Kombouaré končí v Nantes, zachraňovat klub bude Aristouy

09.05.2023, 17:52
Aktuality
Antoine Kombouaré (© FC Nantes)

Nantes opustil trenér Antoine Kombouaré. Vedení klubu s devětapadesátiletým koučem ukončilo spolupráci kvůli špatným výsledkům. Ve zbývajících čtyřech kolech sezony francouzské ligy povede sedmnáctý tým tabulky Pierre Aristouy, dosavadní trenér výběru do 19 let.

Kombouaré převzal Nantes v únoru 2021. V dalším roce dovedl Nantes k triumfu ve Francouzském poháru. "Kanárci" postoupili do finále i letos, ale s Toulouse na konci dubna utrpěli debakl 1:5.

Nantes prohrálo i následující dva ligové zápasy včetně nedělního záchranářského souboje se Štrasburkem (0:2) a propadlo se do sestupového pásma. Na příčky zajištující záchranu ztrácí dva body.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ferax

Záchranu bych jim moc přál. Do ligy s jejich kádrem patří a dělají ji zajímavou

Při vší úctě k Auxerre bych chtěl, aby sestoupili oni na úkor právě Nantes...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele