Krejčí po prohře v Liverpoolu: Nebyl to náš, ale hlavně můj den, beru to na sebe

15.03., 09:59
Aktuality
Ladislav Krejčí (© AFP)

Kapitán Ladislav Krejčí vzal debakl Sparty 1:6 v Liverpoolu v odvetném osmifinále Evropské ligy na sebe. V rozhovoru s novináři prohlásil, že to nebyl jeho den. Doufá, že obhájce českého titulu porážka zocelí.

Pražané před týdnem doma prohráli 1:5, herně ale proti největšímu favoritovi soutěže nepropadli. Na Anfieldu ale prohrávali po 14 minutách už 0:4, u druhého gólu Krejčí špatně rozehrál.

"Nebyl to náš, ale hlavně můj den. Úvodní momenty nás dostaly na kolena, za což beru zodpovědnost. Bohužel se to těžko vrací zpátky s takovými týmy. Občas takové momenty v životě přijdou, je třeba se s nimi poprat. Není to teď nic jednoduchého vám k tomu po zápase něco říct," řekl Krejčí.

"Chyby pramenily z individuálního rozhodování a potom samozřejmě z kvality soupeře. Hlavní jsou ale naše chyby, především moje. Beru tohle na sebe. Dalo nás to dolů a potom se to těžko chytá. To je život," uvedl čtyřiadvacetiletý reprezentant.

Po čtvrté inkasované brance myslel na hodně věcí. "Už asi k tomu víc nemám. I tak se snažíte bojovat dál, ale v těhle situacích je hodně z nás poprvé. Doufám, že nás to do budoucna zocelí a pomůže nám to v dalších výzvách a zápasech v evropských soutěžích," podotkl Krejčí.

Letenští nevyhráli čtvrtý soutěžní zápas po sobě a poslední tři prohráli se skóre 2:15. Mezi dvojzápasem s "Reds" prohráli v Plzni 0:4, čímž vyrovnali svou nejvyšší porážku v samostatné lize.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
dextroza_m

Nebyl no...

Reagovat
delfin

Reagovat
kilobyte

Po dlouhý době jsme rád za repre pauzu. Teď zvládnout nějak Hradec a pak se dát do kupy.

Reagovat
ouninpohja

No, trochu se bojím plichty.

Reagovat
kilobyte

Hrajeme doma. Dost budou chybět Kairinen a Preciado. Ale proti Hradci by si měl tým poradit i bez nich. Tady věřím, že to urve útok individuální kvalitou.

Reagovat
PP

ten los máte jednoznačně lehčí než Slávka..

Reagovat
ouninpohja

Týden

Reagovat
vceradnesazitra

Průměr 5 obdržených golů za zápas, nový standard Spartičky

Reagovat
FC Porto FC

Ty góly byly komický, jednou jim to nahrajou pak se nechá obrat pak podklouzne, a všechno kolem svého vápna

Reagovat
Nuno čomes

Tak dát Zeleného na CB byl výborný tah.

Reagovat
Salfovic

Nejlepší byl ten, jak Krejčí vyběhl někam do prázdna a pak uklouz

Reagovat
Mönchengladbach

S tou Sevillou to moc nevidím.

Reagovat
Perzifláž

to už je podepsaný

Reagovat
ACSMan

Ramos Krejčí nemá kam

Reagovat
Uwe háže buly

Gironou ne?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kvalitou má spíš tak na Valladolid

Reagovat
lampas

Ten místo zahraničí půjde za rok zpátky do Brna, jestli bude hrát takhle dál.

Reagovat
PitchingWedge

Uz sa niekedy nieco zmenilo tym ze to hrac zobral na seba?

Nech odstupi!

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
oli9

Zaplať za ten kolotoč. Ještě že o víkendu nehraje mu se bude točit hlava ještě v neděli

Reagovat
GrimeBaller98

Kdybys byl humble a ne nafoukanej debilek bez sebereflexe a zaroven nerikal v rozjety sezone, ze chces do zahranici, tak by mi te i mozna bylo lito. Ale za posledni 2-3 tydny mi zacal by extremne nesympatickej. Za jeho nynejsi formu nema v repre co delat.

Reagovat
Ross Geller

Ať ho už Priske posadí, vždyť poslední zápasy hraje příšerně... Stejně je zajímavé, jak se najednou obrana Sparty rozsypala, Krejčí a Panák totálně bez formy. Sorensen už také není tak jistý jako před pár měsíci a pak už zbývá jenom Vitík. O Zeleném raději nemluvím, to je levý bek, ne stoper.

Reagovat
ratusek

Krejčí je hlavou jinde, proto dělá čím dál víc chyb

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele