Kucka bude hrát za nováčka Premier League Watford

07.08.2021, 10:01
Aktuality
Juraj Kucka (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (154)

Přidat komentář
SunFells

To docela prováhal.

Reagovat
cristiano.K.

on ne, Watford ano.

Reagovat
Freedo

Klasickej přestup pro Watford a za rok zase do Champu. Zbytečnej tým.

Reagovat
Beči

Sorry, ale ten tým strávil 5 sezón v PL a rozhodně nebyl jen týmem do počtu, mimo předloňskou sezónu.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jako posilu přivádíš hráče, jako je Kucka, pak budeš tým do počtu

Reagovat
Beči

Důvod? Kucka je kvalitní zkušený hráč, prověřený léty Serie A, kde dělal kapitána a byl jedním z klíčových hráčů Parmy. Ve středu pole odvede spoustu černé práce a Watfordu svými zkušenostmi a vůdčími schopnostmi jistě pomůže.

Ano, má svůj věk a nedá se s ním počítat do všech zápasů, ale i jako hráč do rotace je to kvalitní posila.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JackDaniels.

Kolko tymov z chaomu o tom len sniva...

Reagovat
JackDaniels.

*champu

Reagovat
redyyz

Freedo je odbornik

Reagovat
Freedo

To zas nevím, ale děkuju, snažím se

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len hosťovačka, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

akože Kuckom si fakt nepomohli

Reagovat
smazaný uživatel

Watford snad půjde hned zpátky, nic proti Kuckovi, ale ten tým je nesympatický, nekoncepční, milion trenérů během jedné sezóny

Reagovat
Beči

Nesmysl, tým nemají úplně špatný a dá se očekávat, že budou ještě posilovat. Předtím strávili pět vcelku konkurenceschopných let v PL a určitě není jejich cílem být jen týmem, který okamžitě sestoupí.

Reagovat
Beči

Nehledě na to, že trenéry měli během sezóny pouze dva, takže by sis měl dost možná zopakovat matematiku pro první ročníky základní školy.

Reagovat
Lacko_Boh

OT:

Odporucte prosim, vas najoblubenejsi zapas z profesionalneho wrestilngu, cool atmosfera, cool nastupy, blaznive finishre atd., nemusi byt WWE ale nech to najdem na niecom inom ako kazete niekde v japonsku:) Nevyznam sa

Reagovat
Hachim Mastour

Spytaj s Krupyho v talianskej sekcii. Neviem co take by som ti odporucil. Napr. Cm Punk vs Brock Lesnar Summerslam 2013. Inac, wwe network mozes mat prvy mesiac zadarmo. Tak tam by mali byt rozne zoznamy zapasov

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

V 34 rokoch vôbec nie zlé Watford mi bol vždy sympatický, ani neviem prečo... ale vždy sa mi páčili také menšie kluby, outsidery ligy. Dúfam, že sa Watford v PL udrží dlhšie, ako jednu sezónu a že aj Kuco bude nastupovať pravidelne, ale všetko závidí od neho, samozrejme. V každom prípade palec hore za tento krok. Vidieť slováka v Premier League je veľká rarita. Teším sa!

Reagovat
Pablos

pro mě to byl nejdřív Man. City... pak přišli šejci, tak jsem měl oblíbenej Watford. A v poslední době Brentford, který postoupil také

Reagovat
smazaný uživatel

Mne bolo vtedy City tiež sympatické Ešte keď tam boli hráči ako Micah Richards, Stephen Ireland, Richard Dunne... sympatický klub. V Anglicku mám asi najviac obľúbených klubov a najviac ich je asi v druhej lige aj keď moja obľúbená liga je španielska. Ale je pravda, že v Anglicku sa dá pozerať aj na tretiu ligu a veľa tých klubov majú aj zaujímavú históriu. Asi to bude tou celkovou atmosférou, lebo nikde som zatiaľ necítil futbal na každom kroku tak, ako v Anglicku.

Reagovat
Pablos

Já se strašně zamiloval do toho jejich znaku, pořád i zpětně, když si ho promítnu... to je pro mě asi nejkrásnější sportovní znak na světě. Což je dobře, že si šejci pak změnili (i když né hned), že už ten klub je pro mě jako nově zrozenej a už k nim žádnou vazbu nemám Watford byl u mě kvůli Vydrovi no hlavně, ale i tak pro mě oblíbený tým i potom co s ním vypekli. Jinak já to mám hodně spojeno s Football manager no... tam si vždy vybírám někoho mě sympatického z nižších lig... a pak samozřejmě mě zajímají i v reálu. Ve Španělsku to bylo dřív Levante, Albacete a mimo FM to je hlavně Valencia, to je můj nej klub.

Reagovat
Pablos

a ke Kucovi. Za mě teda docela překvapení, Watford bych vůbec nečekal, už jsem myslel, že to dokope v Itálii. Každopádně mu i Watfordu přeji, tak jsem zvědav letos jak si oba povedou.

Reagovat
O.Giroud

ja som skor cakal alebo dufal, ze sa vrati mozno do Sparty. Ale teda po tom prestupe do Trabzonsporu by ma ani vo sne nenapadlo, ze sa dostane aspon na rok do PL. Skoda, ze aj Hamsik si nevybral este nejaky zaujimavy angazman, ponuky urcite mal.

Reagovat
Pablos

Sparta mě ani nenapadla vidíš to. No Hamšík to zkazil už tou Čínou hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa je to tiež prekvapenie, že sa mu podarila ešte tá PL. Predsa, už nie je najmladší a keď už má futbalista za sebou Turecko, Taliansko na sklonku kariéry, človek nečaká, že si skúsi ešte takúto ligu a ešte keď ide o slováka u Hamša ma to mrzí, podľa mňa tam bola šanca si zahrať PL kľudne v čase, keď odchádzal z Neapola, ale vybral si inú cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa to bolo poväčšine tiež tak, že som fandil klubu, ktorého logo sa mi páčilo a u Man. City sa mi páči aj to ich súčasné, čo sa poväčšine nestáva, keď si nejaký klub zmení tak výrazne logo. A jasné, asi u každého to tak bolo, že si našiel ten svoj klub buď prostredníctvom FIFY alebo Football Managera

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

United XI vs Everton: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Matic, Van de Beek; Greenwood, Fernandes, James; Martial.

Počítám že podobná sestava bude hrát i příští týden proti Leedsu, samozřejmě tam bude Sancho a Rapha

Reagovat
Hlahart

Sancho a Varane bude podle OGS na lavičce teda. Spíš tam bude Pogba..

A Lingard je C+

Reagovat
Freedo

Co je C+?

Reagovat
Hlahart

Covid pozitivní

Reagovat
SunFells

Dvojka.

Reagovat
PanAu

Zástupce kapitána

Reagovat
icemike

Neúsporný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Donny klasik u nas, pobehuje si tam, sem tam niekomu narazi, sem tam urobi nejaky sklz, ale prinos tak nejak nulovy..

Reagovat
Hlahart

Mně teda přijde dobrej... ta pozice níže mu sedí, doufám, že už z něj přestaneme dělat 10, kterou prostě nebyl, není a v našem systému ani nebude...

Reagovat
EXoRcIsT

bruno dobra bomba

Reagovat
oli9

Jeho nejlepší rlmy5 jsou už pryč ovšem zkušenosti má. Zkusí si PL. Jsem zvědavý na jeho minuty na hřišti...

Reagovat
JackDaniels.

Je len jeden dovod preco zoberie tim ako Watford hraca ako je Kuco v jeho veku, a Watford ho velmi dobre pozna. Skusenosti sa nedaju nahradit nicim. Myslim, ze Kuco vsade kde bol ai zastal svoje miesto.

A nepochybujem, ze to bude tak aj teraz, aj keby to mala byt jeho posledna sezona. V Parme minuly rok ukazoval, ze hra stale na vysokej urovni. Tu jednu sezonku by este mohol zvladnut. Treneri maju radi Pittbullov jeho typu, ktory odovzdaju na ihrisku vsetko, plus maju aj nejaku tu nadstavbu v Kucovom pripade strely z dialky, fyzicka sila ci prehlad.

Reagovat
Kily8

Reagovat
vceradnesazitra

lol co tam bude dělat? Podavače míčů? Vždyt je starej a tlustej a navíc nikdy ani nebyl dobrej.

Reagovat
Zark

Snad se ještě na chvíli osvědčí. Kuco.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mají ve znaku losa?

Reagovat
Frank Lampard 8

Proč ne

Reagovat
eleven11

Slovy fanouška Watfordu: „Pokud jste se někdy divili, proč se Watfordu říká Hornets, přesto máte na odznaku los; je to proto, že zvíře je ve skutečnosti jelen, samec jelena, který je vyobrazen na erbu Hertfordshire, kde sídlí Watford (i když mnoho fanoušků souhlasí, že vypadá velmi losovitě)

Reagovat
smazaný uživatel

Juraj KOcka

Reagovat
Coutinho10

Soucek i Cuf dnes proti Atalante v zakladu

https://twitter.com/WestHam/status/1423992320328802308?s=19

Reagovat
avicii

Škoda ze zrovna Watford ale som na neho zvedavý

Reagovat
Miguel19

115 mega euro za Lukakua.

Reagovat
RKBoy

šialená cenovka, ale aspon máme konečne top 9ku.

útok na titul može začat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

A 5 let smlouva je docela dost vzhledem k platu ( 12-13 mega ročně )

Reagovat
RKBoy

fyzický fond má dost dobrý na to aby bol aj ku koncu zmluvy stále top útočník.. bude záležat na nom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně moc za skoro 30 letého hráče

Reagovat
r.mrazik

Čerstvě 28...

Reagovat
Mastný Chobot

podľa dokladov

Reagovat
pingla

Reagovat
Walter_Sobchak

Zase má pravdu že tam neni resell value čo sa pri Marine celkom čudujem. Ale lepšia možnost bola asi len Haaland a ten nevyšiel tak nič ine neostavalo.

Reagovat
Svatej

Mohlo se zustat u nekoupeni hrota..

Reagovat
RKBoy

myslím, že vedenie chcelo top hrot už toto leto, rovnako tak Tuchel.. Haaland by bol z dlhodobého hladiska lepší,ale jeho cena by určite presahovala 200mega a dalšie leto by bolo velmi tažké pri tej konkurencii ho získat.. v minulosti sme robili chyby, že sme šetrili kde sa nemalo a zbytočne dlho natahovali prestupy.. som rád, že to je momentálne minulost a kupujeme hráčov čo chceme a potrebujeme a vždy to je top kvalita a z 2-3. členného zoznamu..

snád sú časy Zappacostov, Drinkwaterov, Bakayokov, Miazgov, Emersonov, Moratov dávno preč.

Reagovat
Arbiter

Zappa nebyl špatný kauf, Morata je jen a prostě labil, tam to mohlo být úplně opačně...

Reagovat
RKBoy

Zappa bol príšerný kauf a Morata rovnako tak, však ten chlapec nemal za sebou žiadnu vyložene top sezonu.. ani raz nenastrielal aspon 20 golov (len jedna 20 golovoa sezona vo všetkých sútažiach) v rámci ligy a herne mu to šlo vyložene najlepšie len vedla dalšieho útočníka..

a my ho kúpime za 60 mega ako osamoteného útočníka.

Reagovat
Arbiter

kvalitou na to Morata má, hlavou ne.

Reagovat
RKBoy

tú potencionálnu kvalitu ale nikdy nepretavil v realitu ani pred tým prestupom k nám predviedol a ani po nom.. to bol proste katastrofálny nákup.. byt to menej ako 60 milionov, tak to beriem viac s rezervou.. aspon ,že Atleti boli rovnako hlúpy ako my a dali zanho ešte viac.

Reagovat
Arbiter

Jako nic proti, ale loni byl v Juve po Ronaldovi 2. nej střelec. Nicméně špatný kauf byl, ale to je až po bitvě...

Reagovat
Miguel19

Já bych to příští rok s tou konkurencí u Haalanda zas tak černě neviděl. Jaké týmy by ho chtěli?

PSG, Barca, Real, Chelsea, United, City.

Barca je v takových hovnech, že na to nebudou mít ani za rok. Real má oči pro Mbappého, City zase pro Kanea.

PSG pokud přijdou o Mbappého (nedivil bych se, kdyby zůstal kvůli Messimu), tak po něm nejspíš půjdou. Ale řekl bych, že Haaland nepůjde do francouzské ligy.

Takže mi zbývají United, kde by to mohlo být 50/50.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud nekoupí City Kanea letos (což ani pro ně nedává smysl), tak tím spíš půjdou po Norovi.

Reagovat
Svatej

Hlavně nejsme žádný béčka, ja bych nam dost veril v tom závodě.

Reagovat
ajouki

Proč by Haaland měl chtít jít do klubu, kde bude Lukaku? Naopak Chelsea se tímto odsunuje z předních pozic na úplný chvost. Pokud o něj budou mít United příští léto zájem, udělají LM, tak to je rozhodně víc než 50/50 v jejich prostor.

Reagovat
Svatej

Ted to přirozeně padá...

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to myšleno, že by se Lukaku nepřivedl a právě se soupeřilo o Nora příští rok.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ajouki

Takhle ty komentáře dávají smysl.

Reagovat
RKBoy

ta konkurencia od City a United by bola velká.. ale hlavne sme chceli top hrot už toto leto, Haaland bol bohužial nereálny, tak sme išli po 2. možnosti.. stále lepšie ako keby tu mal skončit Ings, čo je niečo by bolo ešte 5 rokov do zadu reálne.

kúpil sa top hrot v najlepších rokoch, chceli sme ho my, chcel ho manažér.. síce sa zaplatila šialená suma, ale inak nechápem tú nespokojnost.. mladého talentu je v kádri dost, takže nepríchod Haalanda prekusnem.. začíname byt až príliš rozmaznaný.

Reagovat
Arbiter

No, nemohlo. Ve Wernera prostě nevěřím, ten příští sezónu (nejpozději) půjde pryč. Abrahamovi Tuchel nevěří...

Reagovat
Walter_Sobchak

Werner je už zlomený jak Morata, Abraham na odchode od prichodu Tuchela, nedajbože by sa Havertz zranil a kto by tam ako hrával? Mount?

Reagovat
RKBoy

to zatracovanie Wernera je vtipné a úplne mimo.. ten chalan má úplné inú mentalitu ako Morata a aj ked mu to tam kolkokrát smolne nepadalo, stále bojoval a bol v nom vidiet ten zápal narozdiel od španiela.

Reagovat
Walter_Sobchak

No uvidime, ja mu už vôbec neverim a ked sa tuto sezonu fakt zobudi tak to bude pre mna prekvapenie. Zatial čo Havertzovi som vždy veril aj ked tu už po pol sezone vyplakávali že načo sme ho kupovali a Mount ktorý nestal nič hrá 100x lepšie.

Reagovat
RKBoy

ludom dnes chýba trpezlivost.

Reagovat
Arbiter

Jak dlouho má být člověk trpělivý s milionovou investici, která nenaplňuje absolutně očekávání? Chápal bych tvůj komentář po půlroce, jenže Timo je v hajzlu rok a na Euru to jen potvrdil...

Reagovat
RKBoy

záleží na tom o akého hráča ide a čo predvádzal kým sa kúpil.. Timo rozhodne nezažil tak katastrofálny rok aby sa tu nad ním lámala palica a tú kvalitu má, maximálne ho to postavilo do situácie kedy sa proste už musí predviest naplno.. táto sezona bude prenho zlomová.

Reagovat
Arbiter

No pokud přijde Lukaku, tak to pro něho bude spíš poslední hřebíček do rakve...

Reagovat
RKBoy

može byt, tá konkurencia na tie 3 posty je ohromná a minimálne jeden hráč si to na konci sezony odnesie.

Reagovat
Svatej

Alespson by byl na hrotu fotbalista

Reagovat
Arbiter

si na to vyděláme prodejem nějakého Drinkwatera třeba

Reagovat
O.Giroud

alebo Babu Rahmana

Reagovat
salami

Ale zacinal strasne brzo, nedivil bych se, kdyby sel po 30 podobne jako treba Rooney fyzicky do kopru, navic sklony k nabirani vahy ma. Ale tak jestli vystrili 3 tituly, tak to muze bejt Chelsea sumak.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Arbiter

Je to komické, no... Navíc se divím, že se mu chce zpět

Reagovat
dantetomas

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Tož vítej Romelu

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Grahf

taký lepší heskey

Reagovat
Kucka

Reagovat
icemike

no nic no, vítej doma,Rome

Reagovat
martin.b

Tak to je novej nejdražší hráč historie ne, cca 35+90+85+115 během 8 let

Reagovat
Mastný Chobot

to iste mi napadlo. Kto ma najviac? Ibra? Alebo Neymar?

Reagovat
Bakary3

Hodne se psalo o Anelkovi, ale ty cifry si nepamatuju a je to uz dyl ten taky prestupoval za rakety

Reagovat
cristiano.K.

nepochopitelný ze všech stran. Možná horší než když si United koupili Pogbu

Reagovat
vladis271

a kde sa vzalo to, že urazu každý útočník stojí nad 100 mega?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Kuco je super fodbalista, skoda, ze nesiel do PL skor

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc will earn around €4m from Romelu Lukaku’s move from Inter Milan to Chelsea due to a sell-on clause #mulive [@David_Ornstein]

Nedluží nám ještě Inter nějaké peníze když ho kupovali nebo už to doplatili?

Reagovat
Grahf

tuším 40m nám ešte idú

Reagovat
smazaný uživatel

Za to by jsme mohli koupit to DM

Reagovat
Busby babes

zadnej hrac se dneska nekupuje za hotove

Reagovat
TopinB

Dle Athleticu Chelsea kupuje Lukakua za cash

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho vidis?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku deal done

Reagovat
FiX

Jedinej důvod proč mám tenhle tým rád je Ben Foster na YouTube

Reagovat
Wazza228

Tak, po dnešní prohře s Liškama by mohlo City zkusit urvat Messiho

Reagovat
Hlahart

Já hlavně doufám, že se tím lišky neuspokují a napálí něco za Baillyho (nebo Jonese, nebo oba ).

Reagovat
O.Giroud

to by im chybalo, stoperi co su furt zraneni

Reagovat
Hlahart

do rotace na marodku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Wazza228

Dal bych jim to jako zvýhodněný balíček. Třeba i s Pereirou a na obratem můžou poslat Ndidiho.

Reagovat
cristiano.K.

ale bude to výhra pro lišky

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne angazma na zaver kariery nekde takovy ted chybi sparte

Reagovat
r.mrazik

Ravel k Rooneymu do derby

Reagovat
Whitemedia

Mourek v přípravě rudá karta a k tomu rudou viděli i tři jeho hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Ta show začíná tentokrát brzy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

OT Kane

City ITK on BlueMoon said this in response to a post about Spurs not willing to negotiate and wanting £160m:

"That stance has changed in the last 48 hours.

Spurs will accept a reduced base figure but the add-ons are very achievable.

Would take it closer to what they want, but if we win the Champs League, we would be happy to pay it, anyhow.

They also want a scoring bonus."

Reagovat
ajouki

Hlavy vychladly a přestup je blíž než kdy jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku do Chelsea, Kane do City

Cesta k Haalandovi příští rok volná

Reagovat
Kopac

Urcite sa mu sniva ako hra pod Olem

Reagovat
r.mrazik

Určitě ano, když už pod ním hrával

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

proc by ne? vy tu mate fakt uplne dementni nahlizeni na OGS.

Reagovat
VTID94

City fans ako hral včera Jack? Diki

Reagovat
John Obi Mikel

Řešil se tu někde superpohár?

Reagovat
JollyJoker77

Takže nakoniec 130 + Silva ? Radšej by som bol za Laporte ale tak nič budeme musieť ísť po Skrniarovi keď je v Interi výpredaj ...inak ak Aguero zruší zmluvu okamžite podpísať ...

Reagovat
JollyJoker77

Back in Argentina, journalists close to the Lionel Messi entourage asked about speculation that #Tottenham would attempt to sign Messi as they faced losing their own talisman Harry Kane.

- @TheAthleticUK fajnovo som sa pobavil

Reagovat
RKBoy

ja som sa pobavil už na tom Silvovi vyššie.

Reagovat
JollyJoker77

Neviem prečo Silva je priemerný hráč ...

Reagovat
Svatej

Jen je lepsi nez cokoliv, co jste kdy v klubu meli no.

Reagovat
JollyJoker77

Appearances 131

Goals 21

Assists 24 si snáď robíš piču

Reagovat
Svatej

Lol

Jak tu furt nluvis o vymene za obrance a predtim o Kantem, tak usem mel vzato, ze mluvis o Thiagovi, ne Bernardovi.

Reagovat
Kucka

To jsem myslel, že má mnohem víc asistencí, slabota.

Reagovat
RKBoy

wau.

Reagovat
jk

Jestli to je na The Athletic, tak to musí být pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by Slepice podepsaly Kuna s Messim?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele