Krkić bude znovu bez práce, v Japonsku nedostane novou smlouvu

29.12.2022, 16:22
Aktuality

Bojan Krkić si rok a půl pobyl v Japonsku a před sebou má další stěhování. Už dvaatřicetiletý útočník končí v celku Vissel Kobe, v závěru ledna mu vyprší smlouva a vedení mu novou nenabídne...

"Rozhodli jsme se neprodloužit s Bojanem Krkićem smlouvu platnou do ledna 2023," sdělil japonský klub bez uvedení konkrétních důvodů.

Krkić se do Asie vydal loni v srpnu a na soupisce doplnil například Andrése Iniestu. Za Vissel odehrál celkem 26 soutěžních zápasů, v nichž zaznamenal jen jednu branku.

"Adaptoval jsem se na kulturu této země a lásku společně s respektem cítil ze všech stran. Za to všem moc děkuji, bylo mi umožněno se rychle adaptovat. Moje výzva ve Visselu Kobe končí, ale krásné vzpomínky mi zůstanou," rozloučil se Krkić.

Krkić je odchovancem Barcelony a platil za velký talent světového fotbalu, potenciál ale nedokázal naplnit a podepsaly se pod to i opakované zdravotní problémy. Během kariéry si zahrál i za AC Milán, AS Řím, Ajax, Stoke, Mainz, Deportivo Alavés a Montreal Impact.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
Tommy$

Sushi

Reagovat
VojtovaChelsea

nový messi

Reagovat
Pablos

Husí Krkič

Reagovat
Coutinho10

Čau, směrem k CZ fantě a složitější orientaci v Eurofotbal.cz minilize, kdy se začínají objevovat lidi, jak jsme řešili, že nemají názvy týmů podle svého EF nicku, tak jako nejlepší možnost vidím po směru myšlenek super lig se přidat ještě do jiný miniligy, o který bude vědět jenom nás pár a to je liga s názvem:

VIP EF Super League

https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/souteze/1955

Tak budu rád, když se taky přidáš, ať to máme přehledný, díky moc

Reagovat
Pablos

Super OK

Reagovat
One-Real

Reagovat
Salfovic

Božan

Reagovat
Mass

Mr. Hype

Reagovat
Desmond

Škoda ho, tlak na něj byl opravdu neúnosný. Ne každý ho zvládne. Nebyl to žádný hype, nebyl to žádný flákač. Potenciální obrovský hráč, kterého zradila psychika

Reagovat
Csaplárova past

V čem ho jako psychika zradila? Balotelli byl labilní ve všech směrech a za dva roky dokázal víc než Krkič za deset životů ...

Reagovat
Gazdo

Bojan mal ale depresie a zosypal sa z toho. Mal velke psychicke problemy a chcel skoncit s karierou

Reagovat
Desmond

V tom, že zkrátka nezvládl ten tlak, který na něj celé Španělsko hodilo? Cpát ho do škatulky nového Messiho, v 17 letech ho absolutně fyzicky vyšťavit... Porovnání Balotelliho a Bojana je tady úplně vedle

Reagovat
Rudnevs

Balotelli bol skorej opačný prípad, ten mal psychiku v podstate dobrú a sebavedomia až moc, len nesprávnu disciplínu. Bojan mal depresie.

Reagovat
Felitel

Reagovat
Milan.B

Halilovic je podla mna vacsi prepadak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč byl snad vymyšlený, já ho nikdy nikde neviděl hrát , on byl jak ten brazilec Kaiser

Reagovat
PtákOhnívák

Není, Halilovič byl jen další z řady přehypovaných dorostenců, co na velkej fotbal neměl...

Bojan si alespon čuchnul. A kdyby se nesesypal psychicky, mohl mít tu kariéru rozhodně daleko lepší, než jak to nakonec dopadlo. Druhej Messi určitě né...

Reagovat
Rudnevs

Vacsi prepadak v tom, ako nakoniec dopadol. Bojan aspon par sezon odohral solidne a za dobre kluby. A stale doteraz aspon hral za ten Vissel, co je dost dobra adresa. Ale futbalovo mal teda na ovela viac nez Halilovic.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Sales

Ve Stoke mě bavil

Reagovat
Kucka

Reagovat
Felitel

Celej ten jejich tým byl tenkrát fakt zajimavej. Afellay, Shaqiri, Butland, Crouch, Bojan...

Reagovat
Kepy_FCB

Se nakrkne

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdá v AS byl výborný. Další z hráčů, u kterých lze jen dodat "škoda"..

Reagovat
technecium

Pokud vim, treneri v Barce ho meli za vetsi talent nez Messiho...

Reagovat
Desmond

Nevim jestli za větší, ale Rijkaard byl z něho úplně udělanej. To je pravda

Reagovat
Pedro10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele