Kromkamp: Vím, že jsem dostatečně dobrý pro PSV

05.03.2009, 15:55
Aktuality
Hodně mizerou sezonu letos prožívá Jan Kromkamp. Jeho PSV Eindhoven se příliš nedaří, lépe na tom není ani sám hráč. Nizozemského obránce často brzdí zdravotní problémy, sebevědomí mu ale nechybí a hodlá se prosadit do základní sestavy...

"Tahle sezona je pro mě samotného hrozná. Měl jsem smůlu a potkalo mě několik zranění. Není to tak, že bych nechápal rozhodnutí trenéra nechat mě sedět na lavičce. Každopádně jsem zklamán tím, že nehraji. Chci pravidelně nastupovat za první tým a dokázat trenérovi, co ve mně je. Vím, že jsem dostatečně dobrý pro PSV," prohlásil Kromkamp.

Kromkamp letos zasáhl jenom do šesti ligových zápasů, v součtu s Ligou mistrů na svém kontě pouhých osm startů. Trenér Dwight Lodeweges jeho služby nevyužívá a na pravou stranu obrany staví Jasona Culinu. Ten se po letošní sezoně vrátí do Austrálie a bude hájit barvy klubu Gold Coast United, Kromkamp ovšem vyhráno mít nebude - v Nizozemsku se mluvilo o zájmu PSV o Paula Verhaegha z Vitesse.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Bakary3

No na to, že hrál za Villarreal , pak Liverpool, tak teď teda nic moc, je čím dál tim horší..

Reagovat
smazaný uživatel

jentze on tam moc nehral......nevim jak ve Villarealu,ale v Liverpoolu moc nehral.......

Reagovat
smazaný uživatel

Culina na pravom beku ? Nie je to nahodou utocnik,ci pohrot ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele