Kompany bude mimo hru několik týdnů, potvrdil Guardiola

22.11.2016, 21:52
Aktuality
Hodně smolné období prožívá Vincent Kompany. Kapitán Manchesteru City se sotva stihl dát zdravotně do pořádku, ve víkendovém utkání s Crystal Palace si ale poranil koleno a mimo hru bude několik týdnů...

Belgický reprezentant je na marodce prakticky uplynulých sedm měsíců, během nichž laboroval s lýtkovým svalem, následně mu službu vypověděla rovněž třísla.

Kompany se do sestavy Citizens vrátil ve zmíněném duelu s Crystal Palace, ještě před poločasem ale musel po srážce s vlastním brankářem Claudiem Bravem ze hřiště.

Následné vyšetření odhalilo zranění kolenních vazů, což 31letého stopera vyřadí ze hry na několik týdnů. "Naštěstí nešlo o zranění hlavy, jak se původně předpokládalo. Vincent má problémy s kolenem a během příštích několika týdnů bude mimo hru," potvrdil zranění své opory manažer Pep Guardiola.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (149)

Přidat komentář
smazaný uživatel

On už byl ve hře?

Reagovat
smazaný uživatel

jo asi 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pre City obrovská smola,resp.pre Kompanyho samotného.Keď je fit je to jeden z najlepších hráčov na svojej pozícii

Reagovat
Beči

Býval, pochybuji že by se po tolika zraněních ještě někdy vrátil do staré formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz už asi nie

Reagovat
Tuxedo

Kolarov ho nahradi

Reagovat
mesyas

belgický rosicky

Reagovat
Beči

Je to škoda, kdyby nebyl tak skleněný, byl by rozhodně jeden z nejlepších stoperů na světě.

Reagovat
celeb

vsak aj bol, ale ako vsetko dobre aj toto uz pomynulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Riviera Kid

Sorry, k řádek níž

Reagovat
Zaschrona

The top two wage spenders in each Champions League group are through or on course to go through. Apart from Tottenham.

https://pbs.twimg.com/media/Cx5kJSzWgAA7qcy.jpg

Soucasny format LM je fakt nechutna nuda... ve skupinach, jako uz tradicne, jedine prekvapeni a to jeste v nejvyrovnanejsi skupine... ta soutez potrebuje prekopat jako blazen...

Reagovat
kiwwi

akoze dat chudobnym na zaciatku po 3 body k dobru alebo ako?

Reagovat
Zaschrona

nebrat je tam

Reagovat
kiwwi

superliga

Reagovat
fajdax

Je ti jasný ze United by tam neměli co dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

Je ti jasne, ze je to jasne len tebe a este zopar podobnym pomatencom?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

sotva zvládají EL

Reagovat
Pipo123

A čo si čakal ? Je tu pár klubov ktoré sú o niekoľko levelov vyššie než zvyšok, rozdieli sa neznižujú ako v iných športoch, práve naopak sa skôr prehlbujú. Teraz sa používa tá otrepaná veta že "futbal sa vyrovnáva a každý dokáže poraziť každého" Pritom táto veta platí viac na minulosť než súčasnosť. Celé to smeruje k lige najlepších klubov kde bude tá vyrovnanosť

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem ani necekal nic jineho, i proto jsem letos zatim nevidel ani jeden zapas LM a nejak mi to ani nevadi, o nic vyznamneho jsem neprisel. Samozrejme mas s tou superligou pravdu, jen je ale otazka, jestli ma nejaky vetsi vyznam ji branit. Soucasny format skupin je naprosta tragedie, stejne akorat jde o to, kterych par klubu doplni ty, ktere postoupi vzdycky. A pak v playoff to nebude o moc lepsi, dobra polovina duelu zas bude mit dopredu extremniho favorita.

Reagovat
Pipo123

Napísal si že LM potrebuje nejakú zmenu, keď tak nad tým uvažujem tak by bolo fajn ak by tam postupovalo viac klubov ktoré hrajú TOP súťaže, možno by to neprinieslo ihneď vyrovnanejší efekt, ale tie kluby by mohli za získané prachy investovať do nových hráčov. Je síce pekné že LM hraje Basilej, Razgrad, Kodan atd, ale ku kvalite LM nepomôžu nikdy. Na druhej strane asi by bolo blé obmedziť tieto kluby a ich šance na LM

Reagovat
Spalovač šancí

Anebo naopak, aby tam z každé ligy byl jenom jeden klub. Případně současný formát, ale pouze jeden postupující ze skupiny.

Reagovat
Zaschrona

Ekonomicky to nedava smysl, to by bylo jeste min atraktivni nez ted.

Reagovat
Kluivert9

Takže tam místo nich postoupí Inter, United a další týmy co nemají ani na EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jakekoliv rozsireni mi teda prijde jako blbost. v cem bude zmena pokud bude LM hrat vic klubu z top soutezi? Dlouhodobe budou stejne postupovat a vyhravat ty bohatsi kluby, Navic to ani terminove nedas dohromady. vic klubu= vic zapasu. porad je to poharova soutez, ne druha liga.

Reagovat
Zaschrona

Rozsireni LM by byla hloupost, ale nahrazeni nejslabsich klubu kvalitnimi kluby, ktere tam chybi, tak to uz ne... A terminove to jde dat dohromady celkem v pohode - mas v soucasnosti 6 zapasu ve skupine, 4 terminy pro osmifinale a 4 pro ctvrt/semifinale. Kdyz tohle rozsiris o 2 terminy z 4. predkola, tak uz mas prostor na to hrat mini-ligu v 8 tymech i s naslednym play-off. Podobna soutez trochu ve stylu NFL by klubum prinesla vic garantovanych zapasu v soutezi a o dost vic zapasu mezi nejlepsimi = vic penez, vetsi zajem mezi fanousky. Na vyhru by v podobnem formatu bylo potreba odehrat 17 zapasu. Ted to treba City ma z predkola na 15 zapasu - to uz neni velky rozdil.

Reagovat
Busby babes

tohle by imho vedlo spis k vytvoreni nejake te superligy, kde by meli velkokluby garantovane misto. Takze by to tem mensim klubum stejne nic neprineslo.

A terminove jsem argumentoval za predpokladu rozsireni souteze.

Reagovat
Zaschrona

No vsak to je i plan. Vyhazet ty Razgrady, Plzne a Zahreby - a nacpat tam Liverpooly, Milany a Valencie. Pokud bude UEFA prozirava, muze podobnou soutez mit vytvorenou pod sebou. Pokud ne, tak ji stejne kluby nakonec utecou.

Mensim klubum by to prineslo alespon to, ze jim velke kluby preposlou vic penez do EL a ziskaly by tam vice garantovanych mist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne je tohle cesta. Slabsi kluby z LM presunout do EL a nahradit dalsimi kluby z vetsich zemi. A je potreba podstatne zvysit objem penez, ktery LM presouva do EL. Pokud se to neudela, tak se naprosto zabije soutezeni v mensich fotbalovych zemi. Ted slabsi kluby z malych zemi do LM tahnou dve veci. Penize a moznost dostat narez od velkoklubu. Pokud ale dostanou podobne penize jako ted za to, ze si zahraji soutez, kde budou mit i nejakou sanci na uspech.

Dulezite ale je zachovat, aby kazdy klub mel nejakou sportovni cestu, jak se dostat do LM. Idealni by bylo kazdy rok garantovat ucast klubum i v dalsi sezone dle vysledku LM a pak to dle sportovniho klice doplnovat z EL a narodnich lig. A vedle toho zmenit format, ktery prinese vic zajimavejsich zapasu. 4 skupiny s 8 tymy, prvni dva tymy z kazde grupy postup, dalsi 3 tymy ucast v LM i dalsi sezonu. Ctvrt/semifinale na jeden zapas na stadionu tymu s lepsim nasazenim ze skupiny. Finale na neutralnim stadionu. EL soucasny format, jen ji rozsirit na 64 klubu. A k tomu snad UEFA udela planovanou treti soutez ve stylu stareho Poharu UEFA pro tymy, co se nedostanou ani do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě píčovina, která by akorát měla zabít ambice klubů mimo 4 zemí. Natrvalo. Už žádné vítězství Ajaxu atd. V dnešní době kluby víc než kdy dřív doplácejí na to, z jaké jsou země (a počtu obyvatel dané země). Podle mě by ideální bylo, kdyby UEFA dala zelenou nadnárodním ligám a udělala se liga Beneluxu, skandinávská, visegrádská, balkánská... což by pomohlo kvalitním klubům menších zemí jako Anderlecht, Ajax, Sparta, Kodaň nebo Bělehrady a zároveň odstranilo srandakluby typu Příbrami. Proč by kurva měla mít ČR s 10 mega obyvatel jenom o dva prvoligové kluby míň než Německo s 80 mega?

Reagovat
Zaschrona

Souhlas, jenze o tohle neni u lidi zajem. Co z toho, ze by Sparta, Plzen a Slavie hrali nejakou visegradskou ligu. Lidi by na to nechodili - ty zajima predevsim to, kdo ziska titul v nasi zemicce. Nemyslim si, ze podobne projekty jsou v evropskem fotbale realne. A i kdyby se tohle povedlo udelat, tak je stejne uz hotovo, pozice jsou rozdelene a nuzky se budou jen zvetsovat, ani tohle je nezastavi. Vyhra Ajaxu v LM je navzdy uz jen historie, bohuzel...

Reagovat
vodka

já teda vidím hlavní překážku v tom, že by se muselo dohadovat, jaké početní zastoupení by měly jednotlivé kluby v té nadnárodní lize. Pokud by bylo například dané, že v lize bude 8 polských, 6 českých a 3 slovenské a 3 maďarské, tak je to průser, komplikace se sestoupením atd. (za předpokladu, že by druhá liga byla víceméně republiková). Navíc náklady na cestování by byly taky vyšší a nejsu úplně přesvědčený, že třeba příjmy z reklam a sponzoringu by to úplně srovnali. Si jenom vem, že generální partner by musel mít solidní dosah ve všech zemích, aby do toho narval takové prachy...

Reagovat
Zaschrona

Prave, je to mnohem tezsi udelat v realu, nez si to predstavovat na papire. Ale nejvetsi problem s nadnarodnimi ligami je podle me ten, ze fanousky nezajima boj o 5. nebo 10. misto v nejake takove soutezi. A pro Spartu, Plzen nebo Slavii by to byla pravdepodobna realita. V necem podobnem vidim problem i v pripade evropske superligy. Neumim si moc dobre predstavit, ze kluby v ni hrajici by utekli z domacich lig. Ani v basketbalove superlize - Euroleague - kluby v ni hrajici neutekly z domacich lig. I pri tech jednanich o fotbalove superlize anglicke velkokluby do medii opakovaly, ze hledaji co nejatraktivnejsi format k tomu, co doplni PL.

Podle me nejaka schudna cesta by mohla byt jakasi stredoevropska nadstavbova cast. Zmensit ligu na 10 tymu, odehrat ji jednou kazdy s kazdym a mit do Vanoc mistra. A na jare pak hrat jakousi stredoevropskou obdobu LM s Rakouskem, Slovenskem a Madarskem, kde by svoje souteze podobne upravili - Polaci podle me nemaji o neco podobneho s nama zajem, jsou prilis velka zeme na nejake spojovani. Prvnich 8 tymu z kazde ligy postupuje, posledni 2 tymy se pro jarni cast pripoji do druhe ligy, kde odehraji kompletni jarni kola - kdo z tech dvou tymu ziska v minitabulce mezi sebou mene bodu, spadne - kdo vic, tak se zachranil. No a tech 8 tymu z kazde ligy utvori celkem 32 tymu. Podle vysledku jednotlivych lig se tymy primo nasadi do 4 skupin, kde kazda skupina ma 8 tymu. Z kazde skupiny nasledne postoupi prvni 4 do playoff hranem na jeden zapas, kdy vyhodu domaciho prostredi vzdy ma lepe nasazeny tym ze skupiny - podobny model by slo uplatnit i na zapasy o umisteni, tak klidne by pak jak na podzim, tak i na jare kazdy tym mohl mit garantovano 18 zapasu. Nebo na tohle jde udelat ruzna podvarianta typu, ze se mohou hrat tyhle pohary dva. Jeden takovy, kam postoupi jen tymy na pozicich 1-4 z kazde ligy a druhy 5-8. Mozna by i neco podobneho bylo atraktivnejsi a pak hrat playoff doma-venku. Docililo by se vetsiho poctu atraktivnejsich zapasu pro vsechny zucastnene a vetsiho poctu zapasu samotnych, vytvorila by se nova trofej, o kterou si to tymy mohou rozdat, vysledkem by mel byt vetsi pocet ziskanych financi, zatraktivnila by se o dost i druha liga, kde by nebyla zadna ostuda hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

A to o tech puvodne spadnuvsich do II. ligy je z tve hlavy? (jak spadne ten, co nasbira v te jarni casti mene bodu). A cely je to vubec dobry

Reagovat
Zaschrona

Cele je to z moji hlavy - bavi me, kdyz mam cas, vymyslet na papire podobne inovace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhopadne kloboucek...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, je to o ničem. EL mi přijde mnohem atraktivnější. I když ten včerejší zápas Dortmundu mohla bejt sranda.

Reagovat
nani92

vcera sa mi nechcelo nic pozerat, radsej som si dal Fifu...samozrejme keby som vedel ako dopadne Dortmund tak by som si to dal, ale to je taka vynimka..bez nas to jednoduchi nejde

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze takhle to ale ma docela dost lidi. Na svuj klub se podivaji, na nejaky dalsi jen v pripade, ze fakt o neco jde. Par zapasu se v poslednim kole skupin mozna najde, pak az playoff bude zajimavejsi. Ale tam zas v pulce odvet je hotovo...

Reagovat
kiwwi

kravina

Reagovat
Busby babes

a v cem to jako bylo v minulosti jinak? vzdycky postupovaly bohatsi kluby...

Reagovat
Busby babes

btw. v PL nebo vlastne v jakekoliv soutezi dlouhodbe vyhravaji tymy, ktere davaji nejvic na platy. Vydaje na platy nejvic koreluji s konecnym umistenim v tabulce.

Reagovat
samson192

u vás to teda neplatí

Reagovat
Busby babes

pisu dlouhodobe. takze i u nas to plati.

Reagovat
Zaschrona

V minulosti to bylo jinak, protoze rozdil mezi Spartou a Barcou byl financne podstatne mensi nez dneska. Pokud to 15 let zpatky byl rozdil takovy, ze Barcelona mela (tipuju) vydaje na platy 20x vetsi, dneska je mozna ma 50x, 70x vetsi. Jak je vetsi tenhle rozdil, tim mensi ma cenu ten duel hrat, v tehle relacich uz je to jen absolutni cekani na zazracny zapas. Kdyz tam nasadis Herthu Berlin, tak je ten rozdil mozna treba jen 10x. Ve vetsine zapasu to dopadne podobne jako se Spartou, ale ty sance jsou uplne jinde, tim padem roste nahoru smysl na ten zapas koukat... Stejne je to i v PL, kde rozdil mezi nama a vama je treba jen 2,5x. Porad hodne, ale co je to proti Sparte...

Reagovat
smazaný uživatel

Liga majstrov zacina az v dalsom roku, toto je len taka predohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
hyper01

Reagovat
B3n

Scary

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ten Rytmusov diss na Wengera

Reagovat
C-M@ster

Co?

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
ThePigFeathers

1 minuta 3 slova to můžu dělat hudby i já :)

Reagovat
C-M@ster

Co ti brání?

Reagovat
nani92

Jedna z najlepsich viet po 'z penalty by som goly daval aj ja'

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

' '

Reagovat
Lacko_Boh

alebo "s EF môžem skončiť kedykolvek, mám to pod kontrolou MAMA! Je to môj život!A zatvor do piče! "

Reagovat
nani92

Videl som uz par ludi co s Ef skoncili, hovorili ze sa maju odvtedy lepsie a citia sa slobodnejsie...a o pol roka som ich videl predavat Notabene..

Reagovat
Mastný Chobot

"kúp notabene, ty kokotko"?

Reagovat
nani92

To si ho radsen predobjednam ako kupit od teba..

Reagovat
Lacko_Boh

nedostaneš hračku

Reagovat
nani92

Tak snad aspon hnacku

Reagovat
kvasha16

lepsia hnacka v riti, ako hracka od Laciho

Reagovat
Lacko_Boh

hm,

Reagovat
kvasha16

len vtipek

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

nepochopil

Reagovat
nani92

Nevadi

Reagovat
kubys

Hodně slabé.

Reagovat
Lacko_Boh

píšem čo mi mama diktuje

Reagovat
nani92

Moja mama vtipkuje lepšie

Reagovat
Lacko_Boh

To by som nechal na Martina Korbeliča.

Reagovat
ThePigFeathers

No nechci to nic říkat ale stačí stáhnout instro a namluvit 3 slova nic těžkého :)

Reagovat
C-M@ster

Hmmm nuda.

Reagovat
nani92

Tak nakupovanie nie je taka zabava vacsinou..

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
kvasha16

"Tak toto je fakt náklad! Strašne sa mi páči ten jemný beat, konečne je ten text aj hlbší a nie je to len 5korunové Jebem na to"

Reagovat
Lacko_Boh

kámo všetky komenty po rytmusom su nonsens, či už pozitívne alebo negatívne

Reagovat
kvasha16

teda velmi to nesledujem ale viem si predstavit

Reagovat
fenixLFC

boze, to je strasna sracka

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=oY5aLI2KDG0

a že Wazza nebude mít kde hrát...

Reagovat
Mastný Chobot

tak nejak vyzeral Arsenal pred Wengerom, tipujem

Reagovat
Swarley

a MU po SAFovi...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

Tak toto si už prehnal !

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

Nebolo to vtipné ani pravdivé.

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
blade115

Prý chceme v lednu povolat zpět Kenedyho. Škoda, že ho pravděpodobně zas pošleme pryč, do Conteho systému by seděl náramně a vyřešil by se problém s Alonsovou náhradou.

Reagovat
Whitemedia

Poslat ho hostovat v poslední den přestupového období a ještě do Watfordu.. geniální

Reagovat
blade115

Já třeba ani moc nechápu to jednání ze strany Watfordu... V posledni den si vzpomenou, že by se hodil někdo na křídlo, tak si přivedou mladého borce z velkoklubu, který očividně chce herní čas, a oni mu dají za půl roku 15 minut... A takových případů jsou mraky, fakt nechápu, na co si ty hráče týmy vodí... Na rozšíření kádru mi to přijde zbytečný luxus, navíc často nehrají ani když je spousta jiných hráčů zraněná.

Reagovat
fenixLFC

ved je to uplne pochopitelne. v pripade potreby tam maju hraca ktory bol za par drobných, pre nich je to win win situacia

Reagovat
blade115

Na tyhle věci si můžou využívat svoje mladíky.

Reagovat
fenixLFC

tych radsej poslu inde (do nizsich sutazi) aby si oni zahrali. mat tam svojho mladika ktory si zahra 15 minut za polroka je plytvanie, preto sa beru mladici z vacsich klubov

Reagovat
smazaný uživatel

No, doufam ze ne...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nejde povolat ho zpátky, když je na hostování v jiným týmu PL.

Reagovat
blade115

Jistěže jde, loni se takhle v lednu přerošilo sezónní hostování Atsua v Bournemouthu a odešel do Málagy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen myslím nesmí nastoupit za 3 týmy, takže pokud za nás nenastoupil tak může

Reagovat
Miguel19

No to nevim jak by fungovalo s Hazardem..

Reagovat
blade115

Úplně normálně, Kenedy loni hrál levého beka často. A to měl ještě víc defenzivních povinností.

Reagovat
Miguel19

No dost často bych neřekl

Reagovat
B3n

Tottenham are the only club to express concern to the Football Association about Chelsea coach Steve Holland becoming a permanent member of Gareth Southgate’s back‑room staff.

Reagovat
Higi

OT: Mohli byste mi poradit/navrhnout nějakou PC sestavu max. do 9 tisíc? Odešel mi PC po několika letech a nějak nevím, co koupit, nebo na jaký výběr to zúžit.... Potřebuju to jen na sledování fotbalu (Acestream, streamy atd..), sledování seriálů, prostě ho používám prakticky jen na internet a jediný co si tak zahraju je Football manager, na hry mám PS4 když už... takže tam nic rozjet nepotřebuju....

Já nevím, jestli AMD nebo Intel? dvoujádro nebo čtyřjádro? V těch procesorech se nějak moc nemůžu vyznat na těch e-shopech a taky vůbec nevím která grafika je kde lepší.... Jak říkám, na hry to nechci, ale zas aby to trošku jelo, né žádnej zgarb,,, Podmínkou je asi aby tam byl Windows 10....

Předem díky za jakejkoliv názor nebo doporučení

Reagovat
smazaný uživatel

9 tisíc ? jak starý byl ten počítač co ti odešel a co jsi tam měl

Reagovat
smazaný uživatel

Windows 10 ti ukousne skoro 3 tisíce Kč, na ten se vyser, nainstaluj si nějaké linuxové distro. Jinak v této ceně bych bral nějaký Intel Pentium, to je dvoujádro, ale ok, na grafiku nemáš prachy a ani ji nepotřebuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

a určitě ti v pc neodešlo všechno, tak bys některé věci mohl využít

Reagovat
Higi

Měl jsem tam procesor myslim AMD dvoujádro 2.66 GHz, grafika AMD radeon 4850 HD, RAM 3 GB... PC byl starej snad 11-13 let cca....

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo poradit memotechnickou pomůcku, jak rozeznat Fernanda od Fernandinha?

Reagovat
Hokaido

Ti se rozeznávají celkem lehce.

Hraje dobře? Fernandinho.

Je nejhorší na hřišti? Fernando.

Reagovat
Mimalu

Fernando má na drese 6, Fernandinho 25. Nemáš zač

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele