Kombouare: Jsem obrovsky šťastný, je to velká satisfakce

09.11.2010, 09:42
Aktuality
Paris Saint-Germain se předloni dlouho pohybovalo v popředí tabulky, jinak je to ale v posledních letech bída a celek z hlavního města Francie má hodně daleko k tomu naplnit velká očekávání. Letos by to platit nemuselo, PSG v neděli večer porazilo Olympique Marseille a v tabulce je na třetím místě...

"Jsem obrovsky šťastný, je to velká satisfakce. Je skvělé konečně vyhrát doma a je to o to lepší pocit, že to bylo právě proti Marseille. Jsem strašně pyšný na tři získané body, loni jsme totiž dostali dvě lekce. Věděli jsme, že porazit obhájce titulu bude složité, potřebovali jsme hrát velmi rychle, aby se nám podařilo dostat soupeře do nesnází," prohlásil po zápase pro deník L'Equipe přešťastný kouč Antoine Kombouare.

PSG mělo skvělý vstup do zápasu a již v deváté minutě ho poslal do vedení Mevlüt Erdinç. O deset minut později zvyšoval Guillaume Hoarau, Marseille se ale nevzdala a již ve 23. minutě jí do zápasu vrátil Lucho. Vyrovnat ovšem Olympique nedokázal.

PSG je nyní v tabulce třetí, tabulka Ligue 1 je ovšem neuvěřitelně vyrovnaná a jeho náskok na předposlední RC Lens činí pouhých šest bodů. "Byla to zasloužená výhra. Čekal jsem, že mužstvo bude chtít vyhrát, protože v posledních třech domácích zápasech jsme zaznamenali dvě remízy a jednu porážku. Marseille jsme porazili poprvé od roku 2004, i z toho mám velkou radost, na hráče jsem pyšný," dodal kormidelník PSG.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
madridcan

obrovsky stastny?Mi to znie ako od Forresta

Reagovat
Pinturicchio

PSG na titul

Reagovat
smazaný uživatel

to se uvidí, teď je to možná nachvíli nakopne, ale brzo dostanou nakládačku a budou se propadat někde k 10. fleku

Reagovat
Pinturicchio

To se uvidí, Sibylo.

Reagovat
smazaný uživatel

už je to přes 15 let tak by mohli´, ale moc jim bohužel nevěřím

Reagovat
Pinturicchio

Kvůli těm výkyvům jim taky moc nevěřím, ale moc bych jim to přál.

Reagovat
Benesse

PSG pamätám na čas, keď robili vietor v Lige Majstrov

Reagovat
onze

PARIS SG

Reagovat
smazaný uživatel

má lebku jak Valujev

Reagovat
Langi

a já myslel že je to Tigana na té fotce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele