Kone chce zpět do reprezentace, vyhlíží proto odchod ze Sevilly

22.09.2009, 16:39
Aktuality
Složité časy zažívá Arouna Kone, který kvůli vážnému zranění vynechal prakticky celou loňskou sezonu. Útočník z Pobřeží slonoviny by si za rok rád zahrál na světovém šampionátu, k tomu ovšem potřebuje nastupovat pravidelně rovněž v klubu. V útoku Sevilly je ale velká konkurence a Kone vyhlíží lednový přestup...

Kone přišel do Andalusie loni v létě z PSV Eindhoven a měl se prát o místo v sestavě s Fredericem Kanoutem a Luisem Fabianem. Konkurencí pro tyto dva ale nakonec nebyl, brzy si totiž poranil koleno a byl dlouhé měsíce mimo hru. Nyní je fit, Fabiano s Kanoutem ovšem v klubu zůstali a těžko říci, jakou radost Konemu udělal příchod Alvara Negreda, po němž se pro trenéra Manola Jimeneze 25letý útočník stal až čtvrtou volbou.

"Po mém těžkém zranění potřebuji co nejvíce hrát a to dnes v Seville není možné. Chci bojovat o místo v reprezentaci pro mistrovství světa a Africký pohár národů, ale bez toho, aniž bych nastupoval za klub, je to nemožné," naznačil Kone, že by rád změnil působiště.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nevím asi i

Reagovat
smazaný uživatel

si říkám, jaktože jsem o něm tak dlouho neslyšel ani ho neviděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

otázka:kolik ti je

sledoval jsi nizozemskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že klicker spíš naráží na to jeho zranění v loňský sezóně - z jeho příspěvku plyne, že ho dlouho neviděl hrát, né že ho vůbec neviděl hrát a neví o koho jde

Reagovat
smazaný uživatel

ve fifě 09 lepší než Luis

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RC

otazkou je, jestli volbou cislo 4 neni Chevanton...

Reagovat
mickey mouse

můj oblíbenec,měl by jít do menšího španělského klubu aby hrál každičký zápas v sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický hráč , škoda toho zranění a přestupu z PSV!

Reagovat
smazaný uživatel

jj škoda že mu nevyšel přestup z PSV kde byl hvězda ... snad se vrátí do své nejlepší formy a všem to ještě nandá .. jsem na něj zvědavý .. :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele