Koulibaly v létě zůstal v Neapoli, teď navíc prodloužil smlouvu

19.09.2016, 18:08
Aktuality
Kalidou Koulibaly nakonec spojil i další část kariéry s Neapolí. Senegalský obránce měl v průběhu léta zaječí úmysly a oslovila ho nabídka z londýnské Chelsea, vedení italského celku ovšem mělo v plánu ho udržet a to se mu povedlo, dnes navíc došlo na prodloužení smlouvy do června 2021...

25letý fotbalista přišel do Neapole v létě 2014 z belgického Genku a poměrně rychle se zabydlel v základní sestavě. Loni přišel jenom o pět ligových zápasů, letos zatím nevynechal ani minutu a pomohl SSC k dobrému startu do sezony.

Chelsea začátkem července neměla mít daleko k angažování Koulibalyho a o fotbalistovy služby usiloval rovněž Everton, který měl být připraven nabídnout 55 milionů eur.

"Kalidou Koulibaly prodloužil smlouvu s Neapolí do roku 2021. Jsem rád, že Vám tuto zprávu mohu oznámit," sdělil dnes prezident Neapole Aurelio De Laurentiis.

Koulibalyho předchozí kontrakt měl platnost do června 2019 a nová smlouva mu má zaručit roční příjem přes dva miliony eur. Otázkou je, zda součástí dohody je i výstupní klauzule, podle některých zpráv nikoli, jiné prameny zase tvrdí, že Koulibaly bude moci případně odejít do jiného celku za 60 až 80 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neskutečně hnusná černá gorila

Reagovat
olis

ban

Reagovat
Hector17

snad jen pogba je větší prase

Reagovat
Uwe háže buly

Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš na to přezdívku

Reagovat
olis

no som velmi zvedavy ci je to len predlzenie na tuto sezonu a jeho predaj cez leto je uz dohodnuty alebo zmenil nazor a ostal by aj dlhsie, v lete si to nie len u mna dost posral ale ako hraca ho radim k svetovej spicke, tuto sezonu od neho cakam este lepsie vykony

teraz este predlzit s Gabbim, Mertensom, Insignem, Ghoulamom, Hysajom(chyba iba podpis) a stale rokujeme aj s Albiolom - (easy )

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehrava Maksimovic?

Reagovat
olis

lebo este k tomu nebola prilezitost/dovod a musi dohnat kondicku

Reagovat
FuckT

Asi to, co napisal Olis. Ale aby si mal nazor aj od cloveka, ktory je tak paranoidny, ze aj ludia pred nim ho prenasleduju, tak ten nemenovany clovek si po minulej sezone mysli, ze je vcelku mozne, ze Sarri bude zase tocit celu sezonu takmer tu istu zakl. jedenastku, i ked tento rok mu do toho skoci LM a Africky pohar, takze bude nemozne tocit to iste. Ale ta paranoia je trochu oslabena tym, ze Zielinski si uz co to odohral a posilnena tym, ze Insigne uz hral 2 zapasy po sebe zaklad, v poslednom si dokonca Mertens ani len nezahral, co je vzhladom na to, co ukazal a ako nam pomohol v uvodnych fazach sezony nie len nepredstavitelne, ale podla mna aj urazlive voci Mertensovi (teda ak mi nieco neuniklo a nie je zraneny).

Aby nejaky namysleny fagan, co cele leto vyplakaval, ze chce zarabat ako Pablo Escobar pocas svojej najvacsej ery a pritom sa po cely ten cas cele dni tulal po kadernictvach, pedikurach a manikurach, odohral viac ako poctivy chlap ako Mertens, ktory aj mimochodom tuto sezonu zatial rozhodne hra ovela lepsie, tak to je uz na mna moc. Hold, zivot nie je spravodlivy, a ked zajtra nebude hrat Mertens zaklad, tak si pockam na zaber na Sarriho a ostim ho na displeji, ale nadavat na nho nebudem, lebo az na niektore vrtochy (Insigne, za co mozno ani nemoze a tlaci ho do toho klub, kedze je to odchovanec, nech uz je ten potkan akykolvek pokrytec), zatial vykonava excelentnu pracu.

Reagovat
Uwe háže buly

Připomíná mi tím pohybem Boatenga, rozenej stoper a vůdce obrany. V létě pujde do velkoklubu.

Reagovat
off-olda

Stejně jsme ho nechtěli.

Reagovat
Bandita_Harry

Tam uz je, a v lete bude vitaz SA

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Parádny film.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ta hudba

Reagovat
smazaný uživatel

Einaudi je neuvěřitelnej Doporučuju i jít na živej koncert, nedávno byl v Praze. Opravdu top

Reagovat
smazaný uživatel

A amíci potřebujou na to zase udělat remake. To bude propadák

Reagovat
olis

Reagovat
Uwe háže buly

bohužel se to opět chystaj amíci zprznit...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
FuckT

Snad to daju aspon jednemu z tych zopar dobrych reziserov, co tam maju. Aha, vlastne pockaj, toto je rok 2016, a ti uz sou vsichni snad mrtvi, vole. Zostal iba kokotko Spielberg a ten druhy zid, ktory uz neviem ani ako sa vola.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

vypada to tak ze ta zmluva bude asi bez vykupky

Reagovat
FuckT

To znamena, ze ho Neapol ma pravo drzat za akychkolvek okolnosti tak dlho, ako len chce, nie? Teda, minimalne do roku 2021.

Reagovat
olis

ano

Reagovat
FuckT

To je dost dobre, takze nakoniec je asi naozaj spokojny, kedze aj jeho agent to povedal. U mna spokojnost, Koulibaly je kvalita, sebavedomy, v obrane takmer nepriestrelny a jeho rozohravka vobec, ale vobec nie je zla, niekedy nou az velmi prijemne prekvapi.

Reagovat
olis

on je vo vsetkom top, nema slabinu, jedine co ma obcas prekvapi ze na to aku ma vysku niekedy tak nedominuje vo vzduchu ako by clovek ocakaval

ale nerobil by som si nadeje ze si to upratal v hlave a chcel by v Neapole ostat dlhodobo, Chelsea alebo niekto iny v lete ponukne 5 mega plat a zase bude robit bordel pravdepodobne

Reagovat
FuckT

Treba na tie bohate kluby zacat posielat teroristov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele