Köln si pojistil křídelníka Risseho

08.06.2015, 16:48
Aktuality
Marcel Risse podle očekávání spojil i svoji další budoucnost s Kölnem. Ofenzivní záložník, jenž měl kontrakt do konce příštího ročníku, se dohodl na tříletém prodloužení smlouvy...

Rodák z Kölnu je odchovancem sousedního Leverkusenu, za který se však nikdy výrazněji neprosadil, první kroky na nejvyšší úrovni pak dělal až během hostování v Norimberku.

Následně se Risse přesunul do Mainzu, po třech letech se však do Porýní vrátil, místo Bayeru ale zvolil sousední Köln. Tomu nejprve 25letý křídelník pomohl k návratu do německé nejvyšší soutěže a mezi klíčové hráče patřil i během letošního putování mezi německou smetánkou.

Nikoho tak nepřekvapilo, že se obě strany vzájemně dohodly na pokračování úspěšné spolupráce. "Marcel od příchodu do Kölnu patří mezi klíčové hráče. Ztotožňuje se s klubem, fanoušky i městem, jsme rádi, že prodloužil smlouvu," prohlásil generální ředitel Jörg Schmadtke.

Radost ze setrvání ve svém současném působišti má i sám hráč. "Pro mě, jako pro rodáka z Kölnu, je to speciální pocit hrát za tento klub. Cítím se tu naprosto šťastný," dodal Risse.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, bundesliga.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Datum narození: 17.12.1989

Výška: 182 cm Váha: 183 kg

to je křídlo

Reagovat
9augi9

To je skôr pštros.

Reagovat
Gorky

to musí bejt teda fofrník

Reagovat
smazaný uživatel

ten má podobnej přínos pro ofenzivu jako krejčí bych tipoval

Reagovat
smazaný uživatel

čiperný tlouštík

Reagovat
off-olda
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
cologneFC

Paráda, Marcel je Kolínčan a takých tam potrebujeme.

https://www.facebook.com/fcskcz

Reagovat
Rudnevs

Pekna stranka

Reagovat
cologneFC

Dik

Reagovat
Rudnevs

Ako to je s Hosinerom furt ho chcete

Reagovat
cologneFC

Je o nom ticho teraz, hlavny ciel je Modeste. Ten je uz na 90% nas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele