Koubek zůstává v Ostravě, klubu prodloužil smlouvu o jeden rok

17.05.2010, 13:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (131)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Samé dobré zprávy.

Reagovat
soukup

Baník musí přivést posily bez ohledu na to, jestli někoho pustí, má neuvěřitelně úzkej kádr a jen díky tomu, že až do předposledního kola se mu nikdo nezranil bojoval o poháry, odehrál celou sezónu s nějakýma 13 hráčema, na lavičce skoro nikdo není

Reagovat
smazaný uživatel

Ale klidně stačí jen pár hráčů na lavičku - v útoků není problém - Zeher je poměrně slušná alternativa, ale chtělo by to nějakého univerzála (nebo dva) do zálohy.

Reagovat
Kepy_FCB

"Zeher je poměrně slušná alternativa"

Pro béčko možná...

Reagovat
Radar

Zawada se nějak vytratil a Wojnar potřebuje čas, jinak Greguš není zas tak marný. A Frydrych v Příbarmi nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem právě nedávno uvažoval nad tím, co se stalo se Zawadou - asi nějaká závada. :) Mi se Greguš vůbec, ale vůbec nelíbí. Tak se stopery zas takový problém nemáme - trojka Neuwirth, Bolf, Neves nemám v GL téměř konkurenci. Prostě blbá náhoda, že se dva zranili ve skoro stejný čas.

Reagovat
Radar

Greguš zahrál skvěle proti Brnu, pak to bylo horší, ale je mladý dejme mu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

No čas bych mu klidně dal, ale proti Příbrami bylo vidět, že na hru o titul ještě nemá.

Reagovat
Radar

Tak tež jaký to byl zápas, nervák jak sviňa

Reagovat
soukup

nojo, ale tohle přece nemůže stačit když budete (nebo minimálně chcete) hrát GL,EL a pohár, si představ, že se vám zraní 2 nebo 3 hráči ze základní sestavy, kdo by tam u vás hrál, minimálně do zálohy někoho přivést musíte

Reagovat
Radar

Neříkám, že nepřivedem Petera má na mušce 4 hráče

Reagovat
Radar

"

Majitel klubu Tomáš Petera se také vyjádřil ke změnám v kádru. „Máme tři čtyři hráče vytipované, abychom kádr před pohárovými zápasy rozšířili a zkvalitnili. Zejména začátek ročníku bude pro tým hodně náročný z hlediska počtu zápasů i jejich kvality,“ řekl. Jména posil ale neprozradil: „To by z taktického hlediska nebylo vhodné. Ale jde o hráče, které máme vyhlédnuté delší čas.“"

Reagovat
soukup

jj no doufejme, že to tak skutečně bude

Reagovat
Radar

Snad to nebude flop jako s Hablem

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nezlobil, kdyby to byl někdo z boleslavské dvojice Sylvestre-Mendy. Bolka se opět neprobojovala do pohárů, tak by někoho mohli prodat.

Reagovat
Shevchenko

Zajímalo by mě, jak to nakonec dopadne s Jankulovskim. Z AC nejspíš odejde a Petera s ním počítá, vidím to tak na 60 % že po sezóně jde k nám.

Reagovat
Radar

Kdosik říkal, že chce ještě rok v Itálii vydržet a kajsik jsem četl že by se do Ovy měl vrátit už toto léto

Reagovat
Shevchenko

No v AC už si nekopne. Antonini a Zambrotta mají přednost a pochybuju, že by nějak přestoupil v rámci Itálie. Pokud zůstane, tak bude akorát žrát prachy.

Reagovat
Radar

A tomu vyhovuje

Reagovat
Shevchenko

Měl být nový, ale tady to zase nevadí.

Reagovat
centos

Máš recht.

Reagovat
Radar

" „Máme hráče, kteří jsou neprodejní, ale samozřejmě bychom se jednání o některých jménech nebránili. To ale jen v případě, že za ně trenér bude mít náhradu. Léto po zisku titulu bylo v tomto směru pro mě hodně poučné,“ No jen aby

Reagovat
smazaný uživatel

kecá. Skočí po každé dobré nabídce, co přijde. Ostatní jak všichni ostatní z ligy. tahle hra pro ochozy mu vydrží do začátku přestupního termínu. Pak změní rétoriku na to, že ta nabídka byla tak zajímává, že nešla odmítnout. Ale samozřejmě, že ven se přesná cifra za přetup nedostane, aby mu tu pohádku někdo taky věřil ...

Reagovat
Radar

Taky si myslím to říkal i po úspěšné sezoně 07/08 a kufry si balili Magič, Bystroň a pomalu Svěrky...

Reagovat
soukup

a podle jejich věku a klubů kam šli, tak to rozhodně nebyly nabídky co se nedají odmítnout

Reagovat
Radar

Tak Svěrky prvně odmítl no... a jak nám to rozhodilo rozpočet a to nám ještě 20mega dluží Temešvár.

Reagovat
goodbay

navíc za mageru ještě do ted nemaj prachy

Reagovat
Radar

Ale budou to je 100% jen se čeká až to příjde u CAS na řadu a pokud peníze nebudou ani tak, tak si Temešvár nezahraje poháry.

Reagovat
goodbay

stejně to nechápu, vždytu ut to trvá 2-3 roky?

Reagovat
goodbay

Reagovat
Radar

Rumuni no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Podle posledních 2 odstavců by se měli zachovat všechny silné kluby u nás. Doufám, že i ACS, že Pepík má rozum a nezačně houfně prodávat, to by mi fakt na.ralo

Reagovat
Radar

Hej mě ani ne

Reagovat
goodbay

to věřím

Reagovat
smazaný uživatel

první dobrá nabídka a Bony, Zeman, Kucka ... jsou pryč.

Jediný opravdu neprodejný je v tuhle chvíli Kadlec. U něj si je vedení jisté, co mají v ruce a nebudou ho chtít pustit.

Reagovat
goodbay

Zeman snad ne. Moc nehrál. Kucka je asi momentálně aspirant č. 1 na prodej a Bony byl by dobrej ale těch spálenejch šancí . Navíc jesli chtěj mít šanci postoupit do LM, tak to musí udržet aspon do konce srpna, kdy se bude už vědět jesli se postoupilo do LM nebo ne. Kdyby jo, tak bych věřil, že je sparta udrží. Aspon na půl roku určitě

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme. Já jen říkám, že už nejsem ten snílek, co bude po každým (rozumným) prodeji vykřikovat, co že to vedení dělá. Musíme si uvědomit nové ekonomické pořádky ...

Reagovat
goodbay

bohužel , ale tajně doufám v udržení hráčů. Vždyt slávie to taky dokázala 2 roky tak proč ne sparta víc než rok

Reagovat
soukup

no všichni naráz určitě ne, ale třeba u Kucky počítám, že ta nabídka přijde skoro určitě a že skoro určitě odejde, Sparta pak bude mít love a dokáže udržet další hráče

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to vidím stejně. Zrovna Kucka by mě chyběl neskutečně. Mám ho moc rád

Reagovat
goodbay

Pak se určitě přivedou posili z Ružomberoku. Vidím to na Zosáka nebo Dubeka. Ale vůbec by mi nevadil Bakoš z Plzně

Reagovat
goodbay

posily

Reagovat
smazaný uživatel

já ti ani nevím. Těchhle rádobyhvězdiček z ligy už mám vcelku dost a radši bych se díval jinam - na východ nebo jih.

Reagovat
goodbay

no to asi jj, ale přece jenom Pepík se tam bude dívat vždycky;)

Reagovat
Radar

Jak hodnotíte Lačného ?

Reagovat
goodbay

Dostal málo šancí. Jesli přivedou někoho do útoku, tak si myslím, že odejde někam na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec ho chce určitě udržet, titulem zesílila jeho pozice v klubu, takže doufám, že si před vedením dupne a Kucku udrží. Tento kárd má budoucnost, když se podaří Kucku, Pamiče, Vacka, Hohenedera, Wilfrieda, Kadlece, ale i Žofčáka, Kušníra a Kladrubskýho udržet ještě tak dvě-tři sezóny, může přijít velký úspěch v evropských pohárech Ovšem v českých poměrech je to spíš utopie, než realita.

Reagovat
goodbay

Když odejdou Kalouda, Kovba, Hušek, Střeštík. Tak mi to vadit nebude. Ale takhle by to udělal opravdovej tým, že by se zbavil jen tich "slabších". Doufám, že to nebude přesně naopak. I když, kdyby zůstali všichni krom Střeštíka tak by mi to nevadilo. Pepík ale jasně řek, že Střeštík a Kovba jdou pryč a Kalouda se ještě uvidí. Hušek je neustále zraněnej a sám Pepík říkal, že se rozmyslí, co sním dál. Protože zraněnej je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Střeštík ať táhne, nemá ve Spartě co dělat. Kalouda nehrál ze začátku špatně, ale bude pro Spartu drahý. Kovba šupem pryč. A Hušek? Je ve Spartě už nějakej pátek a měl tu dobré i špatné zápasy. Já ho nikdy moc v oblibě neměl, takže mě jeho odchod nebude mrzet, když zůstane a bude zdravý, taky mi to vadit nebude. Ovšem nenapadá mě, koho do Sparty přivést. Spíš bych hledal na Balkáně. Už několikrát se hráči z těchto končin osvědčili. Proč to nezkusit znovu.

Reagovat
goodbay

Potřebovali bychom posílit SB, AMF a CF.

Reagovat
smazaný uživatel

Fifu mám už několik let v češtině, tak nevím jestli si ty posty pamatuju. Myslíš krajního beka, ofenzivního záložníka a středního útočníka ?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
goodbay

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Krajního obránce to chce určitě, protože jakmile nemůže hrát Pamič nebo Kušnír, není je prakticky kým nahradit. Ale z české ligy mě nikdo na tento post nenapadá, snad někdo z venku. Ofenzivní záložník by se hodil, ale když hrajou Kucka-Sionko-Žofčák (Vacek), tak to taky nevypadá špatně. I s tímhle postem si nevím rady, koho z GL přivést. Kdysi jsem chtěl do Sparty Klapku, ale ten někam zmizel. A útočníka by to chtělo stoprocentně. A aby mu bylo víc jak 19 let (což je věkový průměr současného rudého útoku).

Reagovat
goodbay

Ještě teda Kladrubský a vrátí se Krob, ale nevím jesli na to zvlášť Krob má. Hohenedera určitě ne! No do obrany sice je to sci-fi. Ale líbil by se mi tam Řezník. Pepa bude mít určitě něco vyhlídnutýho na slovensku. Nevím proč ale levý záložník nebo obránce hraje Dubek v Ružomberoku a tak trochu tipuju, že přijde. No záloha dobrý ale tvořivého hráče jako byl Berger nebo Horváth, tak není ani jeden. No a do útoku určitě někoho zkušenějšího. Ale taky nemám nápady koho. Pochybuju, že máme prachy na Ordoše, Šultése, Lafatu. A i kdyby, tak Lafata by nejspíš nepřišel. Na AMF musíme hledat nejspíš v zahraničí. Horvi se těžko vrátí a nikdo jinej kvalitně na to asi u nás nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezník je chachar a když někam půjde, tak spíš do zahraničí. Kroba si pamatuju jen z pár zápasů, ale to nebylo pro Spartu zrovna dobré období. Kladrubský je dobrá alternativa, ale raději ať se snaží prosadit ve středu zálohy. Horvátha? Toho bych teda ve Spartě nechtěl, taky je už docela starý. Ordoš a Šultes, myslím, že peníze by na ně byli, ale obávám se, že je to u nich záležitost jedné sezóny, a pokud ne, tak ve Spartě by díru do světa asi neudělali. Lafata by se mohl ve Spartě uplatnit, jde o to, jak moc by do Sparty chtěl a kolik by stál. Jinak toho Dubka neznám, ale kdyby to bylo podobný terno jako Kucka, tak šup s ním do Sparty.

Reagovat
goodbay

No já taky ne..ale hraje levou obranu a zálohu v Ružomberoku. Je mu 23 a je bych řek celkem dobrej. Spíš by se chtělo zeptat Slováků. Je tady nějakej? Každopádně potřebujem zkušené hráče a tím by Horvi byl, Ordoš taky ;) Navíc ten dal za poslední 2 roky 22 golů myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš potřebujem střední generaci, hráče ve věku 26-30 let. V kádru jsou prakticky jen mladíci a veteráni (a to jsou jen 4). Horvátha opravdu ve Spartě nechci a nejen kvůli jeho věku. I když tu své odehrál a i teď se mu v Plzni daří a odvádí jí dobré služby. Ordošovi statistiky v paměti nemám. Ale nějaký góly dal, to je fakt. Přesto by se mi jeho přestup do Sparty nepozdával. Na ten kraj obrany by mohl přijít Lecjaks z Plzně, do toho se vkládají celkem velké naděje.

Reagovat
soukup

na Lecjakse poslední dobou všichni spíš nadávaj, že hraje prd

Reagovat
smazaný uživatel

No taky jsem o něm moc dobrého v poslední době neslyšel. Ale nijak zvlášť ho nesleduju. Taky je fakt, že kdyby nebyl levák, tak se o něm třeba tolik nemluví.

Reagovat
goodbay

ale opět mladík

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Napadl mě taky Vidlička, ale to není zas kdovíjakej hráč. Loni přišel do Sparty Kuncl a byl to totální úlet. Snad se to letos nebude opakovat.

Reagovat
goodbay

No popravdě já ho tam ani snad pořádně neviděl hrát zápas. Asi hrál sem tam pohár, ale ligu ani jednou Takže vůbec nevím jak na tom byl

Reagovat
smazaný uživatel

Kuncl hrál jenom za béčko a když nastoupil za A-tým, tuším, že to bylo v poháru, tak dostal červenou a bylo po srandě. Myslím, že to bylo před zápasem proti Liberci, kdy Sparta docela slepovala obranu. Já byl vůči němu zaujatej hned jak přišel . Dobře, že je pryč.

Reagovat
goodbay

aha, tak to jo.

Reagovat
soukup

mě by zajímalo, kolik může stát teďka Novák z Košic, 2M eur už to určitě nebudou, naposled sem slyšel něco o 1M eur, když o něj stál někdo z Polska, navíc Košice se stěží zachránily a donekonečna ho držet nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě a kdo by chtěl bonyho vzdyt to je take kopyto. On hral dobře jen na zacatku sezony. No a ti dva nejspíš odejdou a naavic kucka jede na MS kde jěšte zviditelní

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried nebyl nejzářivější hvězdou Sparty. Ale čísla hovoří jasně. 9 gólů a měl i nějaké asistence. Na přestup to zatím není. Ale potenciál má velký, jde jen o tom, jak s ním naloží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvědav na ty posily.tipuji nějaké nezname hrače ze slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon, Subotič, Gargano, Pooschi...

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi

Reagovat
Radar

29. června: Baník – Sanfrecce Hirošima (1. japonská liga) - Vskutku zvučné jméno

Reagovat
j_mrazik

Nakopou vám pr...

Reagovat
smazaný uživatel

Radare, ty jseš starej Hirošimák?!

Reagovat
Radar

Neříkám že to není možné

Reagovat
centos

To bude bomba

Reagovat
smazaný uživatel

trenér Koubek je frajer, kam příjde - tam jde fotbal hooodně nahoru!

Reagovat
centos

Koubek, Petera

Boleslav a tak kdo nezkusí..

Reagovat
mike.84

nechapu proč jenom na rok ... to si koubek neřekl o delší kontrakt či co ?

teď už mluvím obecně ne o baník ale fakt se mi zdá že všecky české kluby vedou vylízané mozky.. nechapu proč kouči nemají delší smlouvy aspon na 3 roky. přide kouč, jednu sezonu uděla cil mužstav dejme tomu 4 misto, pak skončí na 6. další rok a jde do prdele.. misto toho aby tam udělal nějaky svuj otisk. fakt do prdele s českými fotbalovými šéfy

Reagovat
centos

Taky se mi to zdá málo.

Reagovat
mike.84

nevim jestli on sám chtěl pouze rok ale podle mě ne. to si muže dovolit kouč mourinhova hiddinkova formatu... ale to tzy stupidní české kluby podepisují na rok aby v případě špatnych vysledků kouče odvolaly s malym odstupným což mě sere nejvíc.. ted sem zvědav až příští rok skončí jablonec 7. co bude s františkem

Reagovat
soukup

půjde do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

To, co dokázal s Baník je neuvěřitelné, když přicházel, nevěřil sem mu, vím, že trenoval "jen" Kladno a Čáslav, k tomu je to odchovanec Sparty, se Slezskem neměl nic společného a co dokázal je fantazie. Navíc je velmi rozumný a ví, co říká, hlavně do médií. Teď jen doufat, aby mu Petera nerozprodal kádr a když bude velký kus štěstí, něco by sme mohli uhrát v té Evropě, či obhájit medailové pozice v příštím ročníku České ligy

Reagovat
smazaný uživatel

\jsem hodně zvědav nejaky posily . Libilo by se Jankulovsky ,Svěrky a nějake 2 borce do zalohy ,ptz na lavíčce do zalohy nikoho nemame.

Reagovat
smazaný uživatel

oprava jsem hodně zvědav na ty posily

Reagovat
Radar

OPRAVA - Jankolovski a lavÍčka taky pobavila

Reagovat
smazaný uživatel

JankOlovski?

Reagovat
Radar

no jéžiš Jankulovski

Reagovat
smazaný uživatel

amatere

Reagovat
Radar

Nemám tě rád, jdi pryč

Reagovat
smazaný uživatel

běž ty pryč, za Ivoshitem

Reagovat
Radar

Tos neměl

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Jankul nastálo, Svěrky třeba na sezonní rozehrávací hostovačku..

Reagovat
centos

Svěrky prý byl v Příbrami a myslím, že by mu hostovačka bodla.

Reagovat
Radar

Mohl by aj zůstat po zkušenostech v zahraničí

Reagovat
soukup

pochybuju, že to Svěrky ve Francii tak rychle vzdá, teď se akorát netrefoval, ale hrál furt hodně, bude chtít dokázat, že na to má

Reagovat
Radar

Ale on má tak v zahraničí pořád, nejdřív září jak sviňa a pak už ani nenastupuje

Reagovat
soukup

to je sice pravda, ale zatím furt nastupuje, jo kdyby se mu nedařilo ani následující rok, tak bych se nedivil, kdyby se pak zase vrátil, ale teď o tom pochybuju

Reagovat
Radar

Třeba by ještě na podzim byl ve Francii a v zimě by se vrátil, to by byl útok : Svěrkoš, Vydra.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako byly by to krásné posily, ale zdají se mi trošku nereálné. Jankul bude z Milána ještě rok vysávat prachy nebo půjde "vydělat" do USA a nemyslím si, že by si chlapci z Francie mohli dovolit poslat Svěrkoše na roční hostovačku... Buďme realisté

Reagovat
centos

Když se mu teď nedaří a plánujou další posilu do útoku, tak proč ne.

Reagovat
Radar

Pravda

Reagovat
centos

http://www.youtube.com/watch?v=FV4xHxd1M9w

5:30, 6:40, 7:40, 9:20

Mááártin Lukeš

Reagovat
smazaný uživatel

super video, to je bomba Lukeš je persona

Reagovat
Radar

Kurde Lukeš toho zmrda pěkně podržel

Reagovat
smazaný uživatel

Luky

Reagovat
Shevchenko

Jak je to teď v tom hokeji, při rovností bodů rozhoduje skóre nebo vzájemné zápasy?

Reagovat
kubys

Zápas.

Reagovat
Kepy_FCB

Děkuji pane Koubek!

Ale vzdejte se prosím služeb Zehera a Strnada!

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Koubek se mi po celou sezónu jevil jako takový skromný poctivý pracant a to samé asi vyžadoval i od svých hráčů a vyplatilo se. Je mi hodně sympatický, takových trenérů je u nás málo. Myslím si, že dokáže přinutit hráče hrát na hranici jejich možností. Přeji mu hodně štěstí a úspoěchů. A Zeherovi bych dal ještě sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher už šanci několikrát dostal a vždy ji zahodil, je čas odejít

Reagovat
centos

Maximálně nechat na lávce jako žolíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

btw možní soupeří pro Baník ve třetím předkole EL:

Hajduk Split, Slovan Bratislava, Ruch Chorzow

Reagovat
centos

A ve čtvrtém Austria Vídeň, no paráda. Teď aby to vyšlo :)

Reagovat
smazaný uživatel

samá krása a i hratelní týmy

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máte kliku. Asi nejzajímavější po fans stránce by byl ten Hajduk a jejich Torcida. Po chuligánské stránce pak souboj se Slovanem, se kterým by určitě šlo dost Brňáků, ostatně jejich fandění je taky na vysoké úrovni. No a Ruch, tam je tuším velká rivalita s Katowicema, že? No rozhodně budete mít v Ostravě živo.

Reagovat
centos

Proti Ruchu se právě spojily Katowice s Gornikem Zabrze, no mohlo by být veselo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by fakt asi nejvíc zajímala Torcida. Když byl Hajduk v Žilině, měl velký problémy s policií. Tak snad by se v Ostravě něco podobného neopakovalo. Jak to teď maj s těmi výjezdy do zahraničí? Dostali od UEFY flastr, ale ven mohli, ale klub nedostával lístky, že?

Reagovat
centos

Jo tak tohle netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

oni by přijeli tak, jako tak, i když mají zákaz výjezdů. Že by zase bitka na Stodolní, 450 kusů na 790 kusů?

Reagovat
centos

a padlé nahážeme do rozvodněné Ostravice

Reagovat
Didier Drogba

Brno a Slovan!

Reagovat
centos

Za povšimnutí stojí také další fakt. Z fotografií tohoto i předchozích příspěvků, které byly publikovány, je patrné, že příznivci Baníku se nijak netají sympatiemi k násilnickým skupinám – viz fotka praporu s textem „Společnost radikálně orientovaných“ a „Fans Vítkov“ (že by příznivci žhářů z Vítkova). Dále si můžete všimnout „trofejí“ z bitky fanoušků se Sparťany, ke které údajně došlo před sobotním zápasem v Příbrami. Zajímalo by mne, co na tyto symboly říkají policisté, kteří se zabývají extremismem.

Reagovat
soukup

fans Vítkov

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Vítkov jsou normální fanoušci Baníku z Vítkova, moji kámoši, tak nevim co řeší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele