KOMŇACKÉHO NAHRADIL JARABINSKÝ

21.10.2004, 12:01
Aktuality
František Komňacký byl dnes odvolán z funkce trenéra Baníku Ostrava! A to ještě včera v přímém přenosu na ČT 2, kde byl hostem utkání Valencia - Inter Milán, prohlásil, že o ničem neví a nechce spekulovat. I když připouštěl, že jeho pozice je ohrožena. Český mistr dnes angažoval Jozefa Jarabinského.

Ještě loni byl František Komňacký, podle mnohých, nejlepším trenérem na území České republiky. Získal s Baníkem titul a před letošní sezonou sebevědomě prohlásil, že by ho rád získal znovu. Jenže týmu se nedaří a vedení není s výsledky spokojeno.

Proto Komňackého odvolalo. Potvrdil to šéf představenstva Baníku Jakub Kahoun. "Museli jsme zareagovat. Příchod nového kouče by mohl být tím impulzem, který tým zase nastartuje," řekl. Novým trenérem se tedy stal šedesátiletý Jozef Jarabinský, který vedl Baník před dvěma a půl lety.

Bývalý trenér pražské Sparty se s Baníkem domluvil na podmínkách smlouvy, která by měla být podepsána po jeho příjezdu do Ostravy. Jestli bude novým impulzem pro tým, jak Kahoun říká, by se mohlo ukázat už v utkání proti Spartě, které se hraje v sobotu.

Baník už mohl vést po 4. kole Zdeněk Sčasný, jenže ten nabídku ostravských odmítl a Pavla Hapala neuvolnila Opava. Proto Komňacký vydržel až doteď.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*HOSTBogyc

Myslim si,že ani pan Jarabinský mužstvo nijak nepozvedne!!!!!!!!To nebzl zrovna dobrej kauf!?

Reagovat
HOST*HOSTpepííííík

to se mejlís ty sandále ,jelikož banícek o víkendu natrhne spartě kaďak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to od nich sprosté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarabinský už jednou dokázal s baníkem velké věci, věřím že se mu to povedu zase

Reagovat
HOST*Luis

Uvidíte, že shoří jako papír. Nemám ho rád je namyšlenej a nesympatickej!!!! Komňackého je mi líto, byl to super trenér. Myslim si, že největší podíl na nezdaru maj hráči. Stoupla jim sláva do hlavy a prostě se nedaří. Ve velkej klubech to hnedka nezahazujou pokud-li má trenér dobrou koncepci! Navíc co by chtěli, nic ve zlém, ale Baník neni největší klub a titul je maximum, čeho mohou dosáhnout. A to se po úžasné sezóně pod trenérem Komňackým stalo!!!!!

Reagovat
exmafie

No,asi máš pravdu...Zájímá mě,kteří idioti zasedají ve vedení klubů,chvilku se nedaří a vyměníme trenéra,ujetý jak prase...

Reagovat
HOST*Luis

To by mě taky zajímalo, podle mě to sou lidi, kteří to vnímají jako prestižní záležitost, být ve vedení fotbalového klubu. Berou to jako firmu a ty výsledky chtěji hned, což podle mne je u fotbalového klubu, dlouhodobější záležitost- líbila se mi poznámka ujetý jako prase- přesně si to vystihnul!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

spatna volba.Zvlast kdyz Komnacky byl opravdu spicka.Lepsi je u nas uz jen Scasny a Bruckner.tohle nebyl problem trenera.Chapu,ze zmena musela prijit,ale tentokrat to nebylo ze spravneho konce....

Reagovat
exmafie

Když o osudu trenéra rozhoduje banda kašparů v sakách,tak se tomu ani nedivím,vystihl bych to skandováním fanoušků na zápase: "PENÍZE,PENÍZE,PENÍZE"....

Reagovat
HOST*

To je zase vyplod.......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele