Konferenční liga - preview odvetných zápasů předkola play-off

22.02., 11:18
Previews
Fanoušci Dinama Záhřeb (© AFP)

Jednoho postupujícího už Konferenční liga zná, ve středu se přes Gent prokousalo do další fáze Maccabi Haifa, tradičně ve čtvrtek se pak rozluští sedm dalších. Ajax pocestuje na daleký sever Norska, Frankfurt vyzve konkurenta z Belgie, Slovan se pokusí ještě zabojovat proti Sturmu...

FK Bodø/Glimt - AFC Ajax

čtvrtek 18:45

první zápas: 2:2

Nejúspěšnější celek nizozemské historie prochází touto sezónou rozsáhlými změnami v hráčském kádru a na jeho výkonech je to rozhodně znát - v předešlém ročníku Eredivisie obsadil třetí místo a po dlouhých letech chyběl v prestižní Lize mistrů, teď navíc bude mít co dělat, aby "alespoň" proklouzl do osmifinále Konferenční ligy. O postup mezi šestnáctku nejlepších bude bojovat v Norsku s nevyzpytatelným týmem FK Bodø/Glimt.

AFC vstoupilo do tohoto ročníku naprosto hrůzostrašně a chvíli se dokonce propadlo na úplně poslední osmnácté místo nizozemské ligy, nicméně po příchodu nového kouče Johna van 't Schipa přeci jen stabilizovalo svou výkonnost a začalo se mu dařit. V základní skupině Evropské ligy alespoň zachránilo třetí místo díky závěrečné výhře 3:1 nad řeckým AEK Atény, na ligové scéně neprohrálo dvanáctkrát za sebou.

Jenomže poslední dobou se mu znovu přestává dařit, protože po nečekané porážce s Heernveenem (2:3) nezvládlo ani víkendovou generálku na tuto odvetu s houževnatým Nijmegenem (2:2). V tabulce Eredivisie je tak stále až páté s šestatřiceti body a za vedoucím PSV zaostává o hrozivých šestadvacet bodů. Ajax navíc uplynulý čtvrtek málem prožil blamáž právě s úřadujícím norským mistrem.

Ještě v poslední minutě základní hrací doby totiž prohrával o dva góly, díky pozdním trefám Branca van den Boomena se Stevenem Berghuisem alespoň vybojoval přijatelný nerozhodný výsledek 2:2. "Zpackaný závěr nás může hodně mrzet. Pokud v Amsterdamu s takto věhlasným protivníkem vedete ještě v 90. minutě 2:0, tak se za žádných okolností nemůže stát, že nevyhrajete," řekl ihned po utkání mírně rozhněvaný trenér FK Kjetil Knutsen.

Avšak ten vzápětí ocenil výkon svých svěřenců a stále věří, že i remíza může stačit na postup do osmifinále: "Ajax je nesmírně zkušený tým a v závěru ukázal svou obrovskou sílu. Všem hráčům musím poděkovat za výkon, který předvedli, protože hráli na hranici svých možností. V odvetě budeme mít v zádech skvělé fanoušky a pevně věřím, že nadějně rozehraný dvojzápas dotáhneme do úspěšného konce."

Knutsen nemůže využít služeb Espejorda, Feta, Chajkina, Hogha ani vykartovaného Bjortufta. Hostující kormidelník Van 't Schip nenasadí Ávilu, Bergwijna, Godtse a van Axela Dongena, naopak do Norska odcestoval rychle uzdravený křídelník Berghuis. "Skvělý závěr nám dává reálnou naději do odvety, i když Bodø hraje doma naprosto famózně a jen málokdy prohrává. Tentokráte musíme být trpělivější a je potřeba proměnit vytvořené šance," má jasno stratég Ajaxu.

FK Bodø/Glimt - pravděpodobná sestava:
Haug - Wembangomo, Moe, Lode, Bjorkan - Gronbaek, Berg, Saltnes - Sorli, Evjen, Hauge

AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Ramaj - Gooijer, Sutalo, Rensch, Hato - Berghuis, Taylor, Henderson, Forbs - Brobbey, Akpom

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 4.11 - 2.91

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Dinamo Záhřeb - Real Betis

čtvrtek 18:45

první zápas: 1:0

Betis v základní skupině Evropské ligy nakonec selhal, neboť v konkurenci skotského Rangers a pražské Sparty nečekaně obsadil až třetí místo, čímž si zajistil "jen" play-off o osmifinále Konferenční ligy. Po prvním utkání vyřazovací fáze na domácí půdě navíc bude mít co dělat, aby v letošní sezóně nadále pokračoval v evropských pohárech, protože do Záhřebu odjíždí s jednobrankovým deficitem.

Chorvatský gigant dělá své zemi dobré jméno na evropské scéně již několik let a dlouhodobě se vyznačuje precizním výkonem v defenzivní fázi, což potvrdil i před týdnem v Seville. Betis sice tvořil hru, ale prosadit se nedokázal, a naopak Dinamo přiblížil do osmifinále této fronty Bruno Petkovič proměněnou penaltou zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. To se tedy nyní nachází v mnohem lepší výchozí pozici. Jenže vzhledem ke kvalitám protivníka ještě zdaleka vyhráno nemá.

Klub ze Záhřebu se v podzimní části představil v základní skupině Konferenční ligy a příliš se mu nedařilo, jelikož o druhé postupové místo bojoval až do závěrečného utkání s kosovským vyzyvatelem KF Balkani (3:0) a za suverénním vítězem skupiny C Viktorií Plzeň zaostal o propastných devět bodů. V chorvatské nejvyšší soutěži by navíc mohlo skončit jeho neskutečně dlouhé sedmnáctileté panování, protože je až třetí se čtyřiačtyřiceti body se šestibodovým mankem na vedoucí Rijeku.

Svěřenci bosenského rodáka Sergeje Jakiroviče naposledy přivítali podceňovaný NK Varaždin a udolali ho nejtěsnějším poměrem 1:0. "V Seville jsme dodržovali předem stanovený plán a pozitivní bylo, že jsme dostali Betis pod tlak. V tuto chvíli musíme být ještě přímočařejší a rychlejší v přechodové fázi, jelikož náš soupeř nebude na nic čekat a vrhne se do ofenzívy se vším, co má k dispozici," pronesl natěšený Jakirovič.

Hostující tým se poslední dobou trochu trápí i v prestižní La Lize, po úspěchu se zachraňujícím se Cádizem (2:0) totiž remizoval v předchozím kole s Alavésem (0:0) a aktuálně je sedmý o bod za šestým Realem Sociedad. "Náročný program v La Lize na nás má vliv v evropských pohárech, nicméně na to se nemůžeme vymlouvat. Teď nás čeká klíčový zápas, takto brzké vyřazení si totiž nepřipouštíme," vyjádřil se dlouholetý chilský trenér Betisu Manuel Pellegrini.

Oba čtvrteční protivníci se momentálně musejí vypořádat s celkem početnou marodkou - Dinamo nemá k dispozici Drmiče, Emreliho, Roga, Stojkoviče, Boška Šutala a zřejmě ani Moharramiho s Vasiljem, španělský klub naopak postrádá Abnera, Bartru, Isca, Pezzellu, Ayozeho Péreze i Guida Rodrigueze.

Dinamo Záhřeb - pravděpodobná sestava:
Nevistič - Ristovski, Theophile-Catherine, Bernauer, Perkovič - Bulat, Misič - Kaneko, Baturina, Hoxha - Petkovic

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Ruibal, Riad, Sokratis, Miranda -Johnny, Roca - Rodri, Fekir, Ezzalzouli - Willian Jose

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 3.48 - 2.44

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Ludogorec Razgrad - Servette Ženeva

čtvrtek 18:45

první zápas: 0:0

I kvůli špatnému terénu skončil první zápas mezi Servette a Ludogorcem bezbrankovou plichtou. Tento výsledek zřejmě vyhovuje víc bulharskému týmu, který hodlá v odvetě potvrdit, že doma je v probíhajícím ročníku Evropské konferenční ligy neporazitelný. Zvlášť, když soupeř řeší ostudný malér.

Pouze kvůli horšímu skóre se Ludogorec neprokousal ze skupiny H rovnou do osmifinále soutěže. Proto doufá, že dvojzápas se švýcarským soupeřem pro něj bude znamenat jen zdržení před dalším putováním. "Máme dobré šance. Terén v Ženevě nebyl moc dobrý, ale na to se nevymlouváme. V Razgradu to bude lepší a snad nám to pomůže, řekl trenér jedenáctinásobného mistra Bulharska Georgij Dermendžijev.

Ludogorec sice nedávno získal do svého kádru záložníka Ivalja Čočeva, který dorazil z konkurenčního CSKA Sofia, avšak nová posila není zapsána na soupisce pro Evropskou konferenční ligu a ve čtvrtek se tedy na trávníku neukáže. Ještě větší problémy však trápí Servette. Ženevský klub totiž řádně nezaregistroval tři zimní akvizice (obránce Omara Rekika a útočníky Bassiroua N'Diayeho s Takumou Nišimurou) a ani jedna z nich nemůže ve zbytku sezony odehrát soutěžní utkání.

Zatímco konkurence se směje, sami představitelé Servette se snaží zůstat nad věcí."Nemá to na mě žádný vliv, protože se starám o hráče, kteří tu jsou. Pracuji s nimi a snažím se odvést co nejlepší práci," prohlásil kouč švýcarského mužstva René Weiler. Bude tomu skutečně tak a zabojují hosté o postup dál?

Ludogorec Razgrad - pravděpodobná sestava:
Padt - Witry, Verdon, Sundberg, Son - Pedro Nare, Gonçalves - Tekpetey, Piotrowski, Rick - Duah

Servette Ženeva - pravděpodobná sestava:
Frick - Tsunemoto, Rouiller, Severin, Mazikou - Stevanović, Ondoua, Magnin, Kutesa - Antunes - Guillemenot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.23 - 3.61

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Legia Varšava - Molde FK

čtvrtek 21:00

první zápas: 2:3

Molde zahájilo vyřazovací fázi evropských pohárů fenomenálním výkonem v prvním poločase proti konkurentovi z Varšavy, jelikož během úvodních čtyřiadvaceti minut vedlo už o tři trefy, ale postupem času mu začal docházet dech a Legia nakonec zmobilizovala své síly. Do domácí odvety si tedy přiváží "hratelnou" porážku 2:3. Na vlastním stadionu je považována za favorita, avšak v lepší výchozí pozici se přeci jen stále nachází severský vyzyvatel.

FK uplynulý čtvrtek sehrálo první soutěžní duel po více než dvou měsících a čekalo se, že se hlavně v úvodu bude spíše rozehrávat, nicméně opak byl pravdou. Molde totiž překvapilo polského oponenta drtivým nástupem a po dvou trefách Fredrika Gulbrandsena a jedné v podání Markuse Andrého Kaasy se zdálo, že Legii hrozí debakl. Avšak tým vedený rakouským koučem Kostou Runjaičem se vzpamatoval a nakonec vybojoval přijatelný výsledek.

Ovšem jeho svěřenci při náročném programu nezvládli ligovou generálku s podceňovaným týmem Niepołomice (1:1) a v tabulce Ekstraklasy klesli na třetí pozici o dva body za vedoucí Jagielloniu Białystok. "Něco podobného nechceme znovu zažít a teď si musíme začátek pohlídat, jinak by se nám osmifinále výrazně vzdálilo. Tentokráte neočekávám tak ofenzivní podívanou jako před týdnem, rozhodovat mohou maličkosti," prohlásil Runjaič s mírnou nervozitou v hlase.

Legia se "prokousala" do tohoto play-off o osmifinále Konferenční ligy přes tři předkola a pak v těžké skupině obsadila druhé místo, když s dvanácti body zaostala za vítěznou Aston Villou o jediný bod a naopak favorizovaný Alkmaar za sebou nechala o bodů šest. Norský klub naopak působil ve skupinové fázi Evropské ligy a v konkurenci německého Leverkusenu, ázerbájdžánského Karabachu a švédského Häckenu skončil třetí se sedmi body.

Domácí výběr nemá k dispozici Celhaka s Mustafajevem, hosté postrádají Breivika, Oyvanna i vykartovaného Eriksena.

Legia Varšava - pravděpodobná sestava:
Tobiasz - Ribeiro, Jedrzejczyk, Kapuadi - Wszolek, Elitim, Kapustka, Kun - Josue, Rosolek - Kramar

Molde FK - pravděpodobná sestava:
Petersen - Haugen, Hagelskjaer, Haugan - Linnes, Kaasa, Daehli, Eriksen, Lovik - Eikrem, Gulbrandsen

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.93 - 4.03

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Ferencvárosi TC - Olympiakos Pireus

čtvrtek 21:00

první zápas: 0:1

Až ve 13. zápase našel Ferencváros v probíhající sezoně Evropské konferenční ligy přemožitele. Porážka na půdě řeckého Olympiakosu nicméně ještě jeho působení v soutěži nutně neukončuje. Vyjde budapešťskému celku odveta?

Čtvrteční partii sice zahájí v lepším postavení Olympiakos, domácí Fradi ovšem nemá důvod si nevěřit. Prožívá totiž klidnější a zřejmě taky vydařenější sezonu než jejich řecký protivník. A ostatně i před týdnem sehrál Ferencváros nedaleko Atén důstojnou partii. Dokonce brzy rozvlnil síť, avšak zásah kanonýra Barnabáse Vargy neplatil kvůli ofsajdu. Rozhodčí tak za celých 90 minut uznal jen a pouze gól vstřelený Olympiakosem.

Sám Varga nicméně věří, že v odvetě již obranu řeckého soupeře prolomí. Ferenváros se na čtvrteční zápas mohl v klidu připravovat celý týden, neboť víkendový duel maďarské ligy proti Diósgyőru si nechal odložit. "Bylo pro nás dobře, že jsme víkendové utkání vynechali, protože zápas z minulého týdne nás hodně vyčerpal. Ve čtvrtek nás čeká zápas sezony. Určitě bude dobrá atmosféra, budeme na to připraveni," prohlásil kanonýr Fradi.

Olympiakos v prvním zápase proti Ferencvárosi představil nového trenéra Josého Luise Mendilibara. A šlo o vyvedenou premiéru, na kterou španělský stratég navázal skalpem PAOKu Soluň v rámci řecké nejvyšší soutěže. I tak Mendilibara čeká ve zbytku sezóny těžká fuška. Erythrolefki nejsou moc navyklí na neúspěchy a současné čtvrté místo v řecké Super League je pro fanoušky nepřijatelné. K tomu je jistě moc nepotěšilo ani podzimní vystoupení mančaftu z Pireu v Evropské lize, z níž Olympiakos "sestoupil" právě do Konferenční ligy.

I v méně prestižní evropské soutěži se tedy červenobílí potřebují revanšovat. Této výzvy se ale nebojí a stejně tak neprojevují báseň před fanoušky Ferencvárose, kteří budou hlasitě podporovat domácí výběr. "Jsme zvyklí hrát v horké atmosféře a pod tlakem, to není problém. Tato atmosféra nám vždy pomáhá hrát lepší fotbal, takže nám to nevadí," vzkázal záložník Chiquinho, jenž Olympiakos posílil teprve v lednu.

Ferencvárosi TC - pravděpodobná sestava:
Dibusz - Wingo, Cissé, Mmaee, Ramírez - Makreckis, Maïga - Zachariassen, Abu Fani, Marquinhos - B. Varga

Olympiakos Pireus - pravděpodobná sestava:
Paschalakis - Rodinei, Ntoi, Carmo, Ortega - Carvalho, Hezze, Horta - Fortounis, Masouras, El Kaabi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.49 - 3.22

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - RU Saint-Gilloise

čtvrtek 21:00

první zápas: 2:2

Plichtou skončil úvodní vzájemný střet předkola play-off Konferenční ligy mezi Frankfurtem a Saint-Gilloise. Oba celky ukázaly, že se umějí střelecky prosadit, a papírové predikce jsou tak na straně Eintrachtu hlavně proto, že se ukáže před domácím publikem. Obecně belgický výběr nepředvedl špatný výkon, ne nadarmo je mimochodem lídrem v Jupiler Pro League.

Dino Toppmöller, kouč Die Adler, si moc dobře uvědomuje, jak důležité může být sehrávat tuhle odvetu před vlastním publikem. "Chceme toho využít. Naši fanoušci můžou být jako náš dvanáctý hráč. Hned od začátku můžou ukázat soupeři, že tu bude velmi těžko něco získávat. Určitě chceme postoupit dál,” burcoval své příznivce, kterým sliboval, že účast v další fázi je pro jeho mančaft prioritou.

Generálka na tenhle mač vyšla lépe klubu z Bruselu, ten po vítězství na půdě Kortrijku pouze stvrdil své dominantní postavení na domácí scéně. Toppmöllerova parta remizovala v Bundeslize ve Freiburgu, protáhla tak mimochodem svou sérii bez vítězství, včetně působení na evropské frontě, na čtyři zápasy v řadě. K proklouznutí mezi šestnáctku nejlepších přitom bude výhra zapotřebí, pokud tedy německý výběr nechce podstupovat penaltovou loterii. Ukončit šňůru tak prostě v tomto případě už musí.

Domácím minulý čtvrtek vyšel především vstup do utkání, nakonec však slušný dvougólový náskok ztratili. "Potřebujeme být maximálně soustředění a disciplinovaní. Tohle už je vyřazovací střet. Každá sebemenší chyba se tu trestá, musíme být pozorní od první minuty,” uvedl Toppmöller. "Náš protivník dobře přechází nejen do útoku, ale také zpátky do obrany. Stejně jako my se asi bude přizpůsobovat na hřišti v průběhu hry.”

Zápas by mělo navštívit 58 tisíc diváků, z toho čtrnáct stovek se chystá na duel z Belgie. Hostující lodivod Alexander Blessin zřejmě bude moci využít služeb obránce Kevina Mac Allistera, přestože ten měl z minulého klání s Frankfurtem ošklivě rozseklý ret a pokřivené zuby. "Jeho vůle nastoupit do tohoto duelu je přímo neuvěřitelná,” velmi těšilo šéfa lavičky Les Unionistes.

Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Tuta, Koch, Pacho - Aurélio Buta, Skhiri, Götze, Nkounkou - Chaïbi, Knauff - Omar Marmoush

RU Saint-Gilloise - pravděpodobná sestava:
Moris - Mac Allister, Burgess, Mačida - Castro-Montes, Cameron Puertas, Sadiki, Rasmussen, Lapoussin - Amoura, Nilsson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.49 - 3.53

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slovan Bratislava - SK Sturm Graz

čtvrtek 21:00

první zápas: 1:4

Slovanu se úvodní zápas jarní fáze Konferenční ligy hrubě nezdařil. K možnému postupu dál přes klub ze Štýrského Hradce jsou skeptické snad všechny strany, a to včetně trenéra výběru ze Slovenska. Dohnat totiž domácí budou muset hned třígólové manko, které si před týdnem zapsali na rakouské půdě. Hosté nesmějí duel jen výrazně pokazit, o nic jiného jim nepůjde.

V letošním ročníku už každopádně dokázali Sturm skolit o tři branky dva soupeři. A bylo tomu v obou případech na evropské scéně, zkraje srpna se to v rámci kvalifikace do skupinové části Ligy mistrů povedlo eindhovenskému PSG a v prosinci pak lisabonskému Sportingu. Tyhle dva kluby jsou mimochodem aktuálními lídry Eredivisie, respektive Primeira Ligy, a ačkoli Slovan také vládne své domácí soutěži, ta jen stěží může konkurovat té portugalské a nizozemské. To jen pro představu, jak složité zřejmě bude Sturm porážet o tři góly.

Bratislavský celek má před sebou opravdu hodně náročný úkol. A uvědomuje si to moc dobře i jeho kouč Vladimír Weiss. "Věřím, že se ve čtvrtek za podpory z tribun pokusíme o zázrak,” uvedl po minulém ligovém utkání, v němž Slovan narazil na Zlaté Moravce. "Nebudu tu vyprávět nějaké fráze. Ale půjdeme si za vítězstvím a s podporou našich fantastických diváků určitě až na doraz sil. Priorita je pro nás vyhrát ligu, máme ještě domácí pohár. Ve čtvrtek však pojedeme na doraz, abychom výkonem upoutali naše fandy, a ti nám po utkání zatleskali. To je hlavní motto,” pokračoval.

Jestliže na Slovensku vidí šance na úspěch přes hustou mlhu, pak na straně Sturmu je samozřejmě situace odlišná. Svěřenci trenéra Christiana Ilzera v prvním vzájemném střetnutí hráli prim, pokud se tomuhle vystoupení aspoň nějakým způsobem přiblíží také teď, opravdu by neměli mít o osmifinále nouzi. "Hlavně druhý poločas byl senzační,” hodnotil šestatřicetiletý Sebastian Prödl, bývalý rakouský hráč a odchovanec Die Schwoazn, v rozhovoru pro rakouskou televizní stanici ServusTV. "Celý podzim, během něhož se ve skupině získaly jen čtyři body, je zapomenut. Byl to nejlepší výkon v pohárové Evropě,” těšilo ho.

Slovan Bratislava - pravděpodobná sestava:
Borjan - Bajrič, Kašia, Wimmer - Blackman, Kankava, Kucka, Zmrhal - Barseghjan, Strelec - Rodrigues

SK Sturm Graz - pravděpodobná sestava:
Jaroš - Johnston, Affengruber, Wüthrich, Schnegg - Prass, Gorenc Stankovič, Lavalée - Kiteišvili - Böving, Biereth

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.95 - 2.86

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

KAA Gent - Maccabi Haifa

středa 18:00

první zápas: 0:1

Gentu se úvodní zápas Konferenční ligy nevydařil. Dohánět doma bude muset jednogólové manko, jenže úplně o domácím prostředí se v jeho případě hovořit nedá. Duel proti Maccabi Haifa se totiž uskuteční bez diváků, a to kvůli obavám o bezpečnost nejen ze strany starosty města Mathiase De Clercqa. Netradičně se tohle pohárové utkání uskuteční už během středy.

Konferenční liga je sice obvykle na programu až ve čtvrtek, v předvečer bitev v Ligy mistrů se každopádně bude hrát také v Belgii. Fanoušci na tribuny nesmějí, přesto kolem stadionu bude hlídkovat policie. Aktuální palestinsko-izraelský konflikt zkrátka budí nepříjemnou pozornost. Nikdo z aktérů nechce, aby se zápas například přerušoval kvůli bombové hrozbě propalestinských aktivistů či došlo k nějakým jiným výtržnostem. Belgický klub prostě bude muset bouřlivou atmosféru oželet.

Ani hlavnímu politickému představiteli Gentu se verdikt, který musel učinit, nelíbil. Učinil tak na výslovnou žádost policie. "Má totiž několik vážných signálů ohledně narušení bezpečnosti fanoušků, možná je dokonce i bombová hrozba,” upřesňoval De Clercq v rozhovoru pro belgický deník Het Laatste Nieuws. "Osobně si myslím, že je to velká škoda. Samozřejmě bych byl raději, kdyby fandové mohli být na stadionu, ale bezpečnostní rada měla jasné stanovisko. Já nemůžu vzkázat nic jiného než to, že je třeba respektovat policii."

Už před týdnem mělo utkání na neutrální půdě v Budapešti zvláštní kulisy. Samozřejmě že nynější rozhodnutí hraje do karet partě trenéra Messaye Dega, která nebude muset čelit tlaku od domácích příznivců. "Nejsem politik,” komentoval situaci na předzápasové tiskové konferenci Hein Vanhaezebrouck, kouč KAA. "Lituji jen toho, že tu existují určité skupiny lidí, které chtějí využít fotbal k výhrůžkám. Fotbal nemá nic společného s tím, co se v Izraeli a v Palestině děje. Tyhle skupiny nebo jednotlivci si myslí, že mohou zastavit ve společnosti všechno. A evidentně se jim to daří. Mrzí mě, že tomuhle musíme ustoupit,” zlobil se.

KAA Gent - pravděpodobná sestava:
Roef - Samoise, Kandouss, Watanabe, Mitrovič, Brown - Gerkens, Gandelman, Hong - Depoitre, Tissoudali

Maccabi Haifa - pravděpodobná sestava:
Keouf - Feingold, Sundgren, Seck, Gershon, Saief - Muhammad, Show, Refaelov - Khalaili, Pierrot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.86 - 4.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele