Koné přestoupí z Levante do Wiganu

14.08.2012, 20:34
Aktuality
Arouna Koné má namířeno z Levante do Wiganu, kluby už jsou dohodnuty na přestupové částce, která údajně dosahuje výše 3,5 milionu eur. Levante na Koném okamžitě vydělá, v létě jej získalo zadarmo ze Sevilly, kde útočníkovi vypršela smlouva.

"Levante a Wigan se dnes odpoledne dohodly na přestupu Arouny Koného do Anglie. Hráči děkujeme za vše, co pro náš klub udělal, a přejeme mu mnoho štěstí v další fázi kariéry," stojí na webu španělského klubu.

Levante získalo Koného natrvalo teprve v létě za poněkud kontroverzních okolností. Útočník tu hostoval ze Sevilly a v závěru sezony vůbec nehrál, aby se mu po dosažení hranice sedmnácti branek neprodloužila v Seville smlouva.

Všeobecně se očekávalo, že Levante Koného prodá, aby vylepšilo svou neradostnou finanční situaci. To se nyní děje. Účastník předkola Evropské ligy už má v kádru náhradu, během dneška Levante zadarmo získalo zkušeného Řeka Theofanise Gekase.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (451)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele