Koloušek přestoupil do Liberce

10.01.2003, 15:45
Aktuality
Ač o něj usilovala i Sparta Praha, Václav Koloušek, strůjce úspěchu Liberce z minulé sezóny, přestoupil zpět právě do Liberce. Trenér Sparty Jiří Kotrba do posledních chvilek věřil, že Kolouška přecejen získá pro svůj tým, Liberec ale uzavřel s Kolouškem smlouvu včera v odpoledních hodinách.

Vyjednávání o nové smlouvě se vleklo už několik dní, vše ale objasnil manažer libereckého týmu, František Myslivecký: "Ještě jsme upřesňovali jednotlivé formulace, aby vyhovovali všem stranám." Z přestupu měl radost i samotný Koloušek, v italské Salernitaně si totiž téměř nezahrál, protože měl problémy s trenérem i s vedením klubu. "Jsem moc rád, že to tak dopadlo," vyjádřil se Koloušek.

Před pár dny se spekulovalo také o tom, že by se do Liberece mohls vrátit také druhá osobnost libereckého týmu z minulého roku - Jiří Štajner, který hraje v Hannoveru. Tam se mu ovšem nedaří, a tak je podle některých médií možný i tento návrat. "Koncem ledna se jeho případným návraten chceme ještě zabývat," uvedlo vedení Liberce.

Z návratu Kolouška do Liberce měli pochopitelně radost i oba trenéři Slovanu. "S ním se do Liberce vrací to, co nám nejvíc chybělo, a tím myslím koncovku," uvedl asistent Csaplár. Csaplár se vyjádřil i k tomu, proč jednání o smlouvě trvalo tak dlouho: "Rozhodně chci však zdůraznit, že na penězích nezáleželo. Na tom jsme se už domluvili dřív, spíš se jednalo o jiné věci."

Koloušek také popřel, že si v Liberci řekl o roční plat 15 miliónů korun: "Nehádáme se o penězích, ale o užitečných garancích. Třeba o výstupní klauzuli." Trenér Csaplár také doufá, že Koloušek přinese oživení hry, lehkost a především zlepšenou koncovku - tedy věci, kterými se mohl Liberec chlubit minulý rok.

Autor: Jan Werner

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jeste ze nesel do Sparty, sparta by mu urcite nabidla vic, ale zachoval se velice dobre

Reagovat
antimadrista

HLASUJTE ŽE MÁTE RADŠI FC BARCELONA! forca barca !

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sem hlasoval ze tri ruznych komplu a zitra du do skoly kde je hafo komplu :-)

Reagovat
antimadrista

Spávně, berte si z něho příklad, jen tak dál. FORCA BARCA !

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň to všichni víme, pro Barcu hlasujou jen dva lidi (?), kteří po celé republice objíždějí školy a internetové kavárny. Ale nás je desetkrát tolik, pánové!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele