KONEC SEZÓNY PRO NIHATA

22.11.2006, 20:44
Aktuality
Turecký útočník Nihat Kahveci si během tréninku vážně poranil koleno a v letošním ligovém ročníku se na hřišti již neobjeví. Při losování osmifinále Copa del Rey to oznámil delegát Villarrealu Jose Manuel Llaneza, jehož slova následně na webových stránkách potvrdil i klub...

"Právě jsem kolegům říkal, že Nihat bude vinou zranění kolene mimo hru šest měsíců. Tento rok je pro nás poznamenán zraněními tohoto typu. Teď se budeme rozhodovat, zda místo něho koupíme jiného útočníka," prozradil dnes Llaneza.

Ve Villarrealu letos vypukla "epidemie poraněných kolen". Na začátku sezóny měli stejnou smůlu jako teď Nihat jeho spoluhráči Robert Pires a Gonzalo Rodriguez. I oni si vážně poranili kolenní vazy, narozdíl od tureckého reprezentanta však už mohou pomalu vyhlížet svůj návrat do tréninku.

Nihat Kahveci má s kolenem problémy již delší dobu. V únoru loňského roku si podobné zranění přivodil ještě jako hráč San Sebastianu a rovněž tehdy musel vynechat zbytek sezóny. Kvůli problémům se stejnou částí těla chyběl už i Villarrealu - minulý měsíc si vazy natáhl v kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 proti Moldavsku a trenér španělského klubu Manuel Pellegrini se bez něho musel obejít tři týdny.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

15. min Villa injury Moro entra takže utok Moro a Angulo , takže Tavano zase nic

Lets kick Flores to the ass

Reagovat
smazaný uživatel

a ten úžasný pohled na tribunu plnou zraněných hráčů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele