Kolo Touré zná trest za doping, je šestiměsíční

26.05.2011, 22:08
Aktuality
Obránce Kolo Touré z Manchesteru City dostal půlroční distanc za doping. Část trestu už má fotbalista z Pobřeží slonoviny za sebou, protože nehraje od začátku března, kdy měl pozitivní test.

Anglická Fotbalová asociace v prohlášení na svém webu uvedla, že Touré se k provinění přiznal. Nespecifikovaná zakázaná látka se do jeho těla dostala z tablet na hubnutí od jeho manželky, podle vyšetřovací komise však nešlo o úmyslný doping nebo jeho zakrývání.

Za City Touré naposledy nastoupil koncem února proti Fulhamu. Od 2. března se kvůli pozitivnímu testu na hřišti neobjevil. Jelikož jeho trest vyprší na začátku září, přijde zkušený třicetiletý stoper o úvod nového ročníku, v němž se bude Manchester City bít i v Lize mistrů.

Na Tourého zároveň čekají cílené testy, které se bude jednou za dva roky opakovat od 26. května.

"Bylo to pro mě těžké období, přišel jsem kvůli tomu o vítězství v FA Cupu a postup do Ligy mistrů, ale ulevilo se mi, že se budu moci v září k fotbalu vrátit. Děkuji komisi FA za pochopení," uvedl po vyslechnutí rozsudku Touré, jenž mohl vyfasovat až dvouletý trest.

Autor: Ondřej Holzman / ČTK, bbc.co.uk

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no ty krávo...to je mi líto

Reagovat
smazaný uživatel

jako za to že ho s ti srali a dlouho nehral

Reagovat
smazaný uživatel

může si za to jenom sám, jen at "sedí"

Reagovat
Zaschrona

Trapny trest. Mel by dostat minimalne dva roky, jako to je v jinych sportech, treba v cyklistice nebo atletice.. Ale holt fotbal, basketbal nebo tenis doping ignoruji..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

všude se dopuje, jinak to není možný, v tý cyklistice, tam snad dopují všichni si myslím! To co oni musejí ze sebe vydat to je skoro až nad lidské síly. Ale na jednu stranu máš pravdu, ale na tu druhou, tohle jsou týmové sporty a je to trošku něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

jediny trapny si ty - Kolo je super hrac a nikdy by umyslně nedopoval

mělo se to vic prosetrit a nedostal by žadny trest

Reagovat
Manik...

je fakt že to nedělal úmyslně, ale měl si tohle zkontrolovat , žádný trest je málo, tohle je tak na hraně mezi málo a střed

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel , že kdyby se to vic prošetřilo tak by se možna zistolo , že se stalo to co řikal Wenger

"Snaží se hlídat si váhu, protože s tím má problémy, a vzal si přípravek od své ženy,"

Reagovat
Zaschrona

Marion Johnson taky byla skvela spurterka a nikdo si ani nedokazal predstavit, ze by nekdy dopovala! Je uplne jedno, jestli to bylo umyslne nebo ne. Kazdy clovek je zodpovedny za to co ma v tele sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

To je nesmysl. Tělo každýho člověka reaguje na určitou látku rozdílně, někomu stačí určité látky mnohem méně než někomu jinému k tomu, aby překročil povolenou hranici. No a pak sledovat a dávat si pozor na každičký přípravek proti nachlazení, vitamín atd....ale vědomých dopujících se samozřejmě zastávat nechci.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Marion Jones

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jak tenis ignoruje doping?

Reagovat
j_mrazik

Zrovna Štěpánek měl docela dlouhej trest za to, že hulil s Hingisovou, ne?

Reagovat
Chazy

No Hingisová kvůli tomu ukončila kariéru, Štěpánek snad trest neměl ...

Reagovat
j_mrazik

On jakmile je s nějakou buchtou, tak její výkonnost jde do kopru. Třeba Vaidiška.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Zaschrona

Tak je tady spousta pripadu, kdy tenisti a tenisky na cas prerusi karieru a pak se vrati. Viz treba Henin. Dost mozna to je kryti dopingu. A pak je tady treba nechvalne proslula spoluprace dr. Fuentese s Nadalem. Mimochodem, tenhle doktor, pokud zacne mluvit, tak z toho budou mit asi dost velke problemy Real a Barca..

Reagovat
Chazy

Spousta případů?:))

Reagovat
Chazy

A s tím Fuentesem by mohla bejt ještě sranda, ale já se obávám, že nikdy nic neřekne.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze Spanele to maji posefovany, aby do konce zivota mlcel, protoze by to neodnesla nejen Barca, Real a cyklisti v cele s Contadorem a teniste v cele s Nadalem, ale dost mozna i spanelsti spickovy basketbaliste, atleti, hazenkari, ale dost mozna treba i jezdci MotoGP nebo Alonso.. To by pro spanelsky sport byla obrovska zkaza..

Reagovat
Chazy

Byla by to zkáza pro sport celkově

Reagovat
vodka

to je fakt, ale hlavně pro ten španělský, což mám u prdele... a od doby, kdy odvolal Rabobank Rasmussena z Tour, tak Contadora nenávidím, i když je suverénně nejlepší... snad ho Andy příští rok dá...

Reagovat
Chazy

Jenže je to zbytečný řešit, stejně se o tom nikdy nic víc nezjistí

Reagovat
smazaný uživatel

Rosol

Reagovat
Chazy

Asi si taky našel nějakou z Big Brotheru, když se najednou dostal na vrchol výkonnosti ...

Reagovat
Josifek

JJ, Juan Carlos by šel nejspíš taky za katr za doping, ve Španělsku nejspíš nezůstal jedinej člověk čistej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

lol 2 roky to se pak může rovnou balit kufry

Reagovat
Zaschrona

Zivot je tvrdej, za chyby by se melo platit. V cyklistice to je taky tak.

Reagovat
Chazy

Tak třeba v MLB je taky za doping většinou trest asi 50 zápasů, což je jen 1/3 sezony a cca 2 měsíce. Akorát to pak má velkou dohru a ten hráč je až do konce kariéry pod dohledem, testy má pravidelný a povinný a nikdy od toho nebude mít pokoj, navždy je pod kontrolou. A nikomu to nepřipadá jako málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba Manny Ramirez,zahulil si a teď je v řiti ...

Reagovat
Murtago

Jsou tu polehčující okolnosti

Reagovat
Zaschrona

Hlavne, ze si ve fotbale nepamatuju na fotbalistu, co by pri pozitivnim testu (ktere uz tak bych spocital na prstech ruky) nemel nejakou polehcujici okolnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve fotbale to neni tak vyrazna pomoc jako v jinejch predevsim individualnich sportech , navic tohle jsou jen tablety na hubnuti , proste pribral par kg ze nedodrzoval zivotospravu tak si chtel usnadnit jejich shozeni . Ty z toho dopingu delas jako by to z nej udelalo supermana a nej.fotbalistu sveta.

Reagovat
Zaschrona

Je fakt, ze v kolektivnich sportech treba doping asi nehraje tak obrovskou roli jako ve sportech individualnich, ale rozhodne ne zanedbatelnou. Ale proste a jednoduse me stve, ze cykliste dostavaji skoro za cokoliv prakticky bez vyjimek dvoulete tresty a fotbaliste, kdyz uz je za cokoliv chytej, tak je tam vzdycky "nejaka polehcujici okolnost"..

Reagovat
smazaný uživatel

Musis to tak brat , ze to neni atletika ci cyklistika kde to rozhoduje o vitezich . Podle me tohle opravdu spis jen pripad ze se chtel vyhnout pokute v klubu nebo neco takoveho. Fotbal je stale nejvic o talentu a o tom jak ho dany clovek rozvine. Nejaky steroidy by treba fotbalistum temer k nicemu nebyly i kdyz v Anglii se nejaky sval navic hodi.

Reagovat
Tsigi

V NFL letos borec dostl za braní nějaký zakázání látky na posilování 3 zápasy. V důsledku pokud se to nikdo nedozví, tak tohle nikoho nezajjímá. Třeba mě absolutně ne

Reagovat
Chazy

Brian Cushing?

Reagovat
Tsigi

Jop, celkově je tam tahle politika o užívání drog a takových věcí docela volná. Třeba za kokain dostal po několikátý Irvin asi 5 zápasů. Prostě ta liga je udělaná, tak aby hvězdy hrály.

Reagovat
Chazy

Pokud si ovšem sami neprostřelí nohu v nějakým baru, jako ten moula, o kterým bylo E:60 na ESPN ..

Reagovat
Tsigi

Jo, jenže ten dostal asi dva natvrdo, teď by ho měli pustit. Spekuluje se jak moc ztratil ze svý výkonnosti a jestli ho někdo vezme z vězení hned a za kolik Prison combo s Vickem prý vypadá nejreálnějc

Viděls toho borce, co nikd nenadhazoval a šel na to v 19. směně ?

Reagovat
Chazy

No je to rarita, i když ten jeho příběh byl pojatej fakt jako velká tragédie. I když realita je, že je prostě vůl.

Jj a má výhru ... každej rok takhle někdo z pole jde házet, ale většinou když se prohrává třeba 18-0 a manažer nemá chuť unavovat další nadhazovače. Tohle je mimořádný. Oni sou z toho pak pálkaři úplně mimo, že na ně letí nadhoz dvakrát pomalejší.

Reagovat
Chazy

A tys to viděl na ESPN? Že kdyžtak MLB.com má úžasnou databázi s videama, objevujou se tam ještě během zápasů.

Reagovat
Tsigi

Jo viděl jsem to poprvý na ESPN a až pak jsem se koukl na videa na MLB.com. Sjel jsem si tam i různý historický videa. Dobrej web. Tohle v USA umí.

Úplne jsem ještě nepochopil, jak se započítávaj vítězství nashazovačům ? Do toho systému jsem ještě nebyyl schopnej nějak vstoupit

Reagovat
Chazy

Aby mohl mít startující nadhazovač W, tak musí odházet minimálně 5 celejch směn, během kterejch se jeho tým dostane do vedení. Když pak odstoupí a vedení udržej, tak má výhru. U těch co přicházej z bullpenu je úplně jedno, kolik odházej, jen musí doházet směnu, po který se jeho tým dostane do vedení.

No a aby měl nadhazovač prohru, tak může hodit klidně jen dvakrát. A ještě teda platí to, že když je zápas nerozhodnej, nadhazovač pustí hráče na metu, pak ho někdo nahradí a ty hráči se dostanou domů, tak prohru nemá ten, kdo ho nahradil, ale ten, kdo nese vinu na hráčích na metách. A prohrát někdo musí, takže se dá prohrát, i když má nadhazovač ERA v zápase 0 (padnul nějakej doběh, kterej se stal kvůli erroru)...

Reagovat
Chazy

http://mlb.mlb.com/index.jsp

Všim sis, že tam každej den maj jeden zápas zdarma?:)) aspoň to nejsou furt Yankees.

Reagovat
Tsigi

Nevšiml. Díky moc. To koupím po zkouškovým, ale teď by to bylo dost kontraproduktivní

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že tady konečeně někdo píše něco o baseballu. Já už mám zaplacený MLB.TV zaplaceno 3.rok. Stojí to 20dolarů na měsíc, jsem s tím naprosto spokojen. Byl jsem v USA v letech 1999-2001 a nedokážu si představit,že bych baseball neviděl. Jinak už asi 5.sezonu MLB Fantasy. Je to bomba!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta první věta co jsem napsal je docela blbost. Je jasný že na Eurofotbalu se asi nebude psát běžně o baseballu Chodím samozřejmě na více diskuzí, tak jsem si to nějak neuvědomil

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, MLB fantasy je udelana skvele. Diky tem vsem drobnostem, co ve hre jsou, je to hodne zabavny

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je škoda,že se tam nebere vůbec ohled na hru v poli. Je to bodované jen když je tým na pálce. Hlavně je super,že se to hraje denně,takže je pořád co kontrolovovat :-) Máš nějaký oblíbený tým? Já byl v přes 2 roky v Atlantě,tak u mě to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho MLB fantasy hodne profituje, ze se hraje kazdy den A celkove je to dobre udelany - transfery v ramci ligy, DL list, volba hodnocenych statistik, ruzne varianty lig, siroka lavicka atd... Je to o dost lepsi nez vsechny fotbalove fantasy.

Jinak tim oblibenym klubem te asi nepotesim, kdyz je ve stejne divizi jako ten tvuj (Phillies)

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom z mých Fantasy týmů mám překvapivě i Philadelphii Ne, že bych si ji sám vybral,ale byla mi přřazena,ale teď si nestěžuju,protože mi dělají body... Sere mě ,že jsem nedal někam do TOPu Bautistu z Toronta. Nečekal jsem , že zopakuje loňskou fantastickou sezonu...

Reagovat
Chazy

To nečekal nikdo, Bautista měl bejt propadák jako CarGo a Ubaldo. Je to zázrak. On předloni změnil swing a fakt mu to pomáhá dlouhodobě. Ale nikdy by mě nenapadlo ho draftnout. Smutný je, že jsem to samý čekal od Riose a Wertha a v jedný lize je oba mám

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Werth mě tak y zklamal,čekal jsem ,že to bude pro Nationals posila a ono nic. CarGo jsem měl vloni a dělal mi hafo bodů, letos je pro velkým zklamáním,čekal jsem že bude hodně nahoře,ale naštestí ho nemám v sestavě. Za to tam mám Dunna, kterej přestoupil do White Sox a ten už mě pěkně sere. Nějak se nechce rozjet...

Reagovat
Chazy

Werth i CarGo měli loni ohromnej BABIP (statistika ukazující štěstí hráčů), takže se dalo očekávat, že takhle na tom budou. Právě nechápu Nats, že ho podepsali. Za takovou pálku. Já čet milion varování před ním a stejně sem ho bral ...

Dunne je prostě free swinger. Švihá po všem a buď je to HR, nebo K. Ber to tak, že přešel do jiný divize, zvyká si a bude to lepší.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=M8XEZlfwCT4

Vysvětlení tý statistiky. Je to jak pro 6 letý dítě, ale pochopíš to z toho dokonale. A fakt je to velkej ukazatel toho, jestli hráčovy výkony jsou výsledek štěstí, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Dunnem máš naprostou pravdu, má nízký procento,ale když to trefí tak je to buď double nebo HR... Pořád mě překvapuje ten CarGo,protože už vloni před sezonou byl předpoklad , že dá nějakých 25 HR a k tomu 95 RBI a uspěšnost na pálce .300. a letos to bylo podobný. Ale bylo to na MLB.com,takže nevím

Reagovat
Chazy

CarGo je určitě velkej talent, ale ta loňská sezona prostě byla shoda náhod.

Reagovat
Chazy

A kde hraješ fantasy?:))

Reagovat
Chazy

Tak to mi rovnou můžeš vysvětlit, co se bude dít s nadhazovačema u Braves. Minor a Teheran jsou prospecti neuvěřitelní, takže prostě musí házet pravidelně, Beachy se taky osvědčil. A na druhý straně dobře hážou dědci Lowe a Hudson a Lowea se nepůjde zbavit, protože má plat jak kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy hraju na MLB.com. Jinak s těma pitcherama... Lowe je sice starej,ale má to pořád v ruce a navíc jsou tam Jurrjens a Hanson,kterým je něco kolem 25 let,takže si myslím, že Teheran a Minor si počkají tak možná na další rok. Odehrají tak možná pár zápasů v případě zranění některého z pitcherů. Jako třeba teď, když je na 15 day DL právě Beachy. Atlanta měla vždy velmi dobrý pitchery (Maddux, Schmoltz, Glavine...) To byla generace jako hrom a já měl tu čest je mnohokrát vidět na vlastní bulvy

Reagovat
Chazy

To je právě problém, že Teheran a Minor jsou už na MLB připravení a maj potenciál bejt daleko lepší, jak Beachy nebo Lowe. Takže já to vidím tak, že Lowea se po sezoně zbavíte, jeden z nich půjde házet do rotace a buď Beachy, nebo ten druhej talent, se využije k nějaký výměně za kvalitního CF. Každopádně nechat Teherana a Minora čekat další rok, to by byl fakt zločin. To radši ať je šestičlenná rotace.

Jinak o MLB.com fantasy jsem slyšel, že je úplně příšerná a nudná. Že tam máš celej nadhoz od jednoho týmu atp. Fuj. Yahoo je nejlepší fantasy, důrazně ti doporučuju na ní přejít, jinak o většinu zábavy fantasy přicházíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to me ani nenapadlo, ze by nekdo mohl hrat na mlb.com

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to to tedy dělaný na yahoo? Třeba s těma pitcherama. Nikdy jsem to tam nezkoušel. Tak se rád dozvím něco novýho a klidně bych tam příští rok přešel. Jinak Wigan se ti na poslední chvíli zachránil, jako každý rok. Takže gratulace

Reagovat
Chazy

Díky. Na yahoo jsou nadhazovači normálně součástí draftu společně s pálkařema. Takže se snažíš poskládat co nejlepší nadhazovačskou sestavu ze všech klubů v MLB. V sestavě je celkově asi 23 hráčů, takže si sám volíš, jakej máš poměr pálkařů/nadhazovačů, respektive startujících nadhazovačů/closerů atp. Je v tom daleko větší taktizování, jestli nějakýho nadhazovače dáš do sestavy, nebo nedáš.

Ještě mi řekni, jak je dělaný bodování na mlb.com? Taky jsem slyšel, že je to nějaká ultra kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči v poli: single =1 bod ,double=2 body atd. RBI= 1bod, SB=2 body, CS= -1 bod,walk=1bod. Hit by pitch= 0 bodů (což nechápu) Tým pitcherů před zápasem mají 27 bodů a pak se z toho odečítá kolik v zápase dostanou hitů a walků. Když dostanou 12 hitů nebo walků,tak nezískavají žádný bod, ale zase se získavají body za vítězství=3 body, pak když dají 6 a více strikeoutů tak je za to taky něco (6-7K=1 bod,8-9=2body atd,) Je to takový trochu chaotický,ale už jsem si zvykl...

Reagovat
Chazy

...

Tak to je fakt absolutně směšný. Si právě pamatuju, že mi někdo vyprávěl, že to takhle je. V yahoo je to postavený úplně jinak. Každej týden je matchup mezi dvěma uživatelema, to má předpokládám mlb.com stejný. A na yahoo je to tak, že jsou předem daný statistiky. U pálkařů jsou to R, HR, RBI, SB, AVG a OPS, u nadhazovačů W, L, K, SV, ERA a WHIP. Je to 12 statistik, takže tvůj maximální zisk v týdnu může být 12 bodů. Když máš víc HR než soupeř v tom týdnu, tak máš 1 bod za ty HR. Když máš víc W, tak máš taky bod. Když máš míň L, tak taky. Takže maximálně vyhraješ 12-0.

Dobrý je to z toho pohledu, že ti třeba chybí SB, ale jasně vyhráváš HR. Tak když máš třeba na jeden post jednoho rychlýho hráče a druhýho silnýho, tak posadíš toho rychlýho, abys získal SB. U nadhazovačů zas nasazuješ nadhazovače podle toho, jakýho maj soupeře, aby ti nezkazili ERA, WHIP a L... je v tom pěkný taktizování a je to daleko zábavnější.

Ten systém mlb.com je postavenej na hlavu. Mi někdo právě psal, že máš body i za triple. Tak jako to trochu postrádá smysl, když rozdál mezi doublem a triplem je stadion, na kterým se hraje. A že za SB je víc bodů jak za RBI, když RBI je asi 5x důležitější...

Reagovat
Chazy

* postavíš toho rychlýho

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, to yahoo,zní daleko jednodušeji a zajímavěji. No tetos už to doklapnu na MLB, možná že se už letos dám i na yahoo (na zkoušku) a příští rok to rozjedu naplno. Mimochodem, tvůj oblíbený klub? A byl jsi na baseballu někdy naživo?

Reagovat
Chazy

Podle mě už se letos na yahoo ani nepůjde přidat, to je fakt potřeba před sezonou. Ale máme v ČR zorganizovaný národní ligy (A, B, C, příští rok snad i D), tak se tady: http://www.mlbcz.com/forum/ pak přihlásíš a přístí rok si zahraješ. Já ti pak všechno vysvětlím.

Já fandím Detroitu. Na basu sem pochopitelně byl, ale ne v USA ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky valím oči, ale když jsem to neměl s čím porovnat,tak mi to přišlo normální

Reagovat
Chazy

No kdybys znal ještě někoho, kdo hraje na mlb.com, tak ho pak odlákej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Můj brácha to taky hraje, jinak nikoho jinýho neznám. Bráchu zlomím je nějaký jiný kontakt na tebe než přes eurofotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem koukal, na stránku http://www.mlbcz.com a koukám,že tam máš dost článků,takže nebude problém tě případně kontaktovat

Reagovat
Chazy

A icq nemáš? Tam se kontatkuju úplně snadno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen facebook.Radek Semerád, Rakovník .Profilovou fotku mám s dcerkou. To jen kdybys mě tam hledal Icq a skype má jen manželka,takže tam moc nechodím

Reagovat
Chazy

Zas ten facebook, tam sem nebyl ani nepamatuju ... Ale stejně ta fantasy zatím není nic aktuálního. Každopádně to ten příští rok nezapomeň, to forum bude určitě fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na facebook taky moc nechodím,ale je to jediná sociální siť kam aspoň občas zajdu... Stejně se asi i občas potkáme tady. Každopádně příští rok se mnou s největší pravděpodobností počítej Jdu se věnovat dětem. čus

Reagovat
j_mrazik

Koukám, že Kolo přestoupil k dark side se všímvšudy.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vztahuje se trest i na neof. zápasy, tedy na přípravu? Jestli jo, tak to zas nebude tak špatnej trest...

Reagovat
Swarley

"Nespecifikovaná zakázaná látka se do jeho těla dostala z tablet na hubnutí od jeho manželky."

může mi to trošku někdo objasnit??jako jak se může stát, že si vezme prášky od manželky? to jako přijde domů a "jéééé, co to tady je na stole, nějaký nový prášky, zkusím to sníst a uvidíme"?

Reagovat
j_mrazik

Ne.

"Zlato, ty jsi zhubla?"

"5 kilo, díky těmhle tabletám."

"Paráda, dej to sem."

... takhle to bylo.

Reagovat
Swarley

ovšem obě dvě možnosti znamenají pořád to stejný, že je úplně blbej

Reagovat
smazaný uživatel

třeba chtěl taky zhubnout

Reagovat
smazaný uživatel

Manželka si je nechávala na niočním stolku a Touré si je potmě zpletl s viagrou

Reagovat
r.mrazik

tohle je fakt usmevny...

tak jeste ze nemyslel ze to byla antikoncepce...

Reagovat
Swarley

já se v tom právě houby vyznám, ale hlava mi to prostě nebere...jako jak se to do něj mohlo dostat jinak, než že by si to sám vzal?

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...podle me stejne keca...je to proste kravina...ale mas pravdu,kdyz to vezmes z jakekoli strany,tak je to blb

Reagovat
smazaný uživatel

Treba mu chtela dat nejake vitaminy a pripletlo se ji tam tohle. Urcite se najdou i dalsi vymluvy, ktere jsou mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to bude škrvna v jeho kariére. Skvelý futbalista, bojovník, charakter. Viac takých.

Reagovat
Chazy

Ale nebude, u Ferdinanda to taky nikoho nezajímá, většina lidí to ani neví.

Reagovat
Swarley

tak už je to nějakej ten pátek

Reagovat
Swarley

to měl tehda taky na půl roku, ne?

Reagovat
Chazy

Já myslím, že 9, ale jen myslím, takže možná fakt půl roku. Přišel o zbytek sezony tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

na wiki je 8.

Reagovat
Chazy

Jupí, sem blíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nehraješ Dobyvatele.

Reagovat
Swarley

když zopakuješ můj tip a pak ještě přidáš další na devět měsíců, tak ještě abys nevyhrál...v mém případě to mohla být nejlíp remíza

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

lenze Rio nedopoval, Kolo ano - aj ked mozno nechtiac

Reagovat
Chazy

A jak můžeš vědět, že nedopoval?

Reagovat
kiwwi

bol ochotny podstupit narocne testy, ktore dokazu zistit dopovanie az 6 mesiacov dozadu...FA odmietla

Reagovat
Chazy

Tak pak furt nevíš, že nedopoval.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

tak ale pravděpodobnost je minimální...

Reagovat
mithro

Six month ban for Kolo Toure is an absolute farce. Makes a mockery of the system. This is not anti-City but it is anti-FA. Pathetic.

Reagovat
miguel bain

Chudák, jeden z nejpoctivějších dříčů. V jeho věku je to nepříjemné Škoda, na druhou stranu pokud ho Shity propustí, mohl by se vrátit k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

k vám, len ak si fan ASEC Mimosas... Do Arsenalu ho už nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

preco? ja by som chcel kolecka spat, aj keby mal 40 rokov, nevedel hrat a narastli mu prsia

Reagovat
miguel bain

Vzhledem k tvému nicku se ani nedivím, že ho tam nechceš.

Reagovat
Ferguson6

Vzhladom na to, že môj nick nemá nič spoločné so SAFom sa možno budeš diviť viac Ja som fanúšik Arsenalu a Rangers, United nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne platená dovolenka, to je akože trest? Trest vyzerá inak. Pomýlená doba kde sú glorifikovaní blbci čo kopú do lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

a najúspešnejší sú speváci, čo nevedia spievať a modelky, čo chodia každý týždeň na plastiku. Chystáme prevrat, pán Zerzan?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, i zakázané látky se mu bez jeho svolení dostávají do těla.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

To je výsměch, takže v podstatě dostal trest ani ne na 2 měsíce. Proč se to radši nepočítá na ligové zápasy?

Reagovat
Mircu5

Jo jasně, 2 měsíce... Dej si facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Čtvrt roku nehrál, to se nepočítá jako?

Reagovat
smazaný uživatel

"Nespecifikovaná zakázaná látka se do jeho těla dostala z tablet na hubnutí od jeho manželky"

a potom ju ten svist balil do folie

Och boze neee,horsiu vyhovorku nemohli vymysliet ze

Neexistuju nedopujuci profesionalni sportovci,su len 2 skupiny:chyteni a nechyteni

Reagovat
Mindas

K čemu by mu byla nějaká pomocná látka? Aby na stoperu byl rychlejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Naivko

Sila,rychlost,vytrvalost,vybusnost,regeneracia.

Uz minimalne testosteron a rastovy hormon beru vsetci,kedze je to latka co je v tele prirodzene a tak sa da tazko urcit ci je v prirodnej hladine alebo sa doplna..

Pozri si sportovcov bez tricka z minulosti a pozri si ako vyzeraju teraz.Nie je to len"lepsim treningom" a kolacmi s prirodnymi proteinmi..

Reagovat
rossoneri89

mas pravdu ... videl som niekolko vyhlaseni byvalych sportovcov a hovorili ze strasne vela ludi dopuje ...bohuzial

Reagovat
Mindas

Hm, aha.

Reagovat
kiwwi

snad so nerobis iluzie

Reagovat
Mindas

Proč iluze? Směju se tomu vysvětlení.

Reagovat
DelPiero137

S tou svalovou hmotou na celom tele mas pravdu. Mnoho ludi ktory cvicia kulturistiku nemaju tak vyrysovane svaly na celom tele ako niektori dnesny futbalisti. To nie je nahoda, dostat do takeho stavu trva bez vseliakych praskov strasne dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

a takovej to byl hodnej kluk, dokud neodešel do té sluje ďáblovy...

Reagovat
Mircu5

Reagovat
Usty

Nepobírám, kolik se tu najde lidí, co nechápou, jak se mu to dostalo do těla. Mívá problémy s udržením hmotnosti, tak si zkrátka vzal prášky na hubnutí na zkoušku a obsahovaly doping.

Reagovat
Chazy

"obsahovaly doping" je krásný ...

Reagovat
Usty

Vždyť je to pravda

Reagovat
Chazy

To jo, ale jak kdyby byl doping nějaká konkrétní látka

Reagovat
Usty

Mno, je to jak kdybych napsal, že alkohol obsahuje ztrátu rovnováhy..

Reagovat
smazaný uživatel

smejem sa

A darceky nosi jezisko..

Reagovat
Usty

Jsi debil?

Reagovat
smazaný uživatel

On ne, ale ty a to ještě dost naivní debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

mi říkáš ty??

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt věříš tomu, že se to k němu dostalo omylem, v profi fotbale seriously?

Reagovat
Usty

Jak omylem? Vzal si prášek na hubnutí, který obsahoval látku s A vzorkem dopingu, jež vyšel Tourému pozitivní.. I Wenger s Adebayorem se ho zastali "Snaží se hlídat si váhu, protože s tím má problémy, a vzal si přípravek od své ženy," uvedl Wenger.. Já tomu věřím, co si myslíš ty, je mi upřímně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger s Adebayorem se ho zastali asi proč? Protože Adeboyior v tom jede taky a Wnger o tom musí vědět...

Pochybuju že by v PL byl jedinej hráč v tomhle ohledu čistej.

Reagovat
smazaný uživatel

zamysli se nad sebou

Reagovat
smazaný uživatel

V čem jako, že nevěřím tomu jak je dnešní profisport prosypanej až na půdu? Vážně je někdo, kdo tu věří že všichni atletiti, hokejisté, fotbalisté jsou čistí? Fakt LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim, proc si ses jisty ve vecech, o kterych vis uplne hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna o tomhle něco vím kamaráde A všř mi, že z profi sportovců je na profi úrovni čistej málokdo

Reagovat
smazaný uživatel

a mohu se zeptat, odkud tyhle veci znas?

Reagovat
smazaný uživatel

Zacni sa zaujimat o veci ako medicina,fungovanie tela,posilnovanie,vykonnost aby z teba nebola taka totalne tupa ovca,ktora vezme za svoje vsetko co si precita,a akou si teraz

Zasnem

Reagovat
smazaný uživatel

takze vsichni jsou nadopovani.. proc je teda Toure potrestan a za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Proč teda vyšel pozitivní vzorek jen Tourému?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetky latky maju detekcnu dobu,ktora je pomerne kratka.

Je to doslova veda,zakazane latky sa daju zakryt inymi nezistitelnymi latkami atd,raz za cas to proste ale nevyjde a niekto sa necha chytit.

Casto si zaroven samotne zvazy takto chrania svojich najlepsich pretekarov a hracov,napriek opakovanym odhaleniam s to proste nezverejni,v zaujme reklamy,mena a penazi.Je to proste cele len show.

Napr. Lance Armstong a jeho aktualny pripad http://sport.sme.sk/c/5906616/armstrongov-doping-kryla-cyklisticka-unia.html

Reagovat
Usty

Tím spíš mi přijde divný, že by si na to nedal pozor.. Mohlo jít zkrátka o nechtěnou záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu si myslíš, že sou dnešní sportovci tak blbý, že se nejdřív neporadí se svým lékařem, právě kvůli potenciálnímu výskytu zakázaných látek, než si něco takovýho vezmou? tohle už je fakt debilní výmluva

Reagovat
Arbiter

fotbalisti jsou blbí...

Reagovat
fantomas

OT: Aha, Arsenal pripravenej zaplatit 26milionovou klauzuli za Falcaa...dobry zas :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

doufám, že tam nepude!! Nevěřím mu v PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou jen takove kecy, bud je dobry a hrat bude vsude a nebo neni dobry (jako treba Quaresma me ted napada) a bude trcet v Portugalsku

Reagovat
SunFells

No ještě, že je to utopie

Reagovat
Filipow

Kolečko,kolečko..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Kolečka

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Kolo toure takový skvělý hráč a dopoval?? já o tom nic nevím napiste tu pls jeste neco.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Arsenal podpísal 2 mladíkov z Barcy. Jon Toral a Hector Bellerin podpísali 5-ročné kontrakty. Haters gonna hate!

Počul som, že ten Toral už by kľudne mohol od budúcej sezóny hrávať za A-tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca se nepoučí nikdy Takové hráče by si měla hlídat.. zas pak budou brečet stejně jako to je s Fabregasem Ubrečení házenkáři

Reagovat
smazaný uživatel

ani nechcem vedieť, čo by bolo, keby sa presadil aj Mérida.

Reagovat
vodka

jak si je má hlídat, když jim nemají možnost nabídnout smlouvu? ale asi s nimi Barcelona mohla jednat přesvědčivěji...

Reagovat
Counter

Ruku do ohně bych za to nedal, ale myslím, že jim už smlouvy předložit můžou.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemůžou...

Reagovat
Counter

tak ty články, které jsem četl, lhaly. Díky!

Reagovat
SunFells

Hele zrovna o tom Bellerinovi jsem četl, že smlouvu s Barcou podepsat odmítl, tak jestli už ten zákoník nějak neupravili ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Barcelona takhle mladým hráčům předložit smlouvu (plnohodnotnou)nemůže, zato anglická mužstva ano. Barca pak nemůže konkurovat anglickým týmům, které nabízejí 10 - 50x větší platy pro mladíka, než má povoleno Barca. Takže závisí jen na tom, jestli je hráč (rodiče) rozumný a zůstane a nebo se nechá nalákat na prachy od arsenalského zloděje děti a odejde do Anglie

Reagovat
j_mrazik

Ber to tak, jako to bylo dřív. Děti z chudých rodin chodily ke šlechticům, aby získaly vzdělání a základy do života.

Reagovat
Rssa

Tak to máš popletené. Dřív chodili děti z chudých rodin ke šlechticům, aby u nich sloužili jako služky a sluhové. A to se děje i teď, kdy vám musí sloužit Cesc a jeho vykoupení je takřka nemožné za tu přestřelenou cenu. Mělo by se to nějak ošéfovat, např. zákaz přestupů hráčů do 18ti let mimo Španělsko - tak jak to mají např. v Brazílii.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když se hráč i s rodinou přestěhují do Anglie? Bude zákaz platit pořád?

Reagovat
Rssa

To nevím, ale v Brazílii to mají taky nějak zařízené, tak by bylo dobré se tím inspirovat. Nebo ještě jednodušeji - dovolit španělským týmům podepisovat smlouvy stejně jako anglickým. Takhle to je prostě neudržitelné, když si nakráčí Arsenal a nakrade spoustu hráčů, které pak draze prodají a Barcelona s tím nic udělat nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Může - může jim říci, že s nimi počítá

Reagovat
Rssa

Však u Torala to tak bylo a stejně převážila jeho chamtivost a odešel za Kidnapperem

Reagovat
smazaný uživatel

matka angličanka - jen se vrací domů

Reagovat
Rssa

Jon Toral - narozen v Barceloně, Španělsko. Doma je v Barceloně. Tak zase nemystifikuj. Děláš to rád....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že jeho matka se vrací domů

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
homeles8

Reagovat
SunFells

Hodně jsem se divil, že jsem tu včera nezahlíd nikoho od nich fňukat

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, nechali jsme je trénovat v Colney, tak musíme vybrat nějaký poplatek

Reagovat
SunFells

No ještě navíc si jejich fans myslí, že je Arsenal nechal trénovat na ES, tak to už vůbec nebudou brblat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte do kdy má smlouvu u City? nebo jak to teď sním bude? ho propustěj nebo si ho nechaj než vyprší trest? kdyby byl volnej tak bych ho vzal do Colney na trénování a po vypršení trestu mu dal v Arsenalu smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

taký stoér by sa nám sku*vene hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc by stihnul většínu sezony, protože od prosince by mohl hrát, začátky bez něj budou v pohodě, ty máme vždycky dobrý

Reagovat
rossoneri89

za vsetkym hladaj zenu

Reagovat
mike.84

platí se i za blbost ...

Reagovat
niflheim

Nevím, co si o tom myslet. Pro něj jako pro hráče dobrý, že může brzo hrát. Ale z globálního hlediska to smrdí.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Yaya a Kolo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

John Flanagan najlepším hráčom rezervy uplynulého ročníka. Toto je skvelý príklad pre ostatných z akadémie. Nikdy nevyčnieval, nepatril medzi opory, ale začal makať na sebea a zrazu je v prvom tíme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dufam, ze nabuduci rok bude takych viac, myslim v prvom time

Reagovat
vladis271

Vedenie Atletica odmieta predat Aguera do Realu a je ochotne preto spravit cokolvek. Znizilo prestupovu ciastku z 50 mil. na 39. mil. len nech ho neziska Real Madrid. Zaujimaju sa o neho tieto kluby Liverpool, Chelsea, Juventus, Man. City. Je len na nom ako sa rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vazne neviem na co by nam bol, to by musel hrat na kridle tiez tak dobre, a myslim ze je to skoda nedat ho do utoku

Reagovat
j_mrazik

Kun a Suarez by podporovali Carolla nebo by se hrálo bez toho čahouna.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kun je údajně již dohodnutý s Realem na pětileté smlouvě. Gil Marín ho logicky do Realu prodat nechce a tak bude muset hráč přijít s prohlášením o tom, že chce jít do Realu (prý po oznámení nominace na Copa América). Jeho manželce se nechce ze Španělska a v žádném případě do Anglie. Někdo z rodiny měl přijít s informací, že by neodmítnul ani Barcu, ale tam o něj nejspíše není zájem.

Reagovat
j_mrazik

OT:

Nemáte náhodou někdo ten parádní poster s Rooneym a Messim na finále LM?

Reagovat
r.mrazik

a ve vyssim rozliseni? si to vyjedu na plotru

Reagovat
kiwwi

iba toto

Reagovat
r.mrazik

aj,skoda...

Reagovat
kiwwi

http://blog.redmanc.com/26/05/2011/news/look-how-consistent-the-fa-are/

FA je na smiech uz pomaly kazdym rozhodnutim co spravia

Reagovat
Bayern +

Vztahuje se to i na přípravné zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Me by jenom zajimalo, jestli to mnozstvi ho nejak zvyhodnovalo a nebo to je jak pripad betonu hokejovych brankaru, ktere nekdy neprojdou o par milimetru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacni sa zaujimat o veci ako medicina,fungovanie tela,posilnovanie,vykonnost aby z teba nebola taka totalne tupa ovca,ktora vezme za svoje vsetko co si precita,a akou si teraz

Zasnem

Reagovat
smazaný uživatel

Studuju FTVS, nemej péči

Reagovat
smazaný uživatel

btw krásně tohle celé napůl poodkryl Zeman v Itálii a rychle se to zametlo pod koberec, proč asi Jeden cyklista nedávno prohlásil, že na Tour jsou nadopovaní naprosto všichni. A fakt nevěřím, že se jedná jenom o cyklistiku nebo fotbal v Itálii. Ale co, ani moc nejsem proti. My diváci chceme neustále větší výkony ve všech ohledech. Bohužel je na celý sport navázanej tak rozsáhlej miliardovej bussines, že ve skutečnosti se nikdy ¨nic velkýho neodkrej, protože na tom téměř nikdo nemá zájem. Vždycky se akorát chytí s prominutím nějakej blbec, kterej si nedá bacha na detekční dobu a samozřejmě nepřizná odkud to má.

Málem bych zapomněl na laboratoř Balco...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prispevok bol na AV a Usty..

Tebe som daval len palce hore

Reagovat
smazaný uživatel

kratky trest navíc polku už ma za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

kolo kolo mlýnský...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele