Kotalovi proti Teplicím chyběl větší hlad po kvalitnějším fotbale

03.06.2020, 23:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
kilobyte

Nešlo ani tak o hlad jako o kvalitu v zakončení.

Reagovat
Beči

Vůbec nevím, co si mám o tom Liborovi myslet. On někdy zahraje vážně bídně, zprasí několik šancí za zápas a pak přijde mač, kdy to tam sází jak na běžícím páse. Druhé místo v tabulce střelců asi svědčí o všem. No, každopádně Tetteh je letos docela tragický a proti Bohemce by měl dostat Libor určitě znovu šanci v základu.

A co se týče toho všeobecného pálení šancí, s tím se bohužel nedá nesouhlasit. Sami jsme se tím letos připravili už o spousty bodů.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak on i včera měl Kozák těch šancí víc, ale nakonec dva góly dal a ještě udělal penaltu. Není to asi hráč, kterej by měl Spartu spasit, ale určitě má větší přínos než Tetteh, to šlo krásně vidět i v zápase s Plzní. Oba dva stejně neodejdou, takže bych si určitě raději nechal Kozáka, k němu Drchala, a za Juliše vyměnit s Olomoucí Chytila. Kdyby se ještě stáhl Pulkrab z hostování, ten útok by mohl být vyřešen.

Reagovat
ratusek

S Drchalem to není ok ne? Někdo to psal v jiném článku

Reagovat
JeséRodriguez

To jsem taky četl, že se s ním nikdo v klubu moc nebaví. To by byla ale chyba.

Reagovat
kilobyte

Tetteh by při prvním gólu stál v offsidu a po střetu s brankářem by vypadal na umření.

Reagovat
Y.N.W.A

Řek to správně, vi co dělá. Jiný trenéři na Spartě uz by spali na vavřínech a zblebtali neco o tom, jak jsme Sparta a jak jsme silni... Ten tym je opravdu v rozkladu, ze ktereho se pomalu dostava, Kotal jenten správnej, kterej zase vtiskne tvář týmu a nauci organizaci hry

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Teplice jsou aktuálně nejhorší mančaft v lize. A taky, že tady úplně neplatí "Problém není v trenérovi". Z toho, co jsem viděl, tak si Sparta vytvořila hromadu šancí, ale hráči Teplic jim to dost ulehčili. Přišlo mi to jako: " Tak nám nařežte, ať už můžeme jet domů"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teplice byly tragické, ale největší nevykon grigar. Ten mohl za všechny góly. První vyrazil špatně, pak chytil sice tutovku, ale za sekundu to zkurvil faulem, když za ním bylo 42 hráčů a ten třetí gól nemusím komentovat.

Reagovat
ratusek

Divím se, že má tak neotřesitelnou pozici. Asi jako Rada v Dukle. I přes chyby chytají

Reagovat
hematop

Vy můžete být rádi, že sbíráte vůbec nějaké body!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele