Krátké zprávy z evropských lig

19.08.2002, 19:23
Aktuality
Trenéru Gussovi Hiddinkovi se povedl úvod mise v PSV Eindhoven dobře, i když ve finále nizozemského Superpoháru prohrál s Ajaxem. Začátek ligy se Hiddinkovi, který dovedl Koreu až do semifinále MS 2002, ovšem povedl dobře. PSV, jež Hiddink vede, vyhrálo na hřišti Excelsioru 2:0. První kolo holandské první ligy bylo úspěšné pro českého reprezentanta Tomáše Galáska, svému Ajaxu pomohl jedním gólem k výhře 3:1 nad Utrechtem. Vítěz minulého ročníku Poháru UEFA, Feynoord Rotterdam, porazil Nijmegen 2:0.

Nejvyšší skotská fotbalová liga má zatím stále stejný scénář: Celtic opět vyhrál rozdílem třídy, 5:0 nad Dundee United, a konkurenční Rangers si poradili na hřišti Hibernians, vyhráli 4:2. Těmto dvěma skotským klubům by asi doopravdy prospěl přestup do anglické ligy. Soupeř Sparty ve 3. předkole Ligy Mistrů, belgický Genk, vyhrál na hřišti Antverp 4:2.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1325)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele