Kompany se o víkendu znovu vrátil do akce, síly mu nedochází

01.02.2017, 21:02
Aktuality
Třicetiletý stoper Vincent Kompany v listopadu utržil už své 37. zranění v kariéře, když si po kolizi s brankářem Bravem poranil koleno, a nyní si tak odbývá už několikátý comeback. O víkendu proti Crystal Palace opět navlékl kapitánskou písku a míní se rvát dál...

Belgický obránce se kuriózně vrátil do akce zrovna proti týmu, který nechyběl při jeho posledním úrazu, ničeho se však v sobotu nezalekl a se svými kolegy vyválčil suverénní postup do dalšího kola FA Cupu po výhře 3:0.

"Pro mě má ten fakt, že šlo o Crystal Palace, zvláštní důležitost. Nepřemýšlím jako normální člověk. Pokud mi něco nepřinese štěstí, vydám se tam znovu a zkusím, jestli tam ta smůla pořád je," vysvětluje Kompany.

"Zranění jsem měl od svých 14 let, ale stále jsem byl schopný vybudovat kariéru, jakou jsem vybudoval. Nikdy nepřestanu a vím, že budu bojovat třeba i jen pro jeden zápas, hlavně abych mohl zažívat tyhle okamžiky," tvrdí odhodlaně zadák, který vinou chatrného zdraví přišel i o Euro 2016.

"Ne jen někdy, ale pokaždé mi musí (fyzioterapeuti) říkat, abych zůstal v klidu a nespěchal na rehabilitaci. To je jeden z důvodů, proč jsem zraněný tak často. Mám 1001 jizev a většina z nich je mou vinou. Ale takový holt jsem. A nechci se měnit," uvědomuje si zatvrzelý buldok Kompany.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

37. zranění? To snad neměl ani Rosa.

Reagovat
Le Gunner

Ty jizvy bych počítat nechtěl...

Reagovat
Ferguson6

Žiaden nadpis typu Vincent sa vracia do Kompanye City?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné vyjadrenie od Kompsa

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho měl za držáka

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Ensán Kompeny...

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no, snad to zdraví bude už lepší

Reagovat
LeonardoUžoa

Hm, ukazoval všechny jizvy reporterum?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý stopér a príkladný líder. Bojím sa ale, že už to lepšie nebude a momentálne je pre City skôr na príťaž ako úžitok. Ten plat je jednoducho príliš veľký a je otázne, či jeho líderstvo mimo trávnik stojí toľko peňazí.

Ja by som s ním zmluvu rozhodne nepredlžoval, jedine ak nízky platový základ a obrovské príplatky za odohraný zápas. S tým by ale asi nesúhlasil. Nechal by som ho ísť si zarobiť do menej fyzicky náročnej súťaže. MLS aleb Čína.

Reagovat
cr7sux

Cina je prej fyzicky dost narocna

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli počasiu?

Reagovat
cr7sux

Myslim to tu nekdo psal Bohuzel uz nvm

Reagovat
asenagio
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele