Koronavirus ohrožuje ligový zápas Baníku se Slováckem

18.11.2020, 17:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (89)

Přidat komentář
ratusek

Reagovat
bourbon

pro Kozla jenom dobře, každý den se počítá. nebo už si to sedá?

Reagovat
ratusek

právě že ted to bude ještě větší sračka než doteď. trénuje část A týmu, pak se vrátí další část, mezitím "onemocní" další část. to bude katastrofa

Reagovat
bourbon

tak zas budou za chvilku promořeni a pak to bude válec. 9.místo

Reagovat
FCB1922

Tak pak zas nezapomeňte picovat, že to Baníku nejde a dávat za hlavního viníka Kozla. A nedivat se přitom na veškeré okolnosti.

Každý normálně smýšlející člověk si je vědom, že Baník a potažmo skladba kádru pro trenéra se bude formovat minimálně do léta 2021...

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda, že ty 3 roky prostoru pro hájení trenéra nedostal i Pánik.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale jo covid, všechno beru.. Na druhou stranu, zlepšování tady nebylo covid-necovid ani po roce. Spíš zhoršil defenzivu. Na druhou stranu, Stronati, Jánoš měl lepší formu pod Pánikem. To je fakt.

Reagovat
HorajzmAmmann

proč furt píšu na druhou stranu

Reagovat
andrew96

Asi máš zablokované služby třetích stran.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

tak pod Bobem to byla křeč a bylo dobře že odešel. bohužel byl nahrazen Kozlem, který byl šlápnutí vedle. tuto sezonu to covid zkreslí, takže bude hájen a další sezonu se budeme zase dívat na ten grc

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem rád, že odešel, ne že ne. Byl čas, ale měl odejít trošku s respektem a ne s tím, aby na něj pískal celý stadion a na internetu na něj šel jeden hejt za druhým....

Reagovat
ratusek

to ano

Reagovat
HorajzmAmmann

jako takhle, léto 2021 je rok a půl po příchodu Kozla a ne 3 roky, to jsem se spletl. Pokud by se začal Baník zlepšovat za půl roku, to jsou 3 přestupáky pro Kozla, proč ne... rád si na to počkám.

Každopádně zatím tu hru zdá se mi dost zpomalil a sice hrajeme více kombinačně, ale 40% přihrávek je úplně k hovnu no. Za Pánika to tam prostě lítalo. Nekoukatelný je obojí.

Reagovat
FCB1922

Proč zas vytahujete Panika?

A Kozel neměl pořádně ani celý rok, aby mužstvu něco mohl dát. Dvakrát přerušeno díky covidu, kdy se trénovalo v improvizovanych podmínkách.

Co jako čekáte?

A pokud si myslíš (myslíte), že to odtrenujete lépe, tak místo těchto stupidních keců běžte za Miško Bělákem s Lojzkem a nabídněte jim vaše služby na post trenéra klubu.

A poperte se s tím a ukažte, že to dokážete lépe než Kozel za poslední ani ne rok...

Pokud ne, tak přestaňte fňukat a dejte mu vážně čas, až bude mít konečně tým dle vlastních představ, aby dotyční hráči zvládli jeho požadovaný styl hry a hlavně, konečně normální klid na přípravu mužstva bez nějakých omezenich.

Reagovat
ratusek

Čas na to měl, posily mu taky přišly, tak bych očekával nějaké zlepšení. Ne že budeme hrát ještě hůř než za Boba, akorát s více přihrávkama

Reagovat
FCB1922

Čas? Jaký? Čteš, co sem ti psal výše?

Myslíš jen ty dva hráče, Potočného s Pepinhem? Aha...

Ale ta ubrečenost ti jde vážně dobře

Reagovat
Losinho

A ostatní týmy s covidem nebojují?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak drtivá většina jiných se asi nerozhodla v lednu tohoto roku, že úplně překope systém

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Kepy_FCB

Ano ale překopání systému v kolektivním sportu není něco co má trvat roky. Další věc je že pod tím capem šla ve většině zápasů do kytek i bojovnost, nasazení a zaujetí.

Reagovat
Losinho

Je to nepříjemný, ale nemůže to přece sloužit jako berlička na x měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, nicméně...Pod Kozlem naposledy hráli proti vám a rozhodně to nebyl zápas, kde bych si říkal, že se na něco ten mančaft vykašlal. Pod vedením Kozla přes telefon zvládli druhý poločas v Příbrami, ten tým ukázal charakter. Takže ano, fotbalově to nejde nahoru nebo naprosto minimálně, ale cítím z toho týmu nějaký ten...život nebo jak to říct. Pak do toho beru tu proměnou s Covidem, nějakým způsobem to problém prostě je, už tím, že my jako klub jsme hodně vázaní na fanoušky. Také jestli vedení udělalo všechno co mohlo a přivedlo mu ty typy, které se do jeho stylu hodí...Ani nevím, jak mám pojmout ten nedělní zápas se Slováckem, jestli se tedy bude hrát. V normální situaci, OK, zápas, který se má zvládat, ale teď...Nevíš kdo bude zdravý, trénují kdo ví jak, jsou to příliš divoké podmínky.

Jestli tedy nebude klub v pásmu sestupu po podzimu, tak bych LK tu šanci ještě dal, ať se rozloučí s dalšími hráči, zakomponuje nové a po 5 z plánovaných 20 jarních kol si můžeme říct, jestli ten směr se zdá správný a budeme bojovat i v horních příčkách tabulky ještě v této sezóně s dobrým výhledem do té další nebo bohužel. Nějaké zahrávání si s tím, že budeme až příliš dlouho čekat by mohlo skončit obrovskou blamáží a katastrofou, ale zatím bych ještě příliš neplašil.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozlovi covid rozhodně ublíží. Hlavně v tom smyslu, že mu konečně přišel hráč, který jeho hře může obrovsky pomoct. (Mena) Ten potřebuje půl roku než se s týmem sehraje. Jak jsem psal, střední záložník s myšlenkou je ve hře Kozla alfa a omega úspěchu. S Menou bych mu ten prostor dal. Ten střed Janos-Tetour-Mena až se sehraje muze být velmi dobrý a na to se těším. Ještě by pomohl kreativní stoper, ale to bych chtěl asi moc.

Reagovat
Kepy_FCB

Jen bych podotknul že to přerušení platilo pro všechny!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

To že mám rád Panika neznamená, že nemám rád Kozla. Však si s tím Panikem už dělám jenom prdel.

Pokud budou do Baníku chodit hráči jako Mena tak to může fungovat. Toho prostě Kozel potřeboval jako sůl. A vsak to bylo vidět v Příbrami. Baník se do ničeho skoro nedostal, přišel Mena a už tam dal průnikovku do vápna. To je ta myšlenka, kterou Baník pod Kozlem potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Většího pokrytce aby člověk pohledal.

grc pod Kučerou na podzim - potřebuje více času

grc pod Kučerou na jaře - s tolika příchody se nedaly čekat zázraky

Páníkova zázračná záchrana - těžil z ofenzivních návyků od Kučery, berlička pro všechny, ať shoří

grc pod Páníkem a boj o Evropu - ať shoří, falešné výsledky

grc pod Páníkem a jeho odvolání po podzimu - ať shoří, falešné výsledky

grc pod Kozlem na jaře - potřebujeme čas

grc pod Kozlem na podzim - potřebujeme čas

Zajímavé, že všechny tvoje oblíbence omezují nějaké okolnosti a vnější vlivy, zato Páník si klub řídil úplně sám. A abys mě nechápal špatně, jsem rád, že Páník skončil a jsem rád, že je tady Kozel a chci aby dostal čas.

Reagovat
Greny

13 lidi snad splasi ne ? ..

Reagovat
ratusek

to můžem rovnou kontumovat bez bolestně

Reagovat
Greny

nee :) kurz 3 na Slovacko se musí hrat

Reagovat
C-M@ster

Hráls Líšeň?

Reagovat
Greny

nene

Reagovat
C-M@ster

Škoda.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Koukejte hrát, jako třeba Lbc.

Reagovat
run

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Losinho

Reagovat
oli9

Z toho Slovácka jsou všichni posrani...

Reagovat
HorajzmAmmann

Baránek Víťa - Velner, Jan Baránek, Kaloč, Blažková - Buchta, Slončík,Drozd, Barkov - Lokša, Vojtková, Smetana

to nějak dáme

Reagovat
czepelin

co se zase do piči řeší? už to bylo řečeno 1000x, mají béčko a dorostence. Podle UEFA se evropský poháry mají hrát, když má mančaft 12 hráčů a 1 trenéra

Reagovat
HorajzmAmmann

ale Baník nehraje poháry

Reagovat
czepelin

ti chci říct že v evropě se to řeší jednoduše a u nás se zase ze všeho bude dělat strašněj problém

Reagovat
Banikovec7

Béčko a dorost, které nesmí trénovat a mají zrušené soutěže? Jejich nejlepší hráči jsou v tréninku s A týmem, takže ti taky hrát můžou jen těžko.

Reagovat
czepelin

takže kontumace

Reagovat
Banikovec7

Dva zápasy kvůli koroně odložíme, ale třetí kontumujem A ten argument s Evropou ti taky moc nesedí, Nice taky odkládá ligový zápas.

Reagovat
czepelin

zápas se dá podle pravidel odehrát v 7 lidech na hřišti, pravidla fotbali jsou jen jedny a ty platí od okresu po ligu.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
czepelin

u nás v brně byste třeba uhráli plichtu

Reagovat
TheMally11

Mají béčko, dorost? Mají! Nezájem hrajeme

Reagovat
Kepy_FCB

My se toho Kozla nezbavíme...

Reagovat
PlackaSKS

At se v pripade nakazy hraje klidne s juniorkou nebo at se na ligu letos vyserou úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se bude hrát, i kdyby dali opravdu celé áčko do karantény. Třeba Slončík jako trenér a 16 hráčů + 2 brankáře z béčka/dorostu co nebyli v kontaktu s áčkem, to seženou. Sice by to bylo nejspíš vraždění neviňátek, ale co už...Měli jsme si to více pohlídat a takhle doufám by to následně platilo pro všechny, kteří by se dostali do podobné situace.

Reagovat
czepelin

Reagovat
Banikovec7

Já jsem taky pro to aby se hrálo, ale přece tam nemůžeš dát mladé týmy, když vůbec netrénujou. A pokud Příbram a hlavně Budějovice, které to ani neměly zakázané nehrály, tak nemůžou nutit hrát Baník, pokud hygiena zavře áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle mě štve...OK, tak teď to postihlo nás, ale ať jde do toho LFA tvrdě. Prostě od té koronavirové pauzy buď hrajete s kýmkoliv nebo kontumace 0:3 a pokuta. Ať to bude Slavia, Sparta, Plzeň či kdokoliv v jakémkoliv zápase. Termínovka je natřískaná, týmy a jejich hráči si mají ty hygienické předpisy hlídat, tak ať zůstanou zdraví. Mladí trénují individuálně, naběháno mají, je jasné, že ta herní praxe jim chybět bude, ale taková je holt doba...Navíc v karanténě přeci nemusí být hráči co to v posledních 90 dnech prodělali, takže by bylo možné je do toho "nového" týmu zakomponovat.

Reagovat
Banikovec7

No tak pokud by se to nastavilo před sezónou, tak řekněme, ale není možné to takhle rozhodnout po tom, co se už několik zápasů odložilo. Navíc by snad museli i všichni dostat profi smlouvu ne? Jinak hrát ani nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

V béčku by ji měli mít všichni...S dorostencem by se musela podepsat, třeba do konce roku, ale všechno si myslím, že by šlo...Nicméně, jak jsem psal, ti co to prodělali v posledních 90 dnech, což jsou ofiko Laštůvka, Budinský, Flaška, neofiko by to měl být určitě Kuzma, tak ten "nový" tým by mohli doplnit, ne? V karanténě by měli být jen ti (samozřejmě) co jsou teď nemocní nebo ti co to sice zatím nemají, ale neprodělali tu nemoc v posledních 90 dnech a byli s týmem.

Reagovat
Banikovec7

No to asi mohli, ale stejně tak asi dost hráčů z toho béčka trénuje s áčkem, takže by byli zavření taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak to vyřeší...Je něco pravdy na tom co psal Horajzm dole. Bavil jsem se s hráčem dorostu a jsou vůbec rádi, že teď trénují venku ve dvou a mohou aspoň něco dělat s míčem. V takové situaci by zápas, navíc v dospělém fotbale a tomto počasí jim mohl způsobit zranění...

Obecně ale doufám, že pokud dají dohromady aspoň 10 zdravých chlapů do pole a 1 brankáře z áčka, tak do toho půjdou a pak to doplnit do té osmnáctky 1 mladým brankářem a 6 mladými hráči do pole by už takový problém být nemusel. Nadával jsem hodně na Karvinou a Opavu, takže nechci kázat vodu, pít víno, tak proto mám k tomu takový přístup. Ublížit nikomu nechci...Příbram a Budějovice moc neřeším a minulo mě to, ani nevím v jaké situaci byli.

Reagovat
Banikovec7

Tak já taky doufám, že se bude hrát, ale když to nepůjde, tak nevidím problém v tom to odložit, poháry nehraje Baník ani Slovácko, tak to můžou dohrát kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom máš pravdu, i když...Mezi 9. a 10., respektive 10. a 11. kolem je tam volný týden, ale pak až v novém roce a tam ještě český pohár...No, uvidíme, nechám to na jiných.

Reagovat
mistr129

až vám bude béčko trénovat, tak klidně, ale teď to je pro ně o zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Karanténa pro áčko = odložení zápasu, nic jiného snad ani není možné. Pokud by to bylo pár hráčů jako když sme hráli v Příbrami tak ok, ale takhle není o čem. Komentáře nejen tady, ať hraje nějaký mix dorostenců jsou úplně mimo.

Reagovat
HorajzmAmmann

ideální nápad poslat 15 kluků, kteří nehrají bůh ví jak dlouho zápas hned do premiéry v lize (pro většinu 1. zápasu v lize, zima jak prase, ještě do toho pojedou na 300% = ideální možnost se zranit)

Max to můžeš doplnit o pár hráčů, co s A-týmem normálně trénují, ale jinak? Odložení zápas ideální varianta

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Když budeme mít dostatek negativních hráčů zapojených v tréninku tak bych to odehrál - lepší prohra se slepenou sestavou než nějaké odklady ... Povolavat teď někoho kdo 7 týdnů netrénoval je ale nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají béčko, mají dorost tak žádné výmluvy, Liberec taky musel hrát i když měl přes 10 pozitivních.

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

ten taky ale složil celkem v pohodě sestavu. Baník měl mimo snad 10 hráčů před přátelákem s Lišní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
GrimeBaller98

Proc je tady dvoji metr? Proc Slovan z Teplicema musel hrat skoro s B-tymem, ale zapas Baniku se odlozi?

Reagovat
HorajzmAmmann

Měli jste úplně normální sestavu. Řekl bych, že jste měli stejné nakažených jako Baník před zápasem s Líšni, teď to vypadá, že to je daleko horší, to znamená, že by hrála juniorka...

U vás hrála kurva juniorka? Že jsem si nevšiml. Neměli jste ani jeden debut. U nás hrálo 5 kluků ve věku 16-19 poprvé za A tým

Reagovat
GrimeBaller98

Chybelo pres 11 hracu, ten pocet je podobny. Dvoji metr, ale me je jasny ze tlupa Banikovcu na EF neni soudna

Reagovat
HorajzmAmmann

Nám ale asi nechybí 11 hráči, chápeš to?? Nám chybí základ i širší kádr nejspíš. Ach jo... Lidi fakt neumí číst.

Pokud by nám chybělo 11 hráči to by byla paráda

Reagovat
GrimeBaller98

Uplne normalni sestava to opravdu nebyla, meli jsme stesti ze Teplice jsou totalne mimo

Hrali jsme uplne jine rozestaveni, hrali hraci jako Kosek, Pourztidis, Michal, Rondic nebo Nesicky a to opravud nejsou hraci, kteri nejak pravidelne nastupuji. Na lavicce byli mladi kluci i z dorostu.

Treba mamanek Kytka, kterymu maminka pro... karieru

Reagovat
HorajzmAmmann

Ne neumíš číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Bo Baník je král.

Reagovat
GrimeBaller98

Mozna jo, ale vsechny diskuze , kde se pak nahromadi Banikovci, i kdyz se nepise o Baniku, se uz pak nedaji cist

Ale na druhou stranu jste nejvic loyal skupina v CR a za to respect

Reagovat
bobis21

Už i jiné zápasy byly odložené i když měli mnohem méně pozitivních než my.

Navíc u nás je teď ten problém, že béčko ani U19 teď nějakých 7 týdnů nesmí trénovat, takže je moc použít nejde. Někteří z těch hráčů z béčka / juniorky teď trénovali s áčkem, takže bych to bral tak že musíme mít dost trénujících hráčů. Pokud jich dost mít budeme, tak bych to odehrál (i s vědomím toho, že to je prakticky jasná prohra, když nám zbude třeba 1 obránce jako hrál proti Líšni).

Reagovat
Greny

tak jste to meli udelat jak my ne ? .. co vim tak v Brne lepsi dorostenci a hraci becka trenuji s ackem..

my taky hrali v Jablonci bez cca 8 hracu nebo predtim myslim ve Zline bez desiti

Reagovat
smazaný uživatel

Však tak to dělá i Baník, ale zase nemůže mít v tréninku 50 hráčů...

Reagovat
bobis21

Jak říkám, i u nás ti lepší z B a juniorky trénují a áčkem. Ale právě proto jsou teď ti pozitivní i mezi nimi. My teda máme trénink áčka + část B + část U19. Teď je otázka jestli z tohoto celého kádru dokážeme poskládat 11 (nebo 13 nebo kolik je to potřeba) negativních hráčů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kecipep

Zápas odložen

Reagovat
bobis21

I ten další. Celý Baník na 10 dní v karanténě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele