Komličenko opouští Dinamo, střelecké kopačky zkusí oprášit v Rostově

11.06.2021, 19:33
Aktuality
Nikolaj Komličenko jen tak nerozmnoží svou sbírku branek za Dinamo Moskva. Bývalý kanonýr Mladé Boleslavi v hlavním městě Ruska nenaplnil očekávání a od července bude hájit barvy jiného týmu z tamní nejvyšší soutěže, hostování dojednal Rostov...

"Jsem rád, že jdu právě do Rostova, je to silný a velmi dobře organizovaný klub. Bude to hodně zajímavá sezona, mým cílem je hrát a maximální možnou měrou pomoci týmu ke kvalitním výsledkům. Chtěl jsem pracovat s trenérem Karpinem, jehož považuji za jednoho z nejlepších ruských trenérů," řekl pro internetové stránky Rostova.

25letý Komličenko letos neměl jisté místo v základní sestavě Dinama a odehrál za něj 27 zápasů, od svého příchodu z ledna 2020 si na své konto připsal jenom osm zásahů, v šesti případech proměnil pokutový kop.

Autor: Tomáš Pavlík / fc-rostov.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
OTASi

Otavo, jednej!

Reagovat
TheMally11

Mým snem bylo hrát za Rostov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dojde mu to později, až se dotkne svého Maxima.

Reagovat
Kostomlat

Rusák

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdéle v zimě zpět ve Fortuna:Lize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele