Konému kvůli zranění kolena hrozí konec sezony

06.11.2013, 20:36
Aktuality
Angažmá v Evertonu se zatím pro Arounu Koného nevyvíjí vůbec dobře. V útoku hraje prim jiná letní posila Romelu Lukaku, v dalších měsících mu navíc Koné nebude žádnou konkurencí. Jeho zranění kolena se ukázalo být vážné a hráče čeká operace a dlouhá pauza.

Koné se zranil v první půli vítězného utkání s Hullem. Podle prvních informací se nemělo jednat o nijak vážný problém, jenže dnes je všechno jinak. "Máme špatné zprávy, bude to delší pauza," oznámil manažer Roberto Martínez.

Devětadvacetiletého útočníka čeká v blízkých dnech operace a po ní přibližně půlroční pauza. Je možné, že se v této sezoně už na hřišti neukáže. "Je potřeba Arounu v těchto těžkých chvílích podpořit. Uděláme všechno pro to, aby byl co nejdříve zcela fit. Nějaký čas to ale bude trvat," dodal Martínez.

Arouna Koné přestoupil do Evertonu v létě z Wiganu za sedm milionů eur, následoval tak manažera Martíneze, do té doby kouče Latics. V dresu Toffees stihl Koné zasáhnout do pěti ligových zápasů, branku nevstřelil.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (383)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele