Konečně jsem našel to správné prostředí, pochvaluje si Cristante

27.10.2017, 19:44
Aktuality
Vcelku vydařený vstup do sezóny prožívá Atalanta Bergamo, na čemž má nemalý podíl i záložník Bryan Cristante. Ten konečně naplňuje svůj potenciál a pochvaluje si, že našel to správné prostředí...

Stále teprve 22letý záložník toho má ve svém věku za sebou opravdu hodně: Cristante se jakožto odchovanec Rossoneri snažil již před čtyřmi lety prosadit do nabitého kádru.

To se mu však nepodařilo, také proto následně vzal zavděk nabídkou lisabonské Benficy, ani tam to však s jeho herním vytížením nebylo tak slavné, jak by si býval představoval.

Úplně podle představ italského reprezentanta se pak nevyvíjela hostování v Palermu a Pescaře, kýžený zlom nastal až na začátku tohoto roku po přesunu do Atalanty Bergamo.

Cristante se postupem času zabydlel ve výchozí jedenáctce a svými výkony pomohl skromnému celku k postupu do pohárové Evropy, nastoupený trend pak drží i letos. "Máme tady dobrý tým se skvělým charakterem," pochvaluje si Cristante. "Našel jsem v Bergamu to správné prostředí se správnými lidmi," doplnil.

"Jsem se svými výkony spokojený, ale chci se ještě zlepšit. Styl fotbalu, který zde praktikujeme, mi naprosto vyhovuje," vysvětlil Cristante, jehož zaměstnavatel může na konci probíhajícího ročníku aktivovat na hráče Benficy přestupovou opci ve výši 4 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Tak teda první, no

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že se mu v AC nedalo více prostoru a že se úplně nepovedly angažmá v Benfice či v Palermu, i tak je ale pořád mladý a rád bych ho jednou viděl zpět v AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele