Korkmaz se při prvním tréninku zranil

11.07.2008, 19:07
Aktuality
Špatná zpráva dnes dopoledne přišla z tábora Eintrachtu Frankfurt. 22letý talentovaný záložník Ümit Korkmaz si při svém prvním tréninku v novém klubu zlomil nártní kost a bude celku z metropole Hesenska chybět zhruba dva měsíce.

Zranění se Korkmazovi přihodilo ke konci dnešního dopoledního tréninku v tirolském Zell am Ziller, kde právě probíhá tréninkový kemp Eintrachtu. Plusem je, že podle týmového lékaře Dr. Christopha Seegera nemusí rakouský reprezentant na operaci a předpokládaná doba rekonvalescence by měla zabrat jen osm týdnů. "Jsem velmi zklamaný, protože to byl můj první trénink s týmem. Bohužel to ale už nemůžu změnit," řekl zklamaný mladík pro oficiální web klubu.

Ümit Korkmaz přestoupil do Frankfurtu z Rapidu Vídeň za dva miliony Eur už před mistrovstvím Evropy, kde se navíc uvedl velmi nadprůměrnými výkony. "Byl jsem tak nadšený, že zde mohu být, protože jsem předtím nikdy nebyl pryč z Vídně. Velmi se těším na novou výzvu své kariéry," prohlásil Rakušan s tureckými kořeny, který by se tak měl do hry dostat v polovině září.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

smolař

jinak na EURU se mi hodně líbil,předvedl,že si s míčem hodně rozumí,jako každý správný Turek

Reagovat
Arne

Jj, taky se mi líbil, docela to tam po straně větral, je celkem rychlej...

Podle mě se do Eintrachtu hodí, docela se mi líbí, co tam Funkel vytváří za tým... Nebo líbí, jako styl práce a ten tým, ale nelíbí se mi to z toho pohledu, že je to samozřejmě zdatná konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Euru byl skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý debut

Reagovat
matZz

tkaovej podobnej smolař jak já, první den v práci zaspim a potom si rozříznu ruku..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv jsem precetl ze se na prvnim treninku ztrapnil ....hm smolny zacatek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele