Kostić se do Hamburku nevrátí, Frankfurt uplatnil opci na trvalý přestup

17.05.2019, 18:56
Aktuality
Filip Kostić si nemusí zatěžovat hlavu starostmi o další budoucnost. Šestadvacetiletý krajní záložník před rokem opustil sestupující Hamburk a zamířil na hostování do Frankfurtu, které bylo nyní změněno v trvalý přestup...

Eintracht si Kostiće vypůjčil na dvě sezony a už na konci té první uplatnil svou opci. S hráčem podepsal smlouvu do června 2023, do Hamburku poputuje odstupné šest a půl milionu eur.

"Filip pro nás představuje opravdu šťastný nákup. Má spoustu energie, hodně se koncentruje a velmi dobře se adaptuje, to vše mu hodně pomohlo, aby nám pomohl k úspěchu, jehož jsme letos dosáhli," říká sportovní ředitel Eintrachtu Fredi Bobic. Ten se s Kostićem velmi dobře zná, před pěti lety stál za fotbalistovým přestupem z Groningenu do Stuttgartu.

Kostić přispěl čtyřmi gól k postupu až do semifinále Evropské ligy a velmi dobrý dojem zanechal rovněž v německé nejvyšší soutěži, zde dal šest branek a na dalších deseti gólech svého týmu se podílel přesnou závěrečnou přihrávkou. Frankfurt má stále šanci na Ligu mistrů, k posunu na čtvrtou příčku ovšem potřebuje v posledním kole získat více bodů než Leverkusen a Gladbach. To bude o to složitější, že se Eintracht představí na půdě o titul bojujícího Bayernu.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Reagovat
db18

Reagovat
Neyjrayx

Za tu sumu skvělý hráč

Reagovat
Dron

Šokující

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele