Kouč Olympiakosu před Plzní nebere za nevýhodu pozdní start ligy

22.07.2019, 20:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
dave30

Já si také myslím, že přípravné zápasy s Nottinghamem, Hamburkem či Dyn. Kyjev nebudou o nic horší než mistráky se Sigmou a Libercem.

Reagovat
Setwo

škoda že Plzeň nehrá odvetu doma... ale aj tak im verím že postúpia

Reagovat
Liquid

takový to když mistr Řecka PAOK dostane téměř finalistu LM Ajax a vícemistr Řecka Olympiakos dostane Plzeň

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
lampas

Reagovat
raduinho

No to je prdel tragéde

Reagovat
Liquid

Nalili ti v Židenicích špatný kalich teplého Starobrna ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Taky PAOK hraje mistrovskou část.

Reagovat
Liquid

ještě tak na jaře jsem si myslel, že bude letos největší šance dostat do LM 2 české kluby, ale teď po losu Plzni nevěřím snad ani na procento, ten kádr Basaksehiru https://en.wikipedia.org/wiki/%C4%B0stanbul_Ba%C5%9Fak%C5%9Fehir_F.K. Robinho, Arda Turan na hostování z Barcy, Inler, Demba Ba, Clichy, v bráně spolehlivý Babacan, pamatuji jak před 2 lety v kvaldě LM v 93.minutě nastřelili tyč proti Seville, skončit to v bráně tak Sevillu vyřadili...měli by si poradit i s Pireem

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Stannis Baratheon

No, podobné hráče úplně běžně ty nejlepší turecké celky mívají, tady jsou dokonce téměř jen ti staří. A rozhodně v poslední době díru do svět neudělali.

Reagovat
rel7

Dost bude záležet jestli se týmu podaří překonat nepodareny závěr sezóny, 1-2 špatné zápasy a můžou klidně skončit, jinak u hráčů co si vypsal tak Ba, Inler a myslím že i Turan často jen seděli, taky odešel kapitán Emre takže bych je oproti Pireu moc nefavorizoval

Reagovat
Andis

Děláš jak kdyby proti ni měla Plzen už hrát....což vůbec nemusí a nemá smysl absolutně ted řešit kádr Basaksehiru

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ostrieĺaný súper, ktorý má skúsenosti z veĺa účastí v skupinovej fáze LM. No, treba sa o ten postup "porvať". Držím Plzni palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele