Koundé: V průběhu letošního léta možná budu muset změnit klub

30.05.2021, 23:25
Aktuality
Jules Koundé (© AFP)
Sevilla se v závěru sezony nakrátko zapojila do boje o španělský titul a velký podíl na jejích velmi dobrých výsledcích měl i Jules Koundé. Stále teprve dvaadvacetiletý obránce si díky výkonům vysloužil pozornost bohatších klubů a jeho jméno je terčem spekulací, sám fotbalista něco takového do budoucnosti nevylučuje...

Koundé přišel do Andalusie předloni z Bordeaux a kontrakt mu běží do června 2024. Jeho výkony sledují Real Madrid, Arsenal nebo Manchester United, zájem má i PSG.

"V průběhu letošního léta možná budu muset změnit klub, o ničem jsem se zatím nerozhodl," prohlásil.

"Mým cílem je dostat se jednoho dne do skvělého klubu, abych se mohl i nadále zlepšovat a vyhrávat trofeje. Abych si na začátku každé sezony mohl říct, že jasným cílem je vyhrát konkrétní trofej. Jednou kvůli tomu možná budu muset přestoupit, ale to v tuto chvíli není relevantní otázka," dodal.

Koundé si vysloužil pozornost předních klubů Evropy a zaujal i trenéra francouzské reprezentace Didiera Deschampse, který hráče zařadil do nominace na mistrovství Evropy. Koundé na první start za seniorský národní tým stále čeká.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
CHONG

OT: Co říkáte na složení PO pro postup do LL, za mě perfekt, jenom škoda, že se madridské kluby střetnou hned v prvním kole, tajně jsem doufal, že by si to mohly rozdat až ve finále, ale na druhou stranu, aspoň je jistota, že v tom finále jeden bude.

Reagovat
Jordi Alba

Nakonec tam asi postoupilo to nejsilnější, co mohlo. Vyloženě favorit tam není, ale nejsilněji vypadá Leganés. Osobně tam vidím šanci pro Gironu jenom v případě, že bude hrát Stuani, kterej za těch pár zápasů je stejně nejlepší střelec týmu. Almería je takovej až moc nevyzpytatelný tým, oni zahrajou jednou parádně a jednou příšerně, navíc těžko říct, jak by vypadal jejich potenciální tým pro LL, když mají snad půlku kádru půjčenou jenom na hostování, ale tak třeba to ten Turki Al-Sheikh plánuje překopat od základů.

Reagovat
noustres

Kundé už letos do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl nekdo ten Zidanuv otevreny dopis? Yikes. Pekne to Perezovi a celymu vedeni nandal.

Reagovat
CHONG

Za mě teda dost ufňukané, každého jiného trenéra by za tuhle sezónu vyhodili (dost možná už v jejím průběhu), jeho chtěl Pérez naopak podržet a on necítí podporu vedení, diví, se, že po té úvodní katastrofě ve skupině LM proběhly nějaké spekulace ohledně jeho odvolání a ještě tam vrší pěkný kopeček alibismu a výmluv o výčitkách, privilegiách a negativním ovlivnění týmu

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele