Kozáčik má dvě práce, o gólmany se bude starat i v reprezentaci

12.09.2022, 12:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (61)

Přidat komentář
$dolar$

Reagovat
Pablos

Zrovna v repre mi příjde, že to je úplně jedno kdo tam je na takovou funkci... respektive tam by stačil noname týpek co by jim dělal komparz na to individuálně každému kopírovat trénink na, který jsou zvyklý z klubu.

Reagovat
Martin9719

Pěkná blbost.

Reagovat
kattos

Reagovat
PH8

Hlavně teda souhra s obrannou dvojicí, taktické pokyny od trenéra, zapojení při rozehrávce, postavení při standardních situacích a výkopy by byli blázni kdyby nějak zbytečně řešili v reprezentaci

Reagovat
Pablos

jo no to je fakt, trošku mi to nedošlo

Reagovat
$dolar$

Ale neprehanej.

Reagovat
PH8

Chtěl jsem nějak reagovat, ale vidím combo Plzeň - Tottenham a vím že je to zbytečné

Reagovat
$dolar$

Tobe uz tam chybi jenom Juventus a mas veskery kombo zmrdu.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
PH8

Tak teď chápu, proč tě tu obecně lidi považují za největšího hlupáka

Reagovat
Pablos

Kily kde tě máme ? Potřeboval bych to smazat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu.

Reagovat
vanGomm

Dvě práce?Tak to bude potřebovat nyní víc lidí.Na druhou stranu když bude někdo v práci od 6:00-22:00,tak tak zase tolik neutratí.Před 6:00 a po 22:00 už moc obchodů otevřeno nemá.No a vlastně ani neprotopí

Reagovat
kilobyte

Stačilo by, aby spousta těch vyžírek, co chodí demonstrovat, si našla aspoň jednu práci.

Reagovat
$dolar$

Zmrdi z milionu chvilek to uz nemaji zapotrebi, ostatni debilci jim naposilali prachy.

Reagovat
kilobyte

A jak myslíš, že je financovaný Vrabel a spol.? Z peněz těch, co šli demonstrovat, že žijí v chudobě.

Reagovat
$dolar$

A co ja s tim?

Reagovat
kilobyte

Jen pro tvoji informovanost.

Reagovat
$dolar$

A ta chamrad z Milionu chvilek je financovana nama vsema, protoze jim jejich kamaradicci v politice pak najdou mistecka v ruznych neziskovkach.

Reagovat
kilobyte

A z čeho myslíš, že se platí třeba nemocenská Majerové a Volnému? Chamraď z MCh aspoň předstírá práci, ale tenhle výkvět předstírá nemoc, aby dostával peníze.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
kilobyte

Reagovat
PH8

Za to že nemáš na plyn už vůbec nebojíš se říci,

může unie, neziskovky a hlavně uprchlíci.

Reagovat
$dolar$

Tak ten byl dobrej. Tos vymyslel sam?

Reagovat
PH8

To je písnička, ale to ty nemůžeš znát když není od ortelu

Reagovat
Pan.Antonin

Totální nasazení.

Reagovat
PH8

Reagovat
verv

neziskovky nesmí chybět

Reagovat
PH8

Reagovat
Anetis92

Nechci házet všechny demonstranty do jednoho pytle.

Ale přijde mi, že 99% z nich jsou týpické lopaty jak z Výměny manželek, celej dospělej život nemaj, co do huby, exekuce kam se podíváš, vyhulování 1krabičky denně, finanční gramotnost na úrovni 3-letého dítěté a stěžování si jen na systém, jak jsou na tom špatně.

Ale motivace najít si lepší práci nikde.

Reagovat
kilobyte

Tak já primárně nemyslel ty, co přišli demonstrovat, ale ty, co to svolali a využívají toho k zviditelnění. Třeba Majerová, když se nedostala do PS, tak najednou zjistila, že je těžce vyčerpaná a musí do pracovní neschopnosti.

Reagovat
PH8

Já nechápu, jak vůbec může být na jednom pódiu šéf odborářů = hlavně pomozte firmám a zaměstnancům a zatvrzelý komunista z minulého režimu = znárodněte firmy

Reagovat
$dolar$

Stredula tam nebyl, tak proc lzes?

Reagovat
PH8

V tomhle máš pravdu, moje chyba, on jen kritizoval na internetu a pohrozil vlastní demonstrací

Reagovat
verv

Ten akorát zneužívá odbory k prezidentské kampani no

Reagovat
PH8

Příště je rovnou nazvi třeba chamrať Prostě je to nizkoprijmová skupina lidí, která si nedělala rezervy (spíš dluhy) a teď nemají jak přežít zimu a musí něco dělat... Já tu mentalitu moc nechápu, ale chápu že to tak někdo prostě má no. Pak znám ještě lidi co mají nižší příjmy protože jsou loajální a těch je mi líto.

Reagovat
ratusek

Kdo měl zálohy třeba pět litrů a přišly mu ted zálohy na dvacet, tsk mu nepomůžou ani sebevětší rezervy.

Reagovat
PH8

Nevím no, podle mě je normální mít rezervu 2-3 platy. Nebo minimálně třeba 100k, kdyby se něco takového stalo.

Reagovat
$dolar$

Akorat ze neni normalni platit 20k za energie.

Reagovat
PH8

Normální Protože zažíváme úplně normální situaci v současné době

Reagovat
ratusek

a splátky hypoték? když má někdo platit o 15 tisíc víc za elektriku a třeba o 10 tisíc víc za hypotéku na 5 let, tak ti na to nebude stačit ani ta 100tisícová rezerva. Což drtivá většina lidí ani nemá

Reagovat
PH8

Říkám že 100 tisíc je minimum, spíš aspoň tak 2-3 platy. Hypotéka a zdražování je samozřejmě druhý problém, ale stejně jsi se 100k, pokud tě teda nevyhodí z práce, schopnej to přečkat. Jasně že to drtivá většina nemá, proto se o tom bavíme, že nedělali rezervy.

Reagovat
$dolar$

Ty mas hodne zkresleny predstavy o platech.

Reagovat
Pablos

úplně mimo ten kluk

Reagovat
Pablos

Nechceš jít do politiky, tam člověk odtržený od reality náramně zapadne Jako oká já beru třeba slušnej plat, ale fakt jako vím, že plno lidí bere max do 25tis... a světe div se ono je to dnes na vyžití z vejplaty do vejplaty, co tam chceš dělat za rezervy ? Jako jasný taky nesnáším způsob života na dluh, já žádné nemám a nic nesplácím ani, žiju na to co mám... pokud je někdo v koloběhu dluhů a exekucí ok, ale když někdo prostě normálně chce žít, tak kurva mnohdy to není fakt na vůbec žádné vyskakování, nechápu tvůj pohled.

Reagovat
PH8

Hale průměrný plat je cca 35 čistého a počítám, že v rodině jsou 2, pokud mají zálohy 20 tisíc.

Už cca 2-3 roky se o tom mluví, že se blíží nepříjemné problémy a lidem se na platy nesahalo, nezvyšovala se nezaměstnanost, času bylo podle mě teda dost.

Reagovat
Pablos

Vycházet z průměrného platu je blbost, když není reálný u většiny lidí o kterých se bavíme. Věř mi, že se to normálně pohybuje okolo těch 20tis čistého.

Reagovat
PH8

Nástupní platy na pozice, kde není potřeba absolutně žádná kvalifikace a stále mají podstav je cca 25k čistého, takže to beru jako že je spodní možnost každého člověka, co chce pracovat 40 hodin týdně. I medián mezd je přes 30. Naopak průměrné nezbytné náklady člověka (stejně jako u mezd nadhodnoceny bohatší skupinou obyvatelstva) jsou stále někde kolem 15 tisíc Kč/měsíc. Prostě dvoučlenná rodina by měla být schopna nějakou rezervu udělat.

Reagovat
Pablos

Zrovna jak jsem to odeslal, tak jsem si pak říkal, že jsem to podstřelil, že to bude spíš tak 25tis. A jako upřímně mě tahle debata moc nebaví... i když ti dám za pravdu, že ty rezervy by dvoučlenná rodina měla udělat, ale někteří prostě nejsou dvoučlenná rodina, to taky nelze zprůměrovat... ale to je fakt jedno, jde o to, že jsem chtěl jen reagovat na to, že se mi tvé představy o platech zdály nadhodnocené, ale jinak bych to ukončil už.

Reagovat
PH8

nazdar!

Reagovat
Pablos

Ale jako samozřejmě, že je důležité si dělat rezervy... já ti jen říkám, že plno lidí žije z výplaty do výplaty, protože na to prostě nemá dělat ještě rezervy.

Reagovat
PH8

Pokud teď začnou lidi dělat rezervy a případně ukládat peníze do zlata/zahraničních měn, tak to bude naopak ten největší problém, co nás všechny zadluží na 1431241324 let

Reagovat
Uwe háže buly

No normální to teda není, je to spíš ideální. Pro rodinu s dvěma dětmi a více, která bydlí třeba mimo krajský nebo okresní města je to spíš nereálné, pokud se jedná o průměrně vydělávající.. letos spoustě lidem vzrostly náklady na hypotéku a do toho ještě energie, do toho se zdražily potraviny, benzín. Ani 100 tisíc ti nestačí.

Reagovat
PH8

Dobrý den, pane Uwe, děkujeme za vaši zprávu, nicméně tato diskuse již byla ukončena uživatelem Pablos. S pozdravem, PH8

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
AnthonyR

Tak Matúšovi od října končí fixace elektra, tak holt musí na brigády. Není sám, je nás víc takových

Reagovat
db18

To aby se po každé repre pauze v Plzni nechal znovu zaučit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele