Konec jedné éry: Dijon opustil trenér Dall'Oglio

31.12.2018, 10:54
Aktuality
Olivier Dall'Oglio po šesti a půl letech skončil na lavičce Dijonu. Francouzskému klubu se během probíhajícího ročníku nedaří, což se čtyřiapadesátiletému kouči stalo osudným...

Nyní již bývalý trenér Dijonu se kormidla východofrancouzského mužstva ujal v roce 2012 poté, co předchozí dva roky působil jako asistent předchozího lodivoda Patrica Carterona.

Dall'Oglio přebral Dijon po sestupu z Ligue 1, načež se s ním konstantně zlepšoval, až se mu po čtyřech letech povedlo vrátit mezi francouzskou elitu. Zde se opakovaně zachránil.

Do probíhajícího ročníku navíc vstoupil Dijon třemi výhrami po sobě a nic nenasvědčovalo tomu, že bude následovat série 12 ligových duelů bez vítězství. Ta se nakonec stala pro dlouholetého kouče Oliviera Dall'Oglia osudným, přičemž do jmenování nového trenéra se na lavičku posadí David Linarès.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr, dfco.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elliasson

Nemám k tomu týmu nějaký vztah, ale Dijon je mé srdcové město. Ačkoliv stadion není úplně největší, tak jim přeji Ligue 1 i nadále.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele