Krajčík v nominaci Slováků

19.03.2008, 14:45
Aktuality
V nominaci trenéra slovenské reprezentace Jána Kociana pro přátelské utkání proti Islandu figuruje jediný fotbalista z české Gambrinus ligy - slávista Matej Krajčík. Liberecký Petr Šinglár se dostal mezi náhradníky.

Nominace Slovenska>

Brankáři: Mucha (Legia Varšava), Senecký (Ankaraspor).

Obránci: Čišovský (Petržalka), Ďurica (Saturn MO), Hubočan (Petrohrad), Krajčík (Slavia), Škrtel (Liverpool).

Záložníci: Borbély (Temešvár), Čech (FC Porto), Hamšík (Neapol), Jež (Žilina), Sapara (Rosenborg Trondheim), Štrba (Žilina), Šesták (Bochum).

Útočníci: Hološko (Manisaspor), Mintál (Norimberk), Vittek (Norimberk), Jakubko (Saturn MO).

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Laneey

Matěj Krajčík si nominaci určitě zaslouží, i když udělal hrubku proti Bohemce je obrovskou oporou Slavie a určitě bude Slovenské reprezentaci velmi platným hráčem

Reagovat
havrys99

Senecký - Čech,Ďurica,Škrtel,Krajčík - Borbély,Hamšík,Sapara,Šesták - Mintál,Vittek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele