupe

Reagovat
smazaný uživatel

ale on je DM? lebo ked bol na hostovani v Ruzomberku, tak hral v utoku tusim

Reagovat
Ferguson6

myslím, že je pravý obranca, tam hrá aj v repre, ale asi môže hrať aj na DM

Reagovat
smazaný uživatel

no ved v repre hral prave DM ci?

Reagovat
Ferguson6

neviem, až tak som si ho v repre nevšímal, ale zdá sa mi, že hral obrancu pravého

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie proti Dánom, či proti komu to dal ten gol. Vtedy hral CM.

Reagovat
Alberto Aquilani

rozišiel sa s Tinou, ide to sním dolu vodou :D

Reagovat
Milan.B

SLOSY DEBIL sem zavolal rodinu alebo co?

Reagovat
vlastik

ááá, souboj o národnostní čistotu Eurofotbalu, jeden z místních folklóru, podobně jako brutální hádky nad tím, je-li lepší Ronaldo nebo Messi, nebo řešení RIpů, dneska je úrodička

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Milan.B

Reagovat
The Krupy

rozmýšľam že to tu zabalím, kedysi sa tu dalo toho o futbale vďaka diskusiám veľa naučiť, ale teraz je to buď samý zasraný troll, Ronaldo vs Messi, debilita PL sekcie alebo vyplakávanie nad článkami v slovenčine...stojí to tu za neskutočné hovno a nechápem adminov, že s tým niečo nerobia

Reagovat
smazaný uživatel

sak nemusis chodit do PL sekcie, co ta na tom otravuje?

Reagovat
The Krupy

PL sekcia bohužiaľ v značnej miere chodí robiť bordel sem (samozrejme nemyslím teba)

Reagovat
Pinturicchio

Ono je to spíš tak, že někteří z PL sekce by nemuseli chodit pod Calcio.

Reagovat
Ferguson6

Nechápem toto rozdeľovanie na sekcie. To niekoho, koho zaujíma PL tak nemôže zároveň fandiť niekomu v Serii A alebo Eredivisie a tým pádom chodiť aj pod tie články?

Reagovat
The Krupy

Pintu to samozrejme myslel tak, že by sem nemuseli chodiť robiť bordel. Ak by diskutovali normálne, nikto by nepovedal ani ň.

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že může, ... ale pokud pod tu sekci chodí dělat jen bordel?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ked ratate krlesovcov a tak no, to chapem potom

Reagovat
Pinturicchio

Tak patří pod tu sekci, no, ... ale jako nějaký reprezentativní vzorek kvality diskuterů u PL je neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi.. taky si řikám kdy už konečně pochopí, že nejlepší je prostě Messi

Reagovat
vlastik

admini nemají kapacity aby procházeli všechny diskuze a ručně to mazali, navíc spousta těch příspěvků ani neodporuje pravidlům, jen je to plevel a kazí to čtení

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, ... jak psal včera Kryštof, za demenci bohužel ban nedostanou, ... ale s tou kapacitou adminů pravdu nemáš.

Reagovat
vlastik

to je možné, já si to jen tak myslím, že je jich málo a nemají moc čas to projíždět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Gonalons sa vyjadril k prestupu do Neapolu: na zaciatku dalsieho tyzdna budem mat stretnutie s prezidentom Aulasom a trenerom kde sa rozhodne o mojej buducnosti, vsetci vieme ze Neapol ma o mna zaujem, niektore spravy ktore vysli v mediach su pravdive, ine zase nie, ak vas chce taky velky klub ako Neapol je tazke odmietat, musia sa vsak dohodnut vsetky tri strany

hm, to neznie az tak stratene

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele