Krejčí vsadí v říjnových duelech jednadvacítky na osvědčená jména

30.09.2020, 12:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
doshcz

když kouknu i mezi ty náhradníky, tak budoucnost zdá se býti slibná

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci snad papírově lepší než A tým. V záloze určitě.

Reagovat
OTASi

to říkáme každou generaci

Reagovat
Hunt

No nevím, ale bez Hložka mi ten útok tak silný nepřijde. Je to lepší než v minulých letech, ale moc hráčů, kteří by měli na to hrát v top ligách na dobré adrese tam tedy nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tu komunikaci mezi U21 a A týmem, tady jde o postup na EURO a Hložek mohl být jednou z hlavních opor. Místo toho bude radši čekat na nejistý start v bezvýznamných přátelácích áčka. Jasně že potřebuje sbírat zkušenosti, ale těch nejvíc získá v zápasech, kde jde o všechno - byť "jen" s vrstevníky...

Reagovat
Stannis Baratheon

i ty vrstevníky bych dal do uvozovek, protože je o 2 kategorie níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že starty za "A" národní tým zvyšují jeho cenu podstatně víc než zápasy za U21 a to i přes ti, že jde pouze o přáteláky....

Reagovat
smazaný uživatel

Cenu možná ano, ale představitelům národních týmů by mělo jít v první řadě o dosahování sportovních výsledků a rozvoj hráče, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V ideálním světě "by mělo" ... vítej v tom reálným světě, kde jde úplně o něco jiného ...

Reagovat
kilobyte

U21 je jen přípravka pro áčko, něco jako B tým.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nevyplatilo by se tedy napnout všechny síly, aby se kvalifikovali na Euro a mohli se tam připravovat proti těm nejlepším?

Reagovat
kilobyte

Podle mě je lepší tam zkoušet nové hráče. Hložek už je pro repre hotový.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušet? V klíčové fázi kvalifikace?

Reagovat
kilobyte

V bezvýznamné soutěži. Velké repre výsledky mládeže moc nezajímají, proto jsou tam kde jsou.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Reggie

Dokáže někdo vysvětlit, kde se tam pořád bere ten Šašinka? Když sleduju zápas U21, tak tenhle hráč je tak o 2 levely jak technicky, tak fotbalově, oproti ostatním. Proti Chorvatsku na podhrotu to byl snad vtip a tom nemluvím o "10" na zádech, to už je výsměch . A mám takový pocit, že chlapec si myslí, že je minimálně Ibrahimovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho v nižších kategoriích a tam byl dobrej. I na Slovácku se mu dařilo.

Reagovat
Reggie

Upřímně... Já ho viděl jeden z prvních zápasů týkle kvaldy, dával tuším i gól z penalty. A říkal jsem si, že je to zajímavej hřáč, přišlo mi, že míč mu vůbec nepřekáží, důraz, síla, slušná rychlost. Ale teď jsem ho viděl 2x po sobě a byla to katastrofa. Tak buď jsem si ho ze začátku nějak idealizoval nebo šel strašně dolů a nebo je brutálně z formy. Každopádně mezi těma klukama momentálně nemá co dělat.

Reagovat
veikko

Šašinka to v sobě má, ale je bohužel úplně z formy. Stejnou neformu má ale i Drchal, já osobně bych vsadil na Růska jako jedničku v útoku, ten mi přijde z těch tří momentálně nejlepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele