Kone si vážně poranil koleno

21.08.2008, 20:42
Aktuality
Arouna Kone před rokem přestoupil z PSV Eindhoven do Sevilly, ve španělském klubu se ale neprosadil a ani v nové sezoně tomu nebude jinak. Na vině je tektokráte vážné zranění, které reprezentanta Pobřeží slonoviny připraví o velkou část ligového ročníku...

24letý fotbalista se zranil v přátelském utkání s Guineou. V jeho desáté minutě si přetrhl přední křížový vaz v levém koleni a aby toho nebylo málo, vážně si poškodil rovněž meniskus.

Koneho ještě dnes čeká další podrobné vyšetření, poté bude následovat operace. Délka rekonvalescence by pak měla činit minimálně šest měsíců, hodně pravděpodobné ale je, že Kone se letos na hřišti vůbec neobjeví.

Sevilla za Koneho před rokem zaplatila dvanáct milionů eur a z této částky se jí zatím příliš nevrátilo. V základní sestavě Afričan v rámci Primera Division nastoupil jenom k sedmi zápasům a na své konto si připsal pouhou jednu branku.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jaj, tak Kone má velkou, velkou smlouvu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze sa coskoro bude takto usmievat na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská škoda, letos v přípravě se mi moc líbil.

Reagovat
M11

brzky navrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele