Konec sezony v Nizozemsku žádají i Alkmaar a PSV Eindhoven

03.04.2020, 12:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To nemůžou počkat a kdyžtak to zrušit až za měsíc?

Reagovat
Coutinho10

pro Alkmaar celkem pešek, kdyby měl titul prohrát o skóre

Reagovat
Coutinho10

pro Alkmaar celkem pešek, kdyby měl titul prohrát o skóre

Reagovat
hawk

teď jde o to, jestli nerozhoduje vzájemný zápas jako skoro všude jinde a ty oba vyhrálo AZ

Reagovat
Coutinho10

hledal jsem to, protoze me to taky zajimalo a na livesportu u tabulky Eredevisie je jako 1. kriterium skore: https://ibb.co/dWwHfN1 , tak tam by to asi melo byt dobre, ale na druhou stranu i 2. misto a predkolo LM je taky velky uspech

Reagovat
hawk

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Co je doprdele na tom odehrát 10 zápasů bez lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Například dnes jsem seděl u TV, když hrála ČT3 a bylo tam studio s Erbenem a jeho kolegyní a měli tam nějakého právníka a diskutovali už nevím o čem. Když ten právník kecal a viděl jsem tu jeho roušku, tak jsem si říkal, zda-li má nějaký význam a není to stejné, jako kdyby tam seděl bez ní. Prakticky stejnou otázku si dávám, když jdu na poštu, do trafiky pro doutníky nebo pro něco sladkýho do samoobsluhy a tu maškaru na hubu si dávám. A vše vrcholí otázkou...je koronavirus skutečný?

Prostě...podle mne je to faleš, lež...je za tím něco jiného. Pokud psychicky slabému člověku řeknu, že má rakovinu, ačkoliv je zdravý, je schopný si ji v těle za nějaký čas opravdu vytvořit. Naopak psychicky silný člověk je schopný se z rakoviny uzdravit, i když mu někdo predikuje smrt. Je tedy možné z obyčejné chřipky, na kterou někdo umře, udělat smrtící koronavirus, aby se za tím mohlo schovat něco jiného. Je to opravdu test ducha člověka a jeho síly. Protože mne napadají různé myšlenky, když se nad tím zamyslím. Hold je důležité toto divadlo respektovat.

Reagovat
dave30

Je to samozřejmě nemožné (protože tě tam nepustí), ale mohl bys jet pomáhat do Lombardie. Vyzbrojen svou vírou (že tě jen tak něco neskolí) bys mohl být hodně nápomocný. Já bych jel samozřejmě také, ale nemám takovou víru...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. V historii nám taky nikdy nic netajili a mluvili vždy pravdu, že?

Reagovat
dave30

Máš pravdu. Čemu má člověk věřit? Historii píší vítězové. Kdo má vědět, jak to bylo v perníkové chaloupce. Známe pouze verzi vítězů. Třeba ta babička byla hodná a Jenda s Mařkou nevychovaní spratci...

Reagovat
Mrvinho
Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele