Kovač se po dvou ztrátách zlobil na své hráče

07.09.2015, 17:50
Aktuality
Dva hodně nepovedené zápasy za sebou má reprezentace Chorvatska, která v kvalifikační skupině H spadla z prvního až na třetí místo. Svěřenci Nika Kovače nejprve jenom remizovali 0:0 v Ázerbájdžánu, včera pak prohráli 0:2 v Norsku...

Chorvatsko bylo ještě minulý týden na vedoucí pozici, v tuto chvíli se ovšem dívá na záda jak Itálii, tak i Norsku. Na lídra skupiny ztrácí čtyři body, manko na severský tým je dvoubodové.

"Na důvody těch výsledků byste se měli zeptat hráčů. Můj tým a já jsme svůj díl práce odvedli, ale svou práci musí odvést také jedenáct hráčů. Tým musí hrát na sto procent, jinak nelze vyhrát proti Ázerbájdžánu ani Norsku," zlobil se po utkání v Norsku Kovač.

"Hrát za národní tým není stejné jako nastoupit za klub. Každý se dnes musí zeptat sám sebe, zda hrál dobře. Norsko si výhru plně zasloužilo, bylo skvělé a my byli nejhorším týmem na trávníku. Soupeř ukázal větší touhu a srdce," dodal.

Chorvatsko v říjnu hostí Bulharsko a kvalifikační cyklus končí na Maltě. Pokud tentokráte splní roli favorita a Norové senzačně neztratí v domácím prostředí s Maltou, budou Chorvati v posledním hracím dni na dálku držet palce Itálii, která 13. října hostí Norsko.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lepší fotka by nebyla? Takhle se asi netvářil

Reagovat
Kily

co teď?

Reagovat
Paul Anka

Vidím, že skáčeš jak píská.

Reagovat
smazaný uživatel

jugoslavci

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou v pohodě lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Když vidím naší skupinu v kvalifikaci na MS2018 tak to bude docela hustota. Němci jsou wordl class, Norsko a Severní Irové blízko od ME a i Ázerbájdžán nehraje špatně ve skupině, kromě výprasku v Chorvatsku.

Reagovat
oli9

Možné je všechno i to že toi povedou suveréně Irové. Budmě rádi za to v jaké jsme skupině... jsou tam daleko daleko horší skupiny jako

A: Nizozemsko, Francie, Švédsko, Bulharsko, Bělorusko, Lucembursko.

Skupina I: Chorvatsko, Island, Ukrajina, Turecko, Finsko.

to jsou teprve smrtáky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
skorpikk

To je hroznej alibismus Já všechno udělal dobře jen hráčům to nejde

Reagovat
forma

Prej soupeř ukázal větší touhu vždyť Mandžukič nddal asi 4 tutovky a Norové dali dva góly přez kopírák

Reagovat
fabec1222

Joseph Gordon-Leviit

Reagovat
smazaný uživatel

nene, vubec mu není podobný

Reagovat
Largo

To teda je

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej herec, ale proc ho tady zminujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatsku chybí možná lepší obrana lovren je nula srna je starej a pak tam nikdo není jinak záloha útok bomba a golman solidní lepší než náš tankista

Reagovat
smazaný uživatel

Snad postoupí,je to sympatická země a světu dala dost skvělých hráčů. Ten Lovren....Lyonu ,Southamptonu zářil,pak jako by se svezl s celým Liverpoolem a šlo to dolů.

Reagovat
Uwe háže buly

Nesouhlasím, obranu maj hodně dobrou, akorát nefunguje dohromady, chyba nebude v kvalitách hráčů..

Srna je možná starší kus, ale pořád širší světová špička, kdyby se něco stalo, muže za něj klidně hrát Vida, což je taky hráč, kterej třeba v naší repre vubec neni.. Na stopera maj supertalent Jedvaje, Strinice a Corluku, ne jen Lovrena z formy.. existujou podle mě týmy s daleko horšíma hráčema v obraně, který ale dostávaj méně gólů.

Ono ani dopředu to moc nefunguje, poslední 3 zápasy dali jen jeden gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele