Koubek se o spekulace nestará. Nevím, co se stane, řekl na téma budoucnosti

24.05.2023, 17:52
Aktuality
Tomáš Koubek (© AFP)

Vedení Augsburgu bude po letošní sezoně řešit situaci ohledně brankářů a ve hře je i Tomáš Koubek. Český gólman má kontrakt ještě na jeden rok, vyloučena ale rozhodně není varianta, podle níž o víkendu za německý klub nastoupí naposledy.

V Augsburgu po sezoně skončí zkušený Rafał Gikiewicz a pozici jedničky mezi tyčemi by po něm měl převzít Finn Dahmen, který přijde z Mainzu. Vše by mělo být potvrzeno v nadcházejících dnech.

"O takové věci se nestarám. Nevím, co se stane a netuším, co přinese budoucnost," reaguje třicetiletý Koubek na spekulace.

"Nejlepším přístupem je uvažovat o tom, co se stane další den. A tak k tomu budu přistupovat. Nechci přemýšlet o tom, kam povedou moje další kroky, chci podat co nejlepší výkon v sobotním zápase," vyhlíží utkání v Gladbachu.

Koubek do Augsburgu přišel v létě 2019 za 7,5 milionu eur z Rennes a po první sezoně byl posazen na lavičku náhradníků. Do základní sestavy se vrátil až letos a pomohly mu zdravotní potíže Rafała Gikiewicze (rameno). V ročníku 2022/2023 posbíral jedenáct startů a před dvěma týdny se po třech a půl letech konečně dočkal své sedmé bundesligové výhry.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
Beči

Pokud bychom na přestup nezískali Kováře, klidně bych ho vzal.

Reagovat
Posledni Kovboj

prosim ne

Reagovat
dontcallmeandre

Kovář na přestup nepřijde, ale vsadil bych se, že bude ještě ve Spartě hostovat. Čekají je poháry. Kdyby to nemělo dopadnout takhle, tipl bych si spíš Vaclíka, nmež Koubka, ale myslím, že Vaclík by chtěl pokračovat v Anglii.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Sosi

A na myslel, ze je to o Miroslavovi... takovy claickbait...

Reagovat
fabec1222

Nvm no, příjde mi, že ani v lize nikdo moc nemá důvod ho brát Podle mě i Sparta už je na něj moc. Co takovej Slovan Bratislava?

Reagovat
Firkraag

No nám by se asi hodil opravdu hodně. Ale předpokládám, že by byl asi mimo naše finanční relace.

Reagovat
kattos

Pokud Kovář fakt půjde pryč (i když nevím kam lépe by mohl) tak do Sparty ideál.

Reagovat
Keeper117

Nn my potrebujeme fakt rozchytaného sebavedomého brankára ktorý vie že vie a podrží aj v ťažších zápasoch. Ako viem že si uletím ale na jednu sezónu zobrať Nitu si myslím že by bol prínos

Reagovat
Basty

Jsou zápas kdy je lepší bodnout do branky praporek … Ale jsou i zápasy jako byl teď s Dortmundem že dokáže tým držet . Viděl bych jeho budoucnost v druhé Bundeslize

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jednička Sparty bude Vaclík a dvojka Koubek

Reagovat
Kaspar

Tim prestupem z Rennes si totalne zabil karieru, to byl snad nejvic wtf prestup v tom obdobi

Reagovat
8lampard8

nechtěli ho stejně odstřelit na úkor Mendyho?

Reagovat
lubik

Za ty prachy, co dostává, tak ho to asi tolik nebude trápit

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele